Njemačka – Škotska Tip za klađenje, Prognoza & Kvote (14.06.2024)

Njemačka je domaćin EURO 2024 u nadi da će im domaći teren donijeti još jedan veliki trofej. Sve oči biće uperene ka Nogometnoj Areni u Minhenu, gdje domaćini dočekuju momčad Škotske koja nije svrstana između favorita na natjecanju ali njihovi kvaliteti su neupitni.
Team 1 Logo WWLLD
14.06.2024 Nogometna Arena Minhen 18:00
Team 2 Logo LLDDL
Najbolji tip: Prvi pogodak pada do 15. minuta 2.75 Posjeti 22Bet

Njemačka i Škotska će odigrati prvu utakmicu na Europskom prvenstvu i to 14. lipnja na Nogometnoj Areni u Minhenu. O značaju prve utakmice ne moramo puno toga govoriti, a domaćini su veliku favoriti i sve osim njihove lagane pobjede biće veliko iznenađenje. Ipak, Škoti se nisu slučajno kvalifikovali za EURO i sigurno će tražiti svoje prilike na otvaranju.

Njemačka – Škotska: Kako stvari stoje na početku

Njemačka po 14. put igraće na Europskom prvenstvu, a po drugi put su domaćini nakon što su ugostile najbolje momčadi Europe 1988. godine. Prošle su pune 28 godina nakon što je Njemačka zadnji put podigla trofej koji pripada najboljoj momčadi starog kontinenta i sve osim naslova bit će razočarenje za njih. Osim te 1996 godine, Nemci su pobijedili 1972 i 1980.

Škotska se drugi put za redom i četvrti u povijesti kvalifikovala za EURO. Svoj najbolji plasman su imali na debitantskom učešću 1992 godine kada su bili petoplasirani. Prije četiri godina u su završili tek kao 22. Dosada imaju samo dvije pobjede u povijesti natjecanja i tek pet postignuta pogodaka.

Njemačka Statistika & Forma

Njemačka je napravila smjenu generacija i čini se da ova momčad još uvijek nije na razini na kojoj su bili njeni prethodnici prije nekih desetak godina. Novi izbornik Julian Nagelsmann ima tek 36 godina i biće zanimljivo kako će se snaći na ovako velikom natjecanju s pritiskom koji nosi fakat da su Njemici domaćini. Sa obzirom na to da Njemačka nije igrala kvalifikacije za EURO, igrali su mnoštvo prijateljskih utakmica ali su dobili samo 4 od zadnjih 10 dok su pet puta poraženi. Pozitivno je što su dobili zadnje dvije i to 2-1 protiv Nizozemske i 2-0 protiv Francuske.

Trenutna forma: 50% 1.25 pobjeda Posjeti 22Bet

Škotska Statistika & Forma

Škotska je imala trnovit put do EURO i uspjeli su vezati čak pet uzastopnih pobjeda tijekom kvalifikacija kako bi osigurali učešće. Između tih pobjeda, Škotska je savladala i Španjolsku što je bio jedini poraz momčadi s Pirineja u kvalifikacijskom ciklusu. Ključna pobjeda je bila na gostovanju na Cipar i to s visokih 3-0. Ono što može zabrinuti Škote je fakat da od tada nisu pobijedili na niti jednoj od zadnjih 7 utakmica, a na čak pet od njih doživjeli su poraz. Zadnja dva poraza došli su na prijateljske utakmice protiv Nizozemske i Sjeverne Irske na kojime Škotska nije zabila niti gol.

Trenutna forma: 20% 9.50 pobjeda Posjeti Betwinner

Njemačka – Škotska: Međusebni susreti

Ove dvije momčadi su se dosada susreli devet puta, a Njemačka ima čest pobjeda uz dva remija i samo jednu pobjedu Škotske. Njihov prvi susret odigran je 1969 godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koji je završen 1-1. Njemačka je slavila na zadnja tri susreta od koji zadnji je bio 2015 godine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kada su Nemci pobijedili sa 3-2 u gostima.

Njemačka – Škotska Kvote

Njemačka je izrazit favorit u ovoj utakmici sa kvotom 1.25 za njihovi pobjedu. Za eventualni remi, kvota je 6.00, dok za pobjedu Škotske data je kvota od 9.50. Granica za broj golova je postavljena na 2,5, a kvote su 1.75 za više i 2.05 za manje.

Tip za klađenje i prognoza: Njemačka – Škotska (14.06.2024)

Postoji samo jedan razlog i cilj zbog kog Njemačka sudjeluje na bilo kom natjecanju, a to je pobjeda i osvajanje naslova. Igranje na domaćem terenu je samo razlog za podizanje samopouzdanja i pozitivan pritisak koji Nemce stavlja u red glavnih favorita. Tradicionalno, domaćin otvara natjecanje, a u prvom kolu Skupine A, Njemačka se sastaje sa Škotskom. To je idealna prilika ne samo da se osvoje tri boda na samom startu natjecanja, već i da se pošalje poruka svima da je domaćin kadaran za osvajanje naslova. Izabranici Juliana Nagelsmanna će furiozno započeti utakmicu sa ciljem da se oslobode startnog pritiska i da preuzmu potpunu kontrolu nad utakmicom. Mnogo puta smo vidjeli kako funkcionira cio sustav Njemačke, i postizanje golova u takvoj mašineriji je rutina.

Prema tome, naš tip za ovu utakmicu je da će pasti pogodak u prvih 15 minuta susreta. Atmosfera na Nogometnoj areni u Minhenu će biti briljantna nakon svečanog otvaranja i domaćini će furiozno startati. 22bet za ovu opciju daje kvotu od 2.75 što je odlična kvota i moći ćete imati odličan start prvenstva sa ranim dobitkom.

Ako ipak želite da uživate u cijeloj utakmici i smanjite rizik, onda predlažemo odigrati na individualni total domaće momčadi. Škotlanđani neće se pitati ništa u ovoj utakmici i bez sumnje Njemačka dobija i jedino pitanje je koliko će golova domaćini zabiti. Svakako, postoji velika konkurencija unutar momčadi i svako bi htio da otvori natjecanje pogotkom. Prema tome, očekujemo da će Njemačka biti nemilosrdna na startu i zatrpati Škote sa najmanje tri komada. 22bet za to nudi kvotu od 2.05 što je odlično i također ćete imati šansu da unovčite vaš ulog i prije nego što se utakmica završi.

Najbolji tip: Prvi pogodak pada do 15. minuta 2.75 Posjeti 22Bet