Škotska – Mađarska

Obje momčadi su imale težak početak natjecanja, a sada se sve svodi na međusobni okršaj u zadnjem kola skupine A. Teoretski, momčad koja pobijedi u ovoj utakmici imat će priliku proći dalje ali pri neodlučenom rezultatu, vjerojatno obje bi isle kući. S obzirom na to, bit će ovo prava borba dviju momčadi koje proteklih desetljeća nisu imale značajnijih uspjeha i ovo vide kao povijesnu priliku.
Team 1 Logo DLDWL
23.06.2024 MHPArena, Štutgart 21:00
Team 2 Logo LLWLW
Najbolji tip: Neriješeno na poluvremenu 1,90 Posjeti 22Bet

Sve se svodi na ovu utakmicu za Škotsku i Mađarsku, po pitanje koja će momčad zadržati šansu za prolazak dalje a koja će se pakirati za odlazak kući. Utakmica će se igrati 23. lipnja u MHPAreni u Štutgartu.

Škotska – Mađarska: Kako stvari stoje na početku

Mađarska je izgubila obje dosadašnje utakmice na EURO 2024., dok je Škotska osvojila bod u posljednjoj protiv Švicarske. Međutim, pobjeda je jedina opcija za obje momčadi ako žele imati šansu za prolaz u sljedeću fazu natjecanja. Tko god pobijedi u ovoj utakmici, završit će na trećem mjestu u skupini A, nadajući se da će biti među četiri najbolje momčadi među trećeplasiranima. Ako odigraju neriješeno, obje momčadi pakiraju svoje stvari i odlaze kući.

Škotska Statistika & Forma

Škotska je bila momčad koja je igrala prvu utakmicu turnira protiv domaćina, Njemačke. U toj utakmici nije bilo šanse za senzaciju, pa je Škotska bila apsolutno demolirana. Dopustili su rani pogodak, do kraja prvog poluvremena dobili crveni karton i izgubili 5-1. Bio je to veliki udarac za momčad, ali su se pregrupirali i pojavili spremni za sljedeću utakmicu. Škotska je povela protiv Švicarske i osvojila bod nakon što je utakmica završila 1-1. Škotska ima samo jednu pobjedu u zadnjih deset utakmica, uz četiri remija i pet poraza. U šest od tih deset utakmica obje su momčadi postigle gol

Trenutna forma: 40% 2,55 pobjeda Posjeti 22Bet

Mađarska Statistika & Forma

Mađarska je izgubila obje utakmice u dosadašnjem dijelu turnira, što ne izgleda nimalo dobro, ali teoretski, još uvijek imaju šanse za prolazak u sljedeći krug. Mađarska je izgubila na otvaranju 3-1 od Švicarske, pošto je dopustila pogodak u sudačkoj nadoknadi oba poluvremena. U drugom kolu protiv Njemačke nisu imali šanse, izgubili su s 2-0. Mađarska u zadnjih deset utakmica ima pet pobjeda, dva remija i tri poraza. Sedam od tih deset utakmica je otišlo na više od 2,5 gola.

Trenutna forma: 40% 2,50 pobjeda Posjeti Betwinner

Škotska – Mađarska: Međusebni susreti

Ove dvije momčadi igrale su samo dva puta prije i obje su pobijedile po jednu od tih prijateljskih utakmica. Zanimljivo, obje utakmice dobio je gostujući tim. 2004. bilo je 3-0 za Mađarsku, a 2018. Škotska je pobijedila 1-0.

Škotska – Mađarska Kvote

Kvote daju slične šanse za pobjedu obije momčadi. Kvota na pobjedu Mađarske je 2,50, na Škotsku 2,55, dok je na remi 3,80.

Ukupna margina golova postavljena je na 2,5 sa 1,70 za više i 2,15 za manje.

Tip za klađenje i prognoza: Škotska – Mađarska (23.06.2024)

Obje momčadi ulaze u treće kolo u skupini A bez pobjede u prethodne dvije utakmice i nadaju se da bi ih ova utakmica mogla lansirati u sljedeću fazu turnira. S obzirom na to da niti jednoj momčadi ne ide u prilog neriješeni rezultat, ovo će izgledati kao eliminacijska utakmica, a ono što ju čini još zanimljivijom jest da u regularnih 90 minuta mora biti pobjednika.

Teško je razaznati koja je momčad imala bolji turnir budući da je Škotska osvojila bod protiv Švicarske dok ju je otpuhala Njemačka, dok je Mađarska izgubila obje utakmice, ali je u svakoj od njih bila prilično konkurentna.

Gledajući individualne kvalitete igrača, Mađarska je nešto bolja, ali Škoti su u utakmici protiv Švicarske pokazali da mogu biti agresivni.

Ova utakmica će vjerojatno imati spor početak, ali kako vrijeme bude prolazilo, i jedni i drugi će morati pojačati ofenzivu, a očekuje se da će drugi dio utakmice biti prava borba. Teško je prognozirati tko će pobijediti na kraju ali očekujemo da na poluvremenu bude neriješeno.

Najbolji tip: Neriješeno na poluvremenu 1,90 Posjeti 22Bet