Rabona Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Rabona Aplikacija

Rabona kladionica od 2019. godine pruža usluge klađenja diljem svijeta. U pitanju je međunarodno priznati operater koji djeluje prema zakonima Curacaoa. Tvrtka pokretač ove kladionice, Araxio Development N.V., registrirana je na adresi 50 Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard, Willemstad, Curaçao.

Kada je riječ o iskustvu mobilnog klađenja putem službene stranice, Rabona kladionica je postigla veliki uspjeh. Ali što je s mobilnim aplikacijama za Android i iOS? Hoće li vam one biti dostupne za preuzimanje na službenoj stranici? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja vezana za Rabona aplikacije za klađenje možete pronaći u nastavku naše opsežne recenzije.


Rabona službena stranica: Mobilna verzija u usporedbi s desktop

Verzije Rabona službenih web stranica za desktop i mobilne uređaje bez sumnje se mogu svrstati u skupinu onih s vrhunskim dizajnom. Rade u tamnoj temi i uglavnom su ukrašene žutim detaljima koji ističu komponente kao što su kreiranje računa, uplate, polje sportske bonus dobrodošlice i slično.

Zajednička karakteristika obje verzije stranice je i to da su vrlo intuitivne. Ako ste novi u svijetu mobilnog klađenja, minimalistički orijentirana stranica bit će najidealnija opcija za vas. Rabona je svoju verziju stranice za mobilne uređaje osmislila tako da se njome možete lako kretati, bez obzira posjećujete li je prvi put.

Na samom dnu stranice istaknuto je polje za registraciju i prijavu, dok je na samom vrhu stavljen sport, klađenje uživo kao i gumb za otvaranje padajućeg popisa. Na ovom popisu pronaći ćete sportske promocije, VIP razine, Rabona app i druge važne komponente. Osim što je ‘Rabona aplikacija’ istaknuta u navedenom padajućem popisu, možete ju pronaći i u dijelu na dnu službene stranice. Dat ćemo vam više detalja o ovoj temi u nastavku naše recenzije.

Rabona Rabona Recenzija 92/100
 • 30.000+ događaja pre utakmice
 • 130+ dodatnih opklada
 • 95%+ na Top 5 liga i NBA

Rabona aplikacija za Android uređaje

Iako vam se prilikom inicijalnog pristupa službenoj stranici operatera može činiti da je Android aplikacija dostupna, nažalost nije. Kladionica je uključila QR kod na dnu desktop verzije stranice, a u mobilnoj verziji stranice polja i detaljne upute za preuzimanje Android softvera. To nas je navelo na pomisao da je Rabona aplikacija za Android dostupna.

Međutim, kada smo preuzeli softver na naš Android pametni telefon skeniranjem QR koda, ikona kladionice Rabona koja se pojavila na našem početnom zaslonu bila je samo prečac do njihove stranice prilagođene mobilnim uređajima.


Rabona aplikacija za iOS uređaje

Na desktop verziji stranice na samom dnu pored istaknutog QR koda za Android nalazi se i QR kod koji možete skenirati kamerom svog pametnog telefona za preuzimanje softvera Rabona za iOS. No, znajte da datoteka koja će se pojaviti na početnom ekranu vašeg mobitela nije posvećena aplikacija Rabona za iOS, već samo prečac koji će vas odvoditi direktno na službenu stranicu.

Ova značajka omogućit će vam pristup kladioničarskim uslugama operatera jednim pritiskom na spomenutu ikonicu Rabona, bez potrebe za otvaranjem preglednika, unosom naziva i traženjem svoje kladionice.


Sport bonus ponude za igrače iz Hrvatske

Rabona kladionica dati će vam do 100€ ako se registrirate putem mobilnog uređaja i ispunite dodatne uvjete. Ovi zahtjevi uključuju minimalni prvi depozit od 20€, koji se mora uložiti u cijelosti za događaje s tečajem ne manjim od 1,5. Za to će vas operater nagraditi sportskim bonusom dobrodošlice od 100% do 100€.

Operater vam čuva leđa s besplatnim bonusom za klađenje kao i ponudom povrata novca. Ako položite kvalifikacijsku pojedinačnu okladu s ulogom od 20€ i tečajem 1,5 i izgubite je, kladionica će vam nadoknaditi 100% uloga potrošenog do 50€ u obliku besplatnih oklada. Što se tiče povrata novca, ponuda iznosi 10% vaših ukupnih gubitaka koje ostvarite u razdoblju od sedam i može doseći maksimalni iznos od 500€.

Osim navedenog, Rabona kladionica je uvela i Acca Boost bonus koji će povećati vaše tečajeve do 100%, 50% Reload bonus za klađenje na konjske utrke, rane isplate ako vaš tim postigne dva pogotka prednosti u utakmici ,te mnoge druge promo alternative koje možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici prilagođenoj mobilnim uređajima.


Opcije plaćanja putem pametnih telefona

Uplate i isplate možete vršiti na službenoj stranici operatera izravno putem mobilnih uređaja, gdje god se nalazili. Neke od dostupnih opcija plaćanja kojima možete nadopuniti svoj korisnički račun su:

 • Mastercard
 • Jeton
 • Skrill
 • Neteller
 • Mifinity i druge.

Osim ovih, kladionica podržava brojne popularne kriptovalute uključujući Bitcoin, Tether, Ripple, Ethereum, Litecoin i mnoge druge. Minimalni limiti depozita i isplata su identični i iznose 10€.

Međutim povlačenja, za razliku od uplata koja se vrše automatski bez potrebe čekanja, mogu trajati do 3 radna dana. Što se tiče naknada povezanih s vašim transakcijama uplata i isplata, one ne postoje.


Rabona aplikacija – Korisne značajke za mobilno klađenje

Kladionica Rabona razvila je određene softvere koje možete preuzeti na svoje iOS i Android uređaje, no oni služe samo kao prečaci do njezine službene stranice. S obzirom na to da klasična Rabona aplikacija za klađenje ne postoji, u ovom ćemo se dijelu fokusirati na korisne mogućnosti koje nudi službena stranica operatera:

 • Prijenos uživo: Mnogi dostupni događaji uživo na službenoj web stranici opremljeni su funkcijom streaminga. Platforma također nudi posebno polje s ikonom zaslona koje možete uključiti kako biste izdvojili sve dostupne događaje s dostupnom značajkom praćenja prijenosa uživo.
 • Brz pristup uslugama: Softver koji preuzmete na vaš pametni telefon pojavit će se na početnom zaslonu i možete ga koristiti kao prečac do službene stranice. Time skraćujete vrijeme pretraživanja Safarija, Chromea i ostalih preglednika kako biste došli do usluga Rabona kladionice.
 • Sustavi plaćanja: Kvalitetne usluge klađenja neće značiti ništa ako nemate na raspolaganju sigurne opcije plaćanja. Operater se pobrinuo da u dijelu depozita i isplata možete koristiti popularne kriptovalute, digitalne novčanike i mnoge druge alternative.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na službenoj stranici Rabona putem mobilnog uređaja?

Službena stranica operatera optimizirana je za rad na svim pametnim telefonima. Ako ste vlasnik Androida ili koristite iOS uređaj, znajte da će vam pristup uslugama kladionice uvijek biti dostupan putem službene web stranice.

Je li razvijena mobilna aplikacija Rabona za iOS ili Android?

Iako je na nekoliko mjesta na službenoj stranici kladionice istaknuta ‘Rabona mobilna aplikacija’, ona još uvijek nije dostupna u pravom smislu riječi. Softver koji možete preuzeti sa službene stranice neće biti opremljen tipičnim funkcijama kladioničarske aplikacije, poput skenera listića, očitavanja biometrijskih podataka i slično.

Što će se dogoditi ako preuzmem softver sa službene web stranice Rabona?

U slučaju da dodirnete polje ‘Rabona mobilna aplikacija’ ili skenirate istaknuti QR kod, na početnom ekranu vašeg mobitela pojavit će se ikona kladionice koja će služiti samo kao prečac do službene stranice.

Kako mogu financirati mobilno klađenje na stranici Rabona?

Za to možete koristiti brojne sustave plaćanja, uključujući desetke popularnih kriptovaluta, platne kartice, digitalne novčanike i još mnogo toga.

Postoji li Rabona bonus za mobilno klađenje?

Sve ponude u promotivnom dijelu kladionice dostupne su za aktivaciju sa službene web stranice putem računala i mobilnog uređaja.


Konačno mišljenje o Rabona aplikaciji

Rabona kladionica nije razvila klasičnu aplikaciju za klađenje na koju ste navikli kod konkurentskih operatera. Istina je da namjenski softver Rabona postoji, međutim, možete ga koristiti samo za brži i lakši pristup uslugama klađenja na službenoj stranici.

Nadamo se da će Rabona uskoro razviti aplikaciju u pravom smislu te riječi koja će sadržavati korisne značajke kao što su skener listića, ažurne obavijesti i praćenje prijenosa utakmica uživo.

Rabona Rabona Recenzija 92/100
 • 30.000+ događaja pre utakmice
 • 130+ dodatnih opklada
 • 95%+ na Top 5 liga i NBA