Rabona bonus vijesti – Učestvujte u Super Ponudama

Rabona promotion

Rabona je “novo dijete u bloku”, dolazi s konkurentnim koeficijentima, inovativnim konceptom i širokim rasponom načina plaćanja. Uz već spomenuto, nudi veliki izbor promocija i intrigantnih bonusa dobrodošlice. Ovisno o zemlji u kojoj boravite, dobit ćete odgovarajuću ekskluzivnu ponudu dobrodošlice koja se primjenjuje na vašu regiju, ako se registrirate iz te zemlje.

 • Globalni bonus: 150% bonus za prijavu do €/$ 150
 • Kanada: 150% bonusa na prvi depozit do CAD230
 • Njemačka: 150% do 150 €
 • Mađarska: 150% bonusa na prvi depozit do 45.000 forinti
 • Indija: 150% ponuda dobrodošlice do 12.000 JPY
 • Finska: 150% ponuda dobrodošlice do 150 €
 • Norveška: 150% bonusa do 1500 NOK
 • Poljska: 150% do 600 PLN
 • Rusija: 150% bonusa do 10.500 RUB
 • Švicarska: 100% ponuda dobrodošlice do 200 €

Uvjeti: Morat ćete jednom prebaciti cijeli iznos vašeg depozita, s kvotom ne manjom od 1,50. Tada će stanovnici Njemačke, Finske, Norveške i Švicarske morati prebaciti svoj bonus i uplatiti 5 puta na kvotu ne manju od 2,00 za pojedinačne oklade i 1,50 po odabiru za kombinirane oklade, kako bi izvršili prvo povlačenje. Članovi s prebivalištem u bilo kojoj drugoj zemlji morat će prevaliti cijeli iznos bonusa i uplatiti 6 puta, pod istim koeficijentom. Uvjeti prevrtanja moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana, a maksimalna kvalificirana oklada je 50 €.

Rabona promocije

Rabona je nova sportska kladionica, ali na stol donosi niz zanimljivih promocija. Besplatne oklade za prikupljanje karata s igračima vašeg omiljenog tima, bonusi za ponovno učitavanje, bonusi za povrat novca i povećanje akumulatora, samo su neke od ponuda u igri.

Ostvarite 10% bonusa povrata novca svakog ponedjeljka

U Raboni svaki ponedjeljak možete dobiti 10% povrata novca. Minimalni bonus natrag u gotovini je 20 € ili ekvivalent valute, a morate primiti uloženi iznos tri puta. Maksimalni bonus za povrat novca koji možete dobiti je 500 € ili ekvivalent valute. Iznos bonusa ekvivalentan je 10% ukupnog iznosa vaših gubitaka tijekom kvalifikacijskog razdoblja.

50% tjednog bonusa za ponovno učitavanje

Ako vam je ponestalo bonus sredstava i potrebno vam je više od toga, ova online sporstka kladionica vam daje priliku da dobijete 50% bonus za ponovno učitavanje do 500 € tjedno. Baš kao i način na koji se stvari kotrljaju na bonusu dobrodošlice, prvo biste trebali prijeći svoj depozit jednom na kvotu ne manju od 1,50 prije nego što dobijete bonus za ponovno učitavanje. Nakon toga ćete morati uložiti cijeli iznos bonusa i depozita 8 puta, prije nego što se može izvršiti podizanje. Zahtjevi za prevrtanje moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana.

50% besplatne oklade za ispravno predviđanje rezultata

Rabona ima posebnu besplatnu promociju oklada za ljubitelje nogometa. Stavite okladu prije utakmice na Točan rezultat bilo koje nogometne utakmice i dobit ćete 50% od iznosa uloga kao besplatnu okladu. Minimalni iznos besplatne oklade je 10 €, a maksimalni 150 €. Morat ćete uložiti 3 puta iznos vašeg dobitka iz besplatne oklade na pojedinačne ili višestruke oklade s kvotom ne manjom od 1,50.

Pridružite se Raboni i ostvarite ekskluzivnih 150% do 150 € bonusa dobrodošlice

Rabona ima sjajnu ponudu dobrodošlice. Pridružite se danas i uživajte u 150% bonusu do 150 € bonusa. Minimalni depozit je 20 €.

Jesu li sva tržišta uključena u bonus dobrodošlice Rabona?

Nažalost, postoje neke posebne vrste oklada koje su isključene iz zahtjeva za prevrtanje. Uvijek na web stranici proverite uvijete i odredbe.

Hoću li moći dobiti bonus dobrodošlice putem Skrilla ili Netellera?

Iako su oba ova popularna e-novčanika dostupna za uplatu i podizanje, ne možete ih koristiti da biste dobili bonus dobrodošlice.

Postoje li zemlje u kojima se mogu registrirati, ali ne mogu dobiti bonus?

Ne, svaka zemlja koja ispunjava uvjete za stvaranje novog računa, također ima pravo na bonus dobrodošlice. No, imajte na umu da se ovisno o teritoriju na kojem živite primjenjuje drugačija ponuda dobrodošlice.

Postoji li ograničenje razdoblja ulaganja?

Da, morat ćete ispuniti zahtjeve za prevrtanje vašeg bonusa u roku od 30 dana od trenutka kada ste ga primili, inače će preostala bonus sredstva biti oduzeta.

Rabona Uvjeti Bonusa 92/100
 • Minimalni potreban depozit: 10 €
 • Iznos depozita mora biti okrenut 6 puta
 • 30.000+ događaja pre utakmice