Schalke - Hertha Savjet za klađenje, Najava i Kvote (14.04.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super zanimljivi duel njemačke Bundeslige između Schalke-a i Hertha-e samo na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo WDDLL
14.04.2023 Veltins-Arena, Gelsenkirchen 20:30
Team 2 Logo LDLDL
Najbolji tip: Pobjeda Schalke 2,28 Posjeti 22Bet

Dva njemačka nogometna velikana se nalaze u vrlo nezavidnoj poziciji, na posljednja 2 mjesta na ljestvici i dijeli ih samo 1 bod. Schalke i Hertha se susreću u 28.kolu njemačke Bundeslige u pravom derbiju začelja.

I jednima i drugima igra samo pobjeda u nastojanjima da se konačno odlijepe od začelja ljestvice. Ali, isto tako, i jedni i drugi vide upravo ovu utakmicu kao šansu za velika 3 boda. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Schalke – Hertha Savjet za klađenje, Najava i Kvote (14.04.2023)

Zaista neizvjestan meč je pred nama, susreću se dvije momčadi koje vrlo teško dolaze do pobjeda. Hertha nije pobijedila nikoga zadnjih 5 utakmica, dok Schalke nije slavio pobjedu zadnje 4 utakmice. Kladionice su ipak postavile Schalke kao blage favorite ovog duela uz kvotu od 2,28 na njihovu pobjedu. 3,40 je kvota na remi dok je kvota na pobjedu Herthe 3,13. Kvota na remi na poluvremenu je 2,17.

Schalke – Hertha: Trenutna Situacija

Schalke je u drugom i trećem mjesecu praktično počeo skupljati bodove, neporaženi su bili u 8 uzastopnih utakmica (2W i 6D), 12 bodova su od svojih ukupno 21 su osvojili u tom razdoblju. I tada se činilo da su izašli iz krize i da opstanak nije toliko nemoguć. Ipak posljednja 2 meča su izgubili i sada su ponovo zakovani za dno ljestvice. Hertha je u veljači upisala dvije pobjede, ali od tada su u seriji od 5 utakmica bez pobjede (2D i 3L) i moraju tražiti način da prekinu takav niz ako žele sljedeće godine igrati u prvoj ligi. 

Schalke Statistika i Forma

Momčad Schalke-a je kod kuće najlošiji tim lige, sa svega 3 pobjede u 14 odigranih mečeva, i oni znaju da tu leži razlog posljednjeg mjesta na ljestvici. Naredna utakmica je idealna prilika da taj skor poprave, jer im u goste dolazi najlošiji gostujući tim. Hertha je na gostovanjima ove sezone osvojila svega 5 bodova, a nakon niza poraza, u posljednjem kolu su konačno odigrali 1:1 na gostovanju Freiburg-u.

Schalke ne zna za pobjedu 4 utakmice, nisu sačuvali svoju mrežu posljednje 4 utakmice, a prvi su primali gol na 4 od posljednjih 5 mečeva. Dakle, mnogo je lakše reći da je Schalke ovdje favorit nego što će im to zaista biti lako za pokazati na terenu.

Trenutna forma: 40% 2,28 pobjeda Posjeti 22Bet
 

Hertha Statistika i Forma

Berlinska Hertha, nakon sjajne povijesti i velikih rezultata, sada je u situaciji da se grčevito bori za opstanak. I dalje to nije nemoguća misija, tek 3 boda su ispod Bochum-a koji je na sigurnom 16.mjestu. 

Kako smo već rekli, forma u gostima je ta koja Herthu drži pri samom dnu ljestvice, tek 1 pobjeda na 13 mečeva je dovoljna za posljednje mjesto na gostujućoj ljestvici.

Na posljednjih 6 mečeva nisu zadržali svoju mrežu praznom. Na prethodnih 6 mečeva, 5 puta je bilo oba daju gol kada igra Hertha, a kvota na takav ishod u ovom meču je 1,83.

Dodi Lukebakio je najbolji strijelac tima sa 10 postignutih golova, i on će biti najveća prijetnja obrani Schalke-a.

Trenutna forma: 20% 3,13 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Schalke – Hertha: Međusobni susreti

Na prethodna 44 meča, Schalke je slavila 22 puta, Hertha je pobijedila 14 puta dok je 8 mečeva završilo neriješeno. 

Schalke – Hertha: Kvote

Schalke je favorit na kladionicama, a kvota na njihovu pobjedu je 2,28. Ako želimo igrati da Hertha ostane neporažena, to se može vratiti na dvoznak X2 sa kvotom 1,66. Kvota za manje od 2,5 gola je 1,78. Kvota za oba tima daju gol je 1,83.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Schalke – Hertha (14.04.2023)

Zaista je teško odlučiti se za neki tip na ovakvoj utakmici. Momčadi su praktično samo negativne rezultate bilježili a objema momčadima su bodovi prijeko potrebni. Mi ćemo se u ovom slučaju opredijeliti za domaćina i tipovati tip 1 uz kvotu 2,28. Kvota je solidna, ali je potrebno da Schalke zaista pokaže svoj maksimum kako bi se i ostvarila.

 

Najbolji tip: Pobjeda Schalke 2,28 Posjeti 22Bet