Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 | Prognoze i Kvote

Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024

Ski spirnt  nam svake godine donese mnoštvo uzbuđenja i jako interesantno Svjetsko Prvenstvo. Ski trčanje izrasta u jedan od najpolarnijih zimskih sportova. Sve je više ljubitelja ovog sporta koji s nestrpljenjem čekaju početak najvećih turnira a sigurno da će nam Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 donijeti pravi spektakl.

Pitanje koje postavljaju mnogi je gdje gledati Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo – pobjednici

Kada je riječ o muškoj konkurenciji daleko najuspješniji su učesnici iz Norveške koji su u svoju zemlju odnijeli čak 63 medalje od kojih je 21 bila zlatna. Prošle godine je u ukupnom poretku Klaebo bio najbolji. To mu je bila četvrto osvojeno zlato u posljednjih šest godina a pratio ga je sunarodnjak Golberg. Kroz historiju su i reprezentacije Švedske i Njemačke imale mnogo uspjeha no to nije slučaj posljednjih godina.

U konkurenciji dama također su najuspješnije učesnice iz Norveške. One su ukupno osvojila 32 medalje od čega je osam bilo zlatnih. Njihovu dominaciju potvrđuje i činjenica da osim njih nitko nije osvojio ukupno 10 medalja.


Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 gdje gledati: TV prijenos i stream

Navikli smo da najpopularnije ski sportove gledamo na kanalima Eurosporta. Kada je riječ o ski sprintu to neće biti slučaj ove godine. Eurosport nije otkupio prava na prijenos i za ovu sezonu nema dostupnog TV prijenosa na našim prostima. Zbog toga svi ljubitelji ovog sporta traže alternativne opcije. To je i razlog što svi ljubitelji ski trčanja za ovu sezonu traže najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024. Ipak, nekoliko je problema kod ovakvih streamova. Naravno da svi žele izbjeći plaćanje a kod besplatnih stranica imamo problem sa reklama, one često i zastaju jer su preopterećene a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju najbolji izbor za gledanje Svjetskog Prvenstva u ski sprintu je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja Svjetskog Prvenstva. Također, možete i u toku samog prvenstva položiti okladu i na taj način imati još veći užitak.


Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Ski Sprint Svjetsko Prvenstvo 2024 muška konkurencija kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Klaebo @1.25
 • Erik Valnes @5.00
 • Lucas Chanavat @8.00
 • Pellegrino @21.00
 • Taugboel @21.00

U muškoj konkurenciji najveći favorit je Johannes Hostflot Klaebo, aktuelni šampion. On je prošle godine, na jedan dominantan način, sa 354 boda razlike osvojio Ski Sprint i u ovo Svjetsko Prvenstvo ulazi kao apsolutni favorit. Najveću konkurenciju će imati u Eriku Valnesu i Lucasu Chanavatu koji je već dvije godine u top 3. Krug top 5 favorita zatvaraju Pellegrino i Taugboel.

Ski Sprint Svjetsko Prvenstvo 2024 ženska konkurencija kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Kristine Skistad @2.25
 • Linn Svahn @2.25
 • Jonna Sundling @7.00
 • Emma Ribom @7.00
 • Maja Dahlqvist @14.00

U konkurenciji dama na vrhu liste favoritkinja su izdvojene Kristine Skistad i Linn Svahn. Najveću konkurenciju će imati u Jonni Sundling i Emmi Ribom. Krug top 5 favoritkinja zatvara dvostruka uzastopna šampionka, Maja Dahlqvist koju nikako ne smijemo otpisati.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja


Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo 2024 – na koga se kladiti?

Svjetsko Prvenstvo u Ski Sprintu nam svake godine donosi razne mogućnosti za dugoročna klađenja. Mnoštvo je različitih dugoročnih oklada koje možemo postaviti. Moguće se kladiti i da će jedan takmičar završiti među prva tri ili pak prvih pet. Ipak, zbog visokih kvota za klađenje i neizvjesnosti natjecanja klađenje na pobjednika i pobjednicu je daleko najpopularniji market. Svi ljubitelji ski sportova uvijek mogu pronaći mnoštvo value bet oklada, uživati u najvažnijem ski sprint turniru u sezonu a uz više odabira i pravilan raspored uloga profit je gotovo zagarantovan.

Ski Sprint Svjetsko Prvenstvo 2024 pobjednik muška i ženska konkurencija – na koga se kladiti?

I u muškoj konkurenciji u Ski Spirntu smo navikli na dominaciju učesnika iz Norveške. Prije dvije godine Klaebo je bio drugi na ukupnom poretku u Ski Sprintu. Prošle godine je bio šampion na jedan zaista dominantan način i ne iznenađuje da je prvi favorit.

Ipak, ovo je individualni sport u kome se može desiti mnogo toga. Također, Klaebo će imati sjajnu konkurenciju i uz trenutni tečaj klađenje na njega je najbolje zaobići. Jasno je da u muškoj konkurenciji samo Erik Valnes i Lucas Chanavat mogu parirati Klaebu.

Norvežanin Erik Valnes je već nekoliko godina jedan od najboljih u ovom sportu. Prije četiri godine je na ukupnom poretku završio kao drugoplasirani a osim toga imao je sjajne nastupe na Olimpijskim Igrama. Ipak, uz trenutni tečaj mišljenja smo da je klađenje na Lucasa Chanavata najbolji izbor.

Lucas Chanavat je prije dvije godine završio kao trećeplasirani u Ski trčanju. Prošle godine je bio drugoplasirani, jedan je od najboljih takmičara u ovom sportu i sigurno je tečaj na njega morao biti znantno niži. Uz tečaj od čak 8.00 klađenje da će osvojiti Ski trčanje Svjetsko Prvenstvo izgleda kao odličan izbor. Također, možete profitirati i klađenjem da će Chanavat završiti u top 3.

U konkurenciji dama nas očekuje daleko veća borba u samom vrhu. Izuzetno je teško izdvojiti favoritkinju između Skistad, Svahn, Sundling, Ribom i Dahlqvist. Ipak, zbog visine tečaja ali i rezultata na prethodnim velikim natjecanjima prednost dajemo Maji Dahlqvist.

Tečaj od čak 14.00 da će osvojiti Svjetsko Prvenstvo u ski sprintu zaista djeluje fantastično. Maja Dahlqvist je posljednje dvije godine osvajala Ski Sprint. Prije pet godina je osvojila broncu a uz formu u posljednje dvije godine tečaj na tečaj na takmičarku iz Švedske je morao biti znantno niži.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija