Slotimo Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Slotimo Aplikacija

Slotimo kladionica je u vlasništvu i pod upravom Bellona NV, tvrtke osnovane prema zakonu Curacao. Registrirana adresa tvrtke je Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curacao. Ova sofisticirana kladionica pojavila se na hrvatskom tržištu klađenja 2021. godine i odmah se izdvojila od konkurencije. Vrhunsko iskustvo mobilnog klađenja i mogućnost instaliranja softvera neki su od aspekata koji je ističu. U nastavku recenzije fokusirat ćemo se na detalje vezane uz Slotimo aplikacije za Android i iOS.


Stranica za klađenje putem Androida i iOS-a u usporedbi s desktop verzijom

Možete istražiti fantastične mogućnosti sportskog klađenja na nogomet, košarku, tenis, boks, odbojku, biciklizam, hokej na ledu, snooker i mnoge druge, kako na stolnom računalu tako i na službenoj web stranici operatera prilagođenoj mobilnim uređajima. Bez obzira koristite li desktop ili mobilno izdanje stranice, funkcionalnost će biti na vrhunskoj razini.

Slotimo je nedvojbeno oličenje minimalizma kada su u pitanju mobilne platforme za klađenje. Operater se potrudio da sučelje bude maksimalno oslobođeno nepotrebnih polja kako bi se vaša pozornost usmjerila na ono najvažnije – gumbe za prijavu i registraciju, te izbornik s lijeve strane koji također sadrži samo osnovne elemente poput sporta, klađenja uživo, rezultata i slično.

Zbog intuitivnog sučelja doista ćete se osjećati kao da ste već neko vrijeme na ovoj mobilnoj stranici. Čim skrolate malo prema dolje, iskočit će vam polje za preuzimanje Slotimo mobilne aplikacije, pa ćemo sada ući u detalje ovog softvera.

Slotimo Slotimo Recenzija 96/100
  • Sportsko klađenje uživo
  • Esport video prijenos
  • Širok raspon sportskih bonusa

Slotimo aplikacija za vlasnike Android uređaja

Ako ste vlasnik Android uređaja, imamo sjajne vijesti za vas. Kladionica Slotimo razvila je aplikaciju koju u samo nekoliko trenutaka s njihove službene stranice možete preuzeti na svoj Android pametni telefon. Kada instalirate Slotimo aplikaciju za Android, možete odmah kreirati račun ili unijeti podatke kao što su korisničko ime i lozinka i prijaviti se.

Cjelokupni sadržaj aplikacije bit će na engleskom jeziku, no u postavkama ga možete promijeniti na francuski, talijanski, španjolski, portugalski i slično. Hrvatski nije jedan od podržanih jezika. U svojoj aplikaciji Slotimo za Android imate pristup svim događajima dostupnim u odjeljku klađenja uživo na mobilnoj ili desktop verziji stranice, ali nećete moći gledati prijenose utakmica uživo.

S druge strane, aplikacija Slotimo omogućit će vam da pratite preciznu statistiku utakmica, rezultate grupirane u jednu sekciju, da u trenu pronađete željenu utakmicu pomoću polja za pretraživanje i još mnogo toga.

Na kraju, želimo napomenuti da je iznimno posvećena očuvanju vaše sigurnosti. Svaki put kada pristupite svojoj Slotimo aplikaciji za Android, od vas će se tražiti da nacrtate predložak ili unesete biometrijske podatke poput otiska prsta, koji sprječavaju neovlašteno korištenje vašeg korisničkog računa.


Aplikacija Slotimo za iOS: Dostupna ili ne?

Nismo uspjeli otkriti polje za preuzimanje iOS aplikacije Slotimo na službenoj web stranici operatera, niti smo je mogli locirati prilikom pretraživanja App Store-a. Kako bismo službeno potvrdili da ovaj softver nije proizveden te da ga vlasnici Apple uređaja ne mogu instalirati, kontaktirali smo live chat servis.

Agent live chat-a je tražio da prvenstveno potvrdimo račun. To smo i učinili, a ubrzo nakon toga dobili smo službenu informaciju da aplikacija Slotimo za iOS još uvijek nije dostupna. Ono što korisnicima ovih operativnih sustava preostaje je stranica prilagođena mobilnim uređajima kojoj mogu pristupiti kad god se nalaze izvan udobnosti svog doma.


Slotimo bonus ponude za korisnike iz Hrvatske

Ako se registrirate putem Slotimo aplikacije za Android ili službene web stranice, unesete odgovarajući promo kod i putem nekog od dostupnih sustava plaćanja izvršite uplatu od najmanje 10€, bit ćete nagrađeni sa 100% sportskim bonusom dobrodošlice od 100€. Osim toga, svaki tjedan u Slotimo aplikaciji čeka vas Reload bonus od 50% do 50€, koji možete aktivirati uz minimalnu uplatu od 20€.

Tu je i free bet za klađenje u vrijednosti od 50€ koji vam omogućuje da u vašoj Slotimo aplikaciji iskoristite stotine dostupnih opcija sportskog klađenja. Aktiviraju se s minimalnim depozitom od 50€. Ako želite besplatnu okladu bez investicije, postoji bolja alternativa. Stavite svoju prvu okladu od 10€ ili više s minimalnim tečajem od 1,80, a ako slučajno izgubite, kladionica će vam odmah dodijeliti 20% vašeg uloga do 25€ u obliku besplatne oklade.


Prihvaćene metode plaćanja za mobilne uređaje

Isplate i uplate na vaš Slotimo račun također možete izvršiti izravno iz aplikacije. Da biste to učinili, potrebno je otići u odjeljak depozita, odabrati jedan od sustava kao što su Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, kriptovalute ili slično, zatim unijeti željeni iznos i potvrditi transakciju. Minimalna uplata je 10€, a sredstva će vam odmah biti dostupna u aplikaciji za klađenje. Što se tiče povlačenja, ona mogu potrajati. Međutim, znajte da nećete biti opterećeni nikakvim naknadama ni tijekom depozita ni tijekom isplata u Slotimo aplikaciji.


Slotimo aplikacija za Android – Zanimljive funkcije

Preuzeli smo aplikaciju Slotimo na naš Android uređaj i testirali sve funkcije koje nudi hrvatskim igračima. Na popisu u nastavku izdvojili smo neke koje smatramo najkorisnijima:

  • Kartica s rezultatima: Na padajućem popisu s lijeve strane vaše Slotimo aplikacije za Android nalazi se polje s rezultatima. Omogućuje vam najbrži uvid u ishode događaja kao i mogućnost njihove filtracije po vremenu i sportskoj kategoriji.
  • Grafički prikaz utakmica: S obzirom na to da opcija praćenja utakmica uživo nije moguća, značajku grafičkog indikatora zbivanja na terenu u aplikaciji smatramo iznimno korisnom za ljubitelje ove vrste klađenja. Tu su smješteni i statistički podaci o opasnim napadima, udarcima u okvir gola i slično.
  • Sigurnosne značajke: Osim niza tehnoloških mjera za zaštitu tijekom klađenja u aplikaciji, operater se odlučio i za nekoliko dodatnih zaštitnih koraka. Riječ je o funkciji očitavanja biometrijskih karakteristika otiska prsta ili iscrtavanja predloška koji onemogućuje neovlaštenim osobama pristup vašem računu.

Najčešće postavljena pitanja

Preko kojeg mobilnog uređaja se mogu kladiti na Slotimo stranici?

Slotimo kladionica je svoju službenu web stranicu prilagodila svim vrstama mobilnih uređaja, što znači da se možete kladiti i putem Androida i iOSa.

U kojim formatima dolazi Slotimo mobilna aplikacija?

Trenutno je u ponudi samo Slotimo mobilna aplikacija koja je posebno izrađena i optimizirana za korištenje na Android uređajima. Softver za iOS još uvijek nije proizveden.

Izrađuje li se Slotimo mobilna aplikacija za klađenje putem iOS-a?

Nažalost, nema naznaka da je trenutno u tijeku razvoj Slotimo aplikacija za iOS operativne sustave. Ovim korisnicima za sada je jedino dostupno mobilno klađenje putem službene web stranice.

Nudi li Slotimo aplikacija za Android bonus dobrodošlice?

Naravno. U pitanju je 100% bonus na depozit do 100€. Možete preuzeti svoj bonus dobrodošlice ako u aplikaciji kreirate nalog, izvršite uplatu i unesete promo kod. Osim toga, za prvu okladu Slotimo aplikacija vam vraća izgubljeni ulog do 25€.

Mogu li financirati svoj račun putem aplikacije Slotimo?

Ovu opciju omogućuju brojni sustavi plaćanja. Možete polagati i povlačiti sredstva u Slotimo aplikaciji koristeći kartice, e-novčanike i kriptovalute.


Konačno mišljenje o Slotimo aplikaciji

Operater Slotimo razvio je izvrsnu aplikaciju kompatibilnu s Android operativnim sustavima koja će vam donijeti dodatno uzbuđenje i udobnost tijekom klađenja u pokretu. Jedina mana ovog softvera bila bi nemogućnost gledanja prijenosa utakmica uživo. Ali s visokokvalitetnim grafičkim prikazima utakmica, nikada nećete propustiti akciju koja se odvija na terenu. Što se tiče aplikacije Slotimo za iOS, kao što ste mogli primijetiti, ona još nije dostupna za instalaciju. Na službenoj stranici nema obavještenja o tome kada će ovaj softver biti razvijen.

Slotimo Slotimo Recenzija 96/100
  • Sportsko klađenje uživo
  • Esport video prijenos
  • Širok raspon sportskih bonusa