Solheim Cup 2024 | Prognoze i Kvote

Solheim Cup 2024Solheim Cup je uvijek jedan od najpraćenijih golf događaja. Od 15. rujna kreće spektakl, 19. izdanje Solheim Cupa a održat će se u Robert Trent Jones Golf klubu.  Pred nama je jedan od najvećih golf događaja, Solheim Cup 2024 koji će nam sigurno donijeti mnoštvo uzbuđenja.

Mnogi se pitaju gdje gledati Solheim Cup 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Solheim Cup – pobjednici

Solheim Cup je turnir za profesionalne igračice golfa. Sa jedne strane skupina najboljih golf igračica u Europi a sa druge strane najbolje golf igračice u Sjedinjenim Američkim Državama. Za svaku igračicu golfa je želja učestvovati u ovom natjecanju i donijeti pobjedu svojoj regiji. Prestiž, borba i najbolje golf igračice uvijek nam prirede najbolje što golf može ponuditi.

U 18 dosadašnjih održavanja Solheim Cupa Europa i Sjedinjene Američke Države su u potpunosti ujednačene. I jedni i drugi su po devet puta bili bolji i osvojili Solheim Cup. Ipak, posljednjih godina gledamo dominaciju Europe koja je osvojila ovo natjecanje tri puta uzastopno. Sjedinjene Američke Države nemaju titulu još od 2017. godine i imaju ogromnu želju prekinuti dominaciju dok Europa želi pokazati da ima bolje igračice golfa trenutno.


Gdje gledati Solheim Cup 2024: TV prijenos i stream

Dvoboje najboljih golf igračica u okviru Solheim Cupa smo imali priliku na TV prijemnicima gledati i na našim prostorima u posljednjoj deceniji. Ipak, to ove godine neće biti slučaj. Na našem prostoru nema TV prijenosa za Solheim Cup 2024. Svi ljubitelji ovog sporta morat će potražiti alternativne opcije. Zbog toga za golf mečeve Solheim Cupa gotovo svi ljubitelji golfa traže najbolji live stream.

Na internetu se može pronaći mnoštvo i plativih i besplatnih live stream stranica za Solheim Cup golf 2024. Ipak, nekoliko je problema kod ovakvih streamova. Naravno da svi žele izbjeći plaćanje a kod besplatnih stranica imamo problem sa reklama, one često i zastaju jer su preopterećene a i sam stream kasni za stvanim dešavanjima. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje mečeva Solheim Cupa u golfu je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja mečeva ovog prestižnog turnira. Također, možete se i u toku mečeva kladiti na vaše omiljene igrače i na taj način imati još veći užitak.


Solheim Cup 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Solheim Cup golf 2024 kvote na pobjednika 

 • Europa @2.05
 • Sjedinjene Američke Države @1.75

Europa je na posljednja tri održavanja Solheim Cupa bila bolja. Također su u prednosti jer drže titulu i ona će ostati kod njih u slučaju nerješenog rezultata. Ipak, nakon tri uzastopna poraza želja Sjedinjenih Američkih Država da osvoji ovo natjecanje nikada nije bila veća.

Ovogodišnje izdanje Solheim Cupa se održava u SAD-u što će također biti njihova prednost. Osim toga imaju niz sjajnih vrhunskih igračica golfa i stoga im nešto više kladionice vjeruju.

22bet 22bet Recenzija 100/100
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja


Solheim Cup 2024 – na koga se kladiti?

Solheim Cup ne donosi veliki izbor različitih marketa za klađenje kao neki drugi golf događaji. Ipak, on je najpopularnije ekipno golf natjecanje, donosi mnoštvo uzbuđenja i veliku borbu između SAD-a i Europe. Na svakom održavanju Solheim Cupa kvote su poprilično ujednačene. Takav je slučaj i ove godine. Upravo ovako ujednačene kvote donose priliku da sa pravim odabirom napravimo profit. Naravno, neophodno je napraviti detaljnu analizu a nakon nje svi ljubitelji golfa mogu položiti jednu od najizglednijih oklada u ovom sportu.

Solheim Cup golf 2024 – na koga se kladiti?

Ni Sjedinjene Američke Države ni Europa nikada nisu četiri puta uzastopno uspjele osvojiti Solheim Cup. Ove godine priliku za to ima ekipa Europe što će ovogodišnjem izdanju dati dodatnu draž.

Na početku ove godine kapetanka Sjedinjenih Američkih Država, Stacy Lewis je izjavila da bi njena ekipa ove godine mogla izgledati identično onoj iz Španjolske. Konačnu listu od 12 igračica SAD-a za Solheim Cup 2024 će činiti sedam najboljih igračica u bodovnom poretku, dvije najbolje sa Rolexove ljestvice koje se nisu kvalificirale kroz bodovni poredak dok će kapetanka Stacy Lewis sama izabrati tri i zaokružiti konačnu listu na 12 igračica.

Nelly Korda je već godinama jedna od nositeljica SAD-a. Ove godine se vratila na prvo mjesto ljestvice, ponovo je najbolja golf igračica na svijetu i sigurno ćemo ju gledati na Solheim Cupu. Lilia Vu je igračica koja je najviše napredovala u posljednje dvije godine. Prošle godine je osvojila i dva Majora. Igra najbolji golf u životu i njen napredak će sigurno biti ozbiljna prevaga u odnosu na prethodni turnir.

Allisen Corpuz, Megan Khang i Angel Yin su već dugo u samom vrhu, među najboljim golf igračicama svijeta. Ostatak ekipe SAD-a, ukoliko ne bude većih iznenađenja će činiti Ally Ewang, Alison Lee, Andrea Lee, Sarah Schmelzel, Rose Zhang i Cheyenee Knight.

Ekipu Europe će činiti tri najbolje igračice u bodovnom poretku i šest igračica sa Rolexove ljestvice. Kapetanka, Suzann Pettersen će odabrati preostale tri učesnice. Celine Boutler je treća igračica svijeta, Charley Hull osma i njih dvije će biti najveća snaga ekipe Europe na ovom turniru. Alexandra Forsterling i Ana Pelaez Trivino bi mogle kao rookie donijeti mnogo.

Ipak, teško je očekivati od njih dvije da na svom prvom Solheim Cupu budu ogromna prevaga. Na jednom ovakvom turniru će sigurno biti i pod velikim pritiskom. Veliki hendikep za Europu će biti ozbiljan pad forme Anne van Dam i Caroline Hedwall. Obje su imale veliku ulogu na prošlom Solheim Cupu i ukoliko značajno ne dignu nivo igre ekipa Europe će biti u ozbiljnom problemu.

Stoga smo mišljenja da uoči jednog Solheim Cupa razlika nikada nije bila veća. Mišljenja smo da su Sjedinjene Američke Države mnogo veći favorit no što to tečaj pokazuje. Klađenje na SAD je bez dileme najbolji izbor za Solheim Cup 2024.


100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija