Španjolska - Njemačka, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (27.11.)

Španjolska - Njemačka, derbi, duel titana. Još kada na ovo dodamo da Njemačka ulazi u utakmicu sa 0 bodova, nakon poraza od Japana, onda znamo da nas čeka klasik. Španjolska će uraditi sve da već u skupini eliminira velikog rivala i na taj način da svima do znanja da spadaju u najuži krug favorita.
Team 1 Logo WWWLW
27.11.2022 Al Bayt Stadium, Al Khor 20:00
Team 2 Logo LWDLW
Najbolji tip: Pobjeda Španjolske 2,36 Posjeti bet-at-home

O utakmici

Kada smo vidjeli žrijeb skupine E, znali smo da će ova utakmica privući svu moguću pažnju. A kada smo vidjeli da je Japan porazio Elf u prvom kolu i maksimalno učinio ovu skupinu zanimljivom, znamo da želimo pogledati ovaj meč još više. Ipak, Španjolska je favorit, u boljoj formi, bolje izgledaju i podvlačimo kvotu na pobjedu Španjolske od 2,36. A da Njemačka izbjegne još jedan poraz, kvota je 1,64 na X2.

Španjolska-Njemačka : Trenutna situacija

Španjolska je u prvom kolu napunila do vrha mrežu Kostarike (7:0) i sada žele pokazati da su potpuno spremni za daleke domete, idealna prilika je poljuljani Elf. Njemačka nema previše vremena da se dozove te moraju odmah reagirati, a protivnik je najteži mogući, rasterećena Španjolska. Njemačka u zadnjih 10 utakmica ima samo 3 pobjede, od kojih je jedna protiv Omana i zapravo su pred trenutkom istine da li su uopšte stigli spremni na ovo prvenstvo ili ne.

Španjolska statistika i forma

Popularna Furija u zadnjih 46 utakmica ima samo 4 poraza (Italija, Švedska, Francuska i Švicarska) tako da možemo govoriti o vrlo stabilnoj formi Španjolaca.

U posljednjih 10 utakmica, postigli su 25 golova, primili 7. Kostariku su u prvom kolu ispratili sa 7 golova (najveća pobjeda prvog kruga SP) gdje je čak 6 različitih igrača postizalo golove, samo je Ferran Torres pogađao dva puta.

Španjolci igraju na svom 15.-om prvenstva svijeta, pehar su kući donijeli jednom, i to 2010 godine iz Južne Afrike.

Španjolska, tradicionalno, gaji igru kratkih pasova, velikog posjeda lopte, igru po zemlji, te će sigurno na taj način ići i u ovaj derbi nastojeći svojom igrom osujetiti Njemačku.

Trenutna forma: 80% 2,36 pobjeda Posjeti 22Bet

Njemačka Statistika i forma

Nešto ne štima u selekciji Njemačke ako se malo dublje pogledaju rezultati zadnje dvije godine.

Prošle godine na EP su ispali već u ⅛ finala, nakon što su iz grupe izašli sa samo 1 pobjedom iz 3 utakmice.

Ove godine u Ligi Nacija iz 6 utakmica, zabilježili su 1 pobjedu, i jedva se spasili ispadanja u niži rang.

Ako saberemo sve utakmice na velikim natjecanjima zadnje dvije godine ( 1 na SP, 4 na EP i 6 u Ligi Nacija) dakle odigrali su do sada 11 utakmica a pobijedili samo 2 puta. Vrlo zabrinjavajuće bi ovo trebalo biti za Elf pred ovako težak meč.

U kvalifikacijama za ovo SP su odigrali kako se od njih očekuje i ubilježili 9 pobjeda i 1 remi iz 10 utakmica.

Trenutna forma također može da brine, posljednjih 9 utakmica, pobijedili su 2 puta (Italiju i Oman).

Trenutna forma: 50% 2,94 pobjeda Posjeti Mozzart

Španjolska-Njemačka Međusobni dueli

Do danas su se susretali 25 puta, Njemačka je uspješnija sa 9 pobjeda, naspram 8 pobjeda Španjolske, te 8 remija. Na SP su se susreli 4 puta te je Njemačka slavila 2 puta, Španjolska jednom, uz 1 remi

Španjolska-Njemačka kvote

Kvota na pobjedu Španjolske je 2,36, dok je kvota na pobjedu Njemačke 2,94, za remi ćete dobiti kvotu 3,60. Dvije napadačke ekipe igraju, pa je važno napomenuti i kvotu za oba postižu gol koja iznosi 1,71. Više od 2,5 gola Vam se vraća na 1,70, dok je manje od 2,5 gola kvota visokih 2,17

Savjet za klađenje i najava: Hrvatska – Kanada (27.11)

Derbi je derbi i uvijek je teško prognozirati, ali ćemo se odlučiti za pobjedu reprezentacije koja u ovom momentu djeluje kompaktnije, stabilnije, sigurnije i u boljoj formi – Španjolske. Kvota na taj tip je 2,36, po meni i više nego dovoljno da se odigra.

Utakmica će svakako biti teška, i moguće da će nijanse odlučivati i da može otići i na drugu stranu, ali ipak mi ćemo se držati Španjolske u ovom super meču.

Najbolji tip: Pobjeda Španjolske 2,36 Posjeti bet-at-home