Što odabrati za online klađenje? 1xbet vs bet365

online klađenje

bet365 i 1xbet dvije su najistaknutije međunarodne stranice za online klađenje dostupne igračima iz Hrvatske. Obije imaju različitu poslovnu povijest – dok jednu od njih prate kontroverzne priče, druga je izgradila besprijekornu reputaciju tijekom više od desetljeća. Odličan su izbor za ljubitelje sportskog klađenja, omogućujući raznolik raspon sportova, konkurentne tečajeve i posvećene softvere za online klađenju, među ostalim prednostima. No, kojoj se od ove dvije poznate kladionice može pripasti epitet bolje? Pričekajte do kraja naše usporedne evaluacije kako biste saznali odgovor na ovo pitanje.


Opće infromacije o bet365 i 1xbet

1xBet i bet365 trenutno su jedne od najpoznatijih međunarodnih stranica za online klađenje. Tvrtka 1xBet sa sjedištem na Cipru, osnovana je 2007. S druge strane, Bet365 ima sjedište u Ujedinjenom Kraljevstvu i ušao je na tržište klađenja 7 godina ranije od 1xbeta, 2000. godine.

Glavna razlika između ove dvije kladioničarske stranice je da 1xbet ima spornu povijest poslovanja, dok se bet365 može pohvaliti besprijekornom reputacijom. Konkretno, 1xbet je stekao titulu jedne od najkontroverznijih svjetskih kladionica kada im je Komisija za igre na sreću UKGC (UKGC) ukinula licencu 2019. nakon što je otkrila njihovu umiješanost u nezakonite operacije. Ruska Federacija je također stavila ovu kladionicu na crnu listu.

Bez obzira na to, 1xbet je i dalje jedna od vodećih svjetskih kladionica koja je osvojila srca mnogih zaljubljenika u sportsko klađenje. Trenutačno posjeduje licencu koju je izdala vlada Curacaoa, što joj omogućuje zakonit rad, a istodobno pruža sigurno okruženje registriranim igračima.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Online klađenje na 1xbet u odnosu na bet365

Obje platforme za online klađenje dostupne su u mnogim jurisdikcijama diljem svijeta. Ističu se po raznovrsnosti sportova, konkurentnim tečajevima, mogućnostima praćenja prijenosa uživo, mobilnim aplikacijama, 24/7 dostupnoj korisničkoj podršci te mnogim drugim značajkama, ali koja je bolja za online klađenje? Ovom problematikom ćemo se detaljnije pozabaviti u nastavku pregleda. Posebnu pozornost posvetit ćemo aspektima kao što su ponuda sporta i tečajeva, klađenje uživo i putem mobilnih uređaja, kao i raznovrsnost sportskih bonusa.


Sportska ponuda i tečajevi

1xBet i bet365 dvije su internetske kladionice koje nude veliki izbor sportova na koje se možete kladiti, od nogometa, košarke, tenisa i hokeja na ledu, stolnog tenisa, borilačkih vještina i slično. No, možemo reći da je bet365 nešto ispred 1xbeta kada su u pitanju sportski asortiman. Kada je riječ o tržištima klađenja, situacija je potpuno suprotna. Iako oba operatera nude zaista izdašan izbor tržišta, 1Xbet je pobjednik s preko 1300 aletnativa u najistaknutijim nogometnim ligama Španjolske, Italije, Engleske i tako dalje.

Teško je odrediti jasnog pobjednika ukoliko promatramo ponudu tečajeva, jer su razine prilično jednake za većinu dostupnih događaja za online klađenje. Međutim, bet365 nudi mogućnost povećanja tečaja, dok takva opcija kod 1xbeta ne postoji. bet365 Acca Boost bonus će povećati vašu zaradu do 70% na vašim kombiniranim online listićima s najmanje 3 događaja ako se kladite na nogomet, tenis ili istaknute lige mnogih drugih sportova.

Osim toga, ovaj operater pokrenuo je inicijativu Bet Boost za povećanje tečajeva na tržištu konačan rezultat. Ova akcija također je dostupna na širokom spektru sportova i bit će označena iznad redovne ponude tečajeva kada pristupite željenom događaju. U nastavku pogledajte tko je vodeći u klađenju u stvarnom vremenu.


Klađenje i praćenje prijenosa uživo

Osim prije početka utakmice, na obje kladionice možete se kladiti i uživo, dok je utakmica u tijeku. No, očito je da je bet365 lider u ovom području, s obzirom da nudi puno veći izbor sportova i događaja na koje se možete kladiti dok se akcija odvija na terenu. Primijetili smo i da je navigacija odjeljkom ‘In Play’ na bet365 mnogo lakša u usporedbi s 1xbet.

Što se tiče live streaming funkcije, nude je oba operatera. Međutim, kako biste joj pristupili na bet365, trebali biste znati da ćete morati uplatiti depozit ili se kladiti unutar prethodna 24 sata. Pristup preciznim statistikama, s druge strane, nije ni na koji način ograničen kada su u pitanju bet365 i 1bet kladionice. Izravni prijenosi utakmica kao i precizni statistički podaci bit će vam od iznimne koristi bez obzira kojeg operatera odaberete.


Bonusi novim i postojećim hrvatskim igračima

Ako tražite mjesto za online klađenje koje će vam omogućiti razne sportske bonuse, bet365 je još uvijek bolja alternativa od 1xbeta. Prije svega, bet365 nudi daleko veću bonus ponudu novim i postojećim hrvatskim igračima, koja je zbog svoje raznolikosti morala biti podijeljena u nekoliko sportskih kategorija. Najbogatija sportska rubrika u dijelu promocija svakako je ona vezana uz konjske utrke, pa ako ste ljubitelj ove discipline, nećete pronaći bolju alternativu od bet365.

Ne možemo reći ni da je 1xbet raspon bonusa loš. Osim promocije za nove igrače pod nazivom Loyalty Bonus, operater se potrudio svojim registriranim igračima omogućiti i druge zanimljive sportske inicijative. No, da biste im pristupili, morate ispuniti nekoliko uvjeta. Prije svega, morate imati verificirani račun na 1xbetu, s minimalnom poviješću od 30 dana. Potrebna vam je i aktivna e-mail pretplata jer ćete putem nje biti informirani o svim akcijama koje kladionica pokreće.


Online klađenje u pokretu

I bet365 i 1xbet ističu se kada je u pitanju mobilno online klađenje. Obje kladionice prilagodile su svoje službene stranice za besprijekoran rad na svim modelima pametnih telefona, bez obzira na veličinu ekrana. Osim toga, otišle su korak dalje – razvile su namjenske mobilne aplikacije kompatibilne s iOS i Android mobilnim uređajima. No, treba znati da 1xbet aplikacija nije dostupna na našim prostorima, dok bet365 kladioničarski softver hrvatski igrači mogu besplatno preuzeti sa službene stranice operatera ili online trgovine Google Play ili App Store.


Zaključak: Koju kladionicu odabrati za online klađenje?

Kada usporedimo 1xBet s bet365, možemo zaključiti da je bet365 nedvojbeno bolji brend za online klađenje. Ponudit će vam širok izbor sportova za klađenje u stvarnom vremenu, razne sportske bonuse, uključujući one s kojima možete poboljšati razinu tečajeva, te mobilne aplikacije koje možete instalirati na iOS i Android mobilne uređaje. Jedina stvar po kojoj se 1xbet zaista ističe u usporedbi s bet365 je raznolikost kladioničarskih tržišta na poznate nogometne i druge lige, pa ako je to vaš odlučujući faktor, trebali biste odabrati kladionicu sa sjedištem na Cipru.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave