Sveobuhvatan vodič za bet365 klađenje na CS:GO

bet365 klađenje

Counter-Strike: Global Offensive također poznat kao CS: GO, je taktička pucačka igra i jedan od najuspješnijih FPS naslova svih vremena. Zbog toga je dostupna u gotovo svim kladionicama koje omogućuju klađenje na esport. Međutim, samo renomirani operateri, kao što je bet365, pružit će vam raznoliku ponudu tržišta, konkurentske tečajeve i prijenose uživo ključnih i manje popularnih Counter-Strike događaja. Ako želite shvatiti osnove ove igre i kako funkcionira bet365 klađenje na CS:GO, naš sveobuhvatni vodič sadrži sve potrebne informacije koje će vam u tome pomoći.


Uvod u Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive ili skraćeno CS:GO jedna je od najpopularnijih online FPS (First-person shooter), lansirana 2012. godine. To je taktička pucačina iz prvog lica koju su razvili Hidden Path Entertainment i Valve Corporation.

CS:GO je četvrta igra u Counter-Strike serijalu. Osim Global Offensive, tu su i Condition Zero, Source, kao i Counter Strike 2 koji je lansiran 2023. godine. U usporedbi sa starijim serijalima,

CS:GO sadrži nove mape, likove i oružja te donosi ažurirane verzije klasičnih mapa kao što su Dust 2, Mirage, Overpass, Inferno, Train, Vertigo, Nuke i druge.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Format CS:GO igre

Na profesionalnoj razini, CS:GO se ističe zahvaljujući svom posebnom modu igre – Bomb Defusal. U njemu, igrači se natječu kao teroristi i antiteroristi, ispunjavajući određene dužnosti dok pokušavaju eliminirati suprotnu ekipu.

Teroristima je povjereno postavljanje bombe na jedno od dva odabrana mjesta, dok je antiteroristi moraju spriječiti da eksplodira. Nakon što je postavljena, bomba otkucava 40 sekundi dok ne dođe do detonacije, dopuštajući protuterorističkom timu da je za to vrijeme deaktivira.

Igrači kupuju oružje i opremu na početku svake runde, s novcem koji se plaća na temelju njihove izvedbe, pri čemu pobjednički tim dobiva znatno više od onog koji je u prethodnoj rundi izgubio.

Uspješni ciljevi, poput postavljanja bombe ili ubijanja protivnika, nagrađuju ekipe, dok negativne radnje, poput pucanja u vlastitog igrača ili taoca, rezultiraju novčanom kaznom.


Major Championships (Majors)

Counter-Strike Major Championships, često poznati kao Majors, su esports turniri koje sponzorira Valve, tvorac igre, i uključuju zahtjevan kvalifikacijski proces. Timovi sudjeluju u CS:GO Major Championships kroz više dana, s ciljem napredovanja od četvrtfinala do velikog finala, gdje odmjeravaju snage za značajne novčane nagrade i automatsku kvalifikaciju za buduće Counter-Strike turnire. Najsposobniji tim svih vremena u CS:GO Majors je Astralis.

Ostala 4 tima koja ulaze u kategoriju Counter-Strike: Global Offensive All-Time Greatest su:

 • Fnatic
 • Ninjas in Pyjamas
 • Luminosity / SK Gaming
 • NAVI

Ponuda CS:GO tržišta klađenja na bet365

Vrijeme je da poduzmete čvrste korake za bet365 klađenje na CS:GO, a početni će biti onaj u kojem ćete naučiti koncepte primarnih tržišta ove esports igre. U nastavku se nalazi opsežan popis tržišta dostupnih na bet365 koji će vam omogućiti da u potpunosti uronite u svijet Counter-Strike klađenja:

 • Moneyline: Standardno tržište klađenja za sve esport događaje je moneyline. Na njemu treba izabrati pobjedu favorita ili autsajdera. Uz tečajeve momčadi koja je postavljena kao favorit na meču stoji -, dok je pored tečajeva underdoga prikazan znak +.
 • Pobjednik mape: Kod ovog tržišta tražite tim koji će biti uspješniji unutar navedene mape. Ne smijete ga brkati s prethodno spomenutim tržištem klađenja moneyline, koje se odnosi na predviđanje pobjednika cijele borbe.
 • Ukupno odigranih mapa: Ovdje biste se trebali odlučiti za opciju više ili manje. bet365 će postaviti određenu marginu, a na vama je da predvidite hoće li ukupan broj odigranih mapa biti ispod ili iznad navedene vrijednosti.
 • Runde više/manje: I ovo tržište klađenja također se fokusira na format preko/ispod. Međutim, uključuje predviđanje koliko će rundi biti odigrano unutar određene mape koja je naznačena.
 • Tim osvaja najmanje 1 mapu: Vaš odabrani tim mora osvojiti najmanje jednu mapu da bi vaše bet365 klađenje na CS:GO bilo uspješno, ako ste odabrali opciju da kod ovog tržišta. S druge strane, ako se odlučite za alternativu ne, ekipa na koji se kladite ne smije osvojiti niti jednu mapu.
 • Prvo ubojstvo: Jedan od najomiljenijih tržišta za klađenje na esport je First Kill. To je jednostavno tržište na kojem će se od vas tražiti da prognozirate koji će od dva tima na esport događaju izvršiti prvi kill bilo kojim oružjem.
 • Igrač s najviše ubojstava: Kao što ime implicira, odabirete igrača koji će ostvariti najviše ubojstava tijekom esport meča. Iako se najčešće povezuje s CS:GO, ovo tržište klađenja često se nalazi i u drugim esports naslovima.

Korak po korak vodič za CS:GO klađenje

Prevalili ste dug put da dođete do konkretne procedure za bet365 klađenje na CS:GO. Bez daljnjeg odlaganja, pogledajte naš vodič korak po korak koji smo pripremili u nastavku:

 • Otvorite bet365 račun na službenoj stranici ili putem namjenskih iOS ili Android aplikacija
 • Koristeći jednu od dostupnih opcija plaćanja, izvršite prvu uplatu na svoj novi račun
 • Idite na odjeljak esports na popisu sportova i pronađite željeni CS: GO događaj
 • Pristupite mu, a zatim iz ponude kladioničarskih tržišta odaberite jedno ili više njih
 • U vaš listić na ekranu unesite iznos uloga koji želite položiti i onda potvrdite okladu
 • Nadajte se ishodu koji će vam donijeti početnu zaradu za bet365 klađenje na CS:GO

bet365 klađenje na CS:GO uživo: Je li dostupno?

S obzirom na to da se Counter Strike smatra jednom od najutjecajnijih pucačina iz prvog lica na svijetu, logično je da renomirane kladionice, uključujući bet365, nude klađenje na ovu esports igru i ​​u stvarnom vremenu.

Ako mislite da klađenje uživo dolazi s dodatnim koracima s kojima se trebate upoznati, ne brinite. Sve navedeno u prethodnom popisu vrijedi i za bet365 klađenje na CS:GO uživo, s tim da morate znati da će se tečajevi stalno mijenjati (uvjetovani su događajima unutar rundi). Terorist u nekom trenutku meča može biti favorit, dok nakon nekoliko ubojstava vrlo brzo može postati autsajder.

Ono što je također značajno je da je bet365 klađenje uživo na CS:GO opremljeno izravnim prijenosima kao i preciznim statističkim podacima. Međutim, pristup prijenosima Counter Strike mečeva donekle je uvjetovan, za razliku od pregleda statistike. Kako biste mogli pristupiti značajki prijenosa utakmica uživo u trajanju od 24 sata, potrebno je da izvršite depozit ili položite okladu na bilo koji sport.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave