Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 | Prognoze i Kvote

Svjetsko Prvenstvo hokej 2024Hojek na ledu je jedan od pet najpopularnijih sportova na svijetu. Reprezentativni hokej na ledu donosi posebnu draž a ni jedan ljubitelj ovog sporta ne propušta najbolje utakmice reprezentacija. Svjetsko Prvenstvo je najveći reprezentativni događaj a sigurno da će nam i Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 donijeti pravi spektakl i mnogo ozbuđenja.

Mnogi se pitaju gdje gledati Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Svjetsko Prvenstvo hokej – pobjednici

Kanada je zemlja hokeja i ne iznenađuje da su oni najuspješnija reprezentacija i na Svjetskom Prvenstvu. Oni su sa SP-a u 28 navrata kući odnijeli zlato a čak 53 puta su se našli na podiju među tri najbolje reprezentacije. Odmah iza njih je Rusija kojoj su pripisane medalje i Sovjetskog Saveza.

Reprezentacija Rusije je 27 puta bila zlatna reprezentacija na Svjetskom Prvenstvu u hokeju. U 47 navrata su bili među tri najbolje reprezentacije baš kao i Češka i Švedska koje imaju daleko manje zlatnih medalja. Češka je 12 puta kući ponijela zlato a Švedska 11.


Gdje gledati Svjetsko Prvenstvo hokej 2024: TV prijenos i stream

Svakog dana utakmice Svjetskog Prvenstva u hokeju na TV prijenosu možemo uživati na kanalima Arene Sport. Oni će prenositi sve najpopularnije utakmice i sve utakmice doigravanja. Ipak, u grupnoj fazi je po nekoliko utakmica u istom terminu. Tada imamo priliku na kanalima Arena Sport TV gledati samo onu utakmicu koju oni odaberu. Čest je slučaj da želimo gledati neku drugu utakmicu ili pak da nismo kraj TV-a u vrijeme odigravanja susreta.

Stoga se mnogi okreću gledanju u pokretu i live streamu. Mnoštvo je i besplatnih live stram stranica gdje možete gledati Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 no one su pune reklama. Plative stranice svakako nisu najbolje rješenje. Prema našem mišljenju najbolji izbor da se gleda Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja IIHF Svjetskog Prvnestva. Osim toga, možete i u toku, dok uživate u utakmicama odrediti vaše favorite i u klađenju uživo položiti okladu i na taj način imati razlog više za navijanje za vaše favorite.


Svjetsko Prvenstvo Hokej 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Kanada @3.75
 • SAD @4.00
 • Švedska @4.50
 • Finska @7.00
 • Češka Republika @8.00

Reprezentacija Kanade je najtrofejnija reprezentacija u Hokeju. Oni su i branioci naslova. Na posljednja četiri Svjetska Prvenstva su igrali finale i ne iznenađuje da su prvi favoriti. Sjedinjene Američke Države su na posljednja tri Svjetska Prvenstva igrali polufinale. Na papiru su uz Kanadu najbolja reprezentacija i sigurno su u užem krugu favorita za osvajanje.

Krug top 5 favorita zatvaraju Švedska, Češka i Finska koja je pobjednik od prije dvije godine. Najveća prijetnja ovim reprezentacijama je Švicarska koja ima nekoliko fantastičnih pojedinaca koji igraju u najjačim klubovima svijeta.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Svjetsko Prvenstvo hokej 2024 – na koga se kladiti?

Sigurno da odluka o prvaku pada na jednu od spomenutih šest država koje su apsolutni favoriti. Ipak, među njima je teško odrediti jednog favorita. Stoga su i tečajevi ujednačeni i govore nam da nas očekuje velika borba do samog kraja. Ovako ujednačene i visoke kvote raduju ljubitelje sportske kladionice jer klađenje na pobjednika donosi potencijalno visok profit.

Međutim klađenje na pobjednika nije jedini market od koga možete profitirati. Možete se kladiti i da će reprezentacija igrati finale, naći se na podiju ili pak proći skupinu. U nastavku ćemo dati analizu Svjetskog Prvenstva. Dat ćemo naše favorite za osvajanje. Saznat ćete na koga se najviše isplati kladiti a predložit ćemo i još nekoliko dugoročnih klađenja od kojih možete očekivati profit.

Svjetsko Prvenstvo hokej – na koga se kladiti?

Reprezentacija Švicarske, iako je ispala u ranoj fazi i na prošlom Svjetskom Prvenstvu je pokazala koliko može biti nezgodna. Oni su u grupnoj fazi čak završili i iznad Kanade no Njemačka ih je u knockout fazi šokirala. Ipak, u utakmicama grupne faze i u pobjedi sa Kanadom su pokazali svoj potencijal.

Sigurno da mogu biti nagazna mina za svakog od favorita. Nema sumnje da će bez većih poteškoća proći grupnu fazu. Gledat ćemo ih u doigravanju gdje također mogu savladati svakoga i uz trenutni tečaj klađenje da će se Švicarska naći među tri najbolje reprezentacije djeluje kao sjajan izbor.

Reprezentacija SAD-a ima sjajnu momčad i na svako Svjetsko Prvenstvo putuje u užem krugu favorita. Ipak, nemaju velikih uspjeha. Jednostavno nikako da odu do samog kraja. Na zlato čekaju više od 50 godina i uz tečaj od svega 4.00 klađenje na njih je najbolje zaobići, bez obzira na individualni kvalitet.

Kada govorimo i o klađenju na pobjednika mišljenja smo da se ni klađenje na branioce naslova ne isplati. Jeste Kanada u samom vrhu favorita no u ovakvoj konkurenciji tečaj od 3.75 djeluje kao isuviše nisko postavljen.

Daleko veći profit donosi klađenje na repreznetaciju Švedske ili Finske. U međusobnim dvobojima ove tri reprezentacije jednostavno nema favorita. Tečaj i na Švedsku i Finsku je znantno veći i ponajviše zbog toga smo mišljenja da je klađenje na njih najbolji izbor.

Osvajanje Svjetskog Prvenstva reprezentacije Finske se plaća sa visokih 7.00 i mišljenja smo da je ovo najbolji izbor za klađenje. Ukoliko gledamo individualni kvalitet u samom su vrhu. Mogu savladati svaku reprezentaciju svijeta a osim toga na posljednja četiri Svjetska Prvenstva su u dva navrata kući odnijeli zlato.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija