Tour de France 2024 | Prognoze i Kvote

Tour de France 2024 Pred nama je najveće natjecanje u biciklizmu. Avantura kreće 29. 06. i traje sve do 21.07. Svi ljubitelji sporta i sportske kladionice uvijek bar na kratko prate najveće biciklistično natjecnanje a sigurno da će nam i Tour de France 2024 donijeti pravi spektakl i mnogo ozbuđenja.

Mnogi se pitaju gdje gledati Tour de France 2024 – u nastavku teksta možete pronaći TV kanale koji su zaduženi za prijenos kao i najbolje besplatne platforme za stream. Također, proći ćemo kroz rezultate posljednjih godina, postavljene kvote, ovosezonsku formu i predložiti nekoliko oklada uz koje možete očekivati profit.


Tour de France – pobjednici

Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault i Miguel Indurain su po pet puta osvajali Tour de France i oni su najtrofejniji u ovom natjecanju.

U posljednjem desetljeću je najuspješniji Chris Froome koji je četiri puta osvajao najveću biciklističku utrku na svijetu. Nakon njegove dominacije Tour de France su osvajali Gerain Thomas, Egan Bernal te Tadej Pogačar i Jonas Vingegaard koji su to učinili u dva navrata.


Gdje gledati Tour de France 2024: TV prijenos i stream

TV prijenos za Tour de France 2024 je obezjedio Eurosport. Svake godine smo najveću biciklističku utrku navikli gledati na njihovim kanalima a tako će biti i ove godine. Čitava utrka će se prenositi na njihovim ekranima što sigurno raduje sve ljubitelje ovog sporta. Ipak, sigurno da u ovako dugom periodu niko neće biti u mogućnosti svo vrijeme putem malih ekrana pratiti dešavanja.

Stoga se mnogi okreću gledanju u pokretu i live streamu. Mnoštvo je i besplatnih live stram stranica gdje možete gledati Tour de France no one su pune reklama. Plative stranice svakako nisu najbolje rješenje. Prema našem mišljenju daleko najbolji izbor za gledanje Tour de Fracne 2024 je stream online kladionica. Najbolje online kladionice pružaju mogućnost besplatnog gledanja utakmica za Tour de France 2024. Osim toga, možete i u toku, dok uživate u pjesmama odrediti vaše favorite i u klađenju uživo položiti okladu i na taj način imati razlog više za navijanje za vaše favorite.


Tour de France 2024 – najbolje kvote na pobjednika

Tour de France 2024 kvote na pobjednika – prvih pet favorita:

 • Tadej Pogačar @1.44
 • Primoz Roglic @5.00
 • Remco Evenepoel @9.00
 • Juan Ayuso @11.00
 • Carlos Rodriguez @17.00

Jonas Vingegaard, pobjednik Tour de Francea posljednje dvije godine je u utrci u Španjolskoj doživio nesreću. Pretrpio je teške ozljede, slomio je ključnu kost i rebra i na žalost nećemo ga gledati ove godine. Stoga i ne iznenađuje da je Tadej Pogačar, pobjednik Tour de Francea iz 2020. i 2021. prvi favorit.

Najveća konkurencija će mu biti sunarodnjak, Primoz Roglic te Remco Evenpoel. Krug top 5 favorita 111-og izdanja Tour de Francea zatvaraju Juan Ayuso i Carlos Rodriguez.

20Bet 20Bet Recenzija 99/100
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep


Tour de France 2024 – na koga se kladiti?

Ovogodišnja utrka ukupne udaljenosti 3.492 km uz uspon od 52.000 m će krenuti iz Firence i kroz 21 etapu će stići do Nice. Prvi put će zaobići glavni grad Francuske a svi ljubitelji dugoročnih oklada se pitaju na koga se kladiti?

Naravno da uvijek postoje favoriti no ovo je izuzetno zahtjevno i dugo natjecanje. Jasno je da je Tadej Pogačar prvi favorit no izuzetno je težak zadatak pred njim. Ukoliko zaobiđete klađenje na njega kvote su jako visoke. Čak i sa nižim uplatama može se ostvariti visok profit a svakako će oklada na Tour de France učiniti ovo takmičenje znantno uzbudljivijim za praćenje.

Tour de France 2024 pobjednik – na koga se kladiti?

Tadej Pogačar i Jonas Vigegaard su pobjednici posljednja četiri izdanja Tour de Francea. Uz izostanak Jonasa Vingegaarda zbog nesreće u Španjolskoj nema sumnje da je Tadej Pogačar prvi favorit. Ipak, konkurencija je i dalje ogromna a tečaj na pobjednika najvećeg biciklističkog natjecanja dugo nije bio niži. Stoga smo mišljenja da je klađenje na pobjedu Tadeja Pogačara najbolje zaobići.

Primoz Roglic je jedan od najboljih biciklista današnjice. Na svaku utrku stiže u užem krugu favorita. Tour de France mu je i dalje neostvarena želja no u više navrata je bio bolji od Pogačara. Posljednji put, krajem prošle godine u Giro dell Emilli a bez Jonasa Vigegaarda šanse mu nikada nisu bile veće.

Mišljenja smo da je upravo klađenje na Primoza Roglica najbolji izbor na ovogodišnjem izdanju Tour de Francea. Da, 24-godišnjeg biciklistu iz Belgije, Remca Evenepoela moramo ubrajati u sam krug favorita. On je bio fantastičan u utrkama u Portugalu ove godine. I sam je izjavio da je ovogodišnji Tour de France najveća utrka u njegovom životu. Ipak, mišljenja smo da mu nedostaje iskustva da osvoji jednu ovakvu utrku.

Sigurno da je među najvećim favoritima no tečaj na njega je morao biti znantno visočiji. Slična je situacija i sa 21-godišnjim Juanom Ayusom. Imao je nekoliko sjajnih utrka ove godine, jedan je od najboljih biciklista današnjice no teško je očekivati da netko bez velikog iskustva osvoji ovo elitno natjecanje.

Kada govorimo o mlađim biciklistima, koji nemaju mnogo iskustva na najvećoj biciklističkoj utrci mišljenja smo da je najbolji izbor Carlos Rodriguez. Ovaj biciklista iz Španjolske je pobjednik ovogodišnjeg izdanja tradicionalne utrke Tour de Romandie.

Tečaj od 17.00 na pobjedu Carlosa Rodrigueza djeluje zaista primamljivo uz rezultate koje je pružao ove godine. Sigurno da je to jedan od najboljih izbora za klađenje na Tour de France 2024.


100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
 • 24/7 korisnička služba
 • 40.000+ događaja mjesečno
 • Azijski hendikep
20Bet Recenzija