UFC Fight Night: Brendan Allen – Chris Curtis 2 | TV prijenos, kvote i najava!

UFC Fight Night

 

UFC Fight Night: Brendan Allen – Chris Curtis 2 (poznat i kao UFC Fight Night 240 i UFC na ESPN+ 98) je nadolazeći događaj u borilačkim vještinama koji se događa pod pokroviteljstvom Ultimate Fighting Championship, a održat će se 7. travnja 2024. godine u UFC Apex areni u Enterpriseu, Nevadi, dio metropolitanskog područja Las Vegasa, Sjedinjene Američke Države.


Najava UFC Fight Night: Brendan Allen – Chris Curtis 2

Borba srednje težine između bivšeg izazivača za UFC naslov u srednjoj težini Marvina Vettorija i bivšeg prvaka u srednjoj težini LFA lige Brendana Allena trebala je biti glavni događaj večeri.

Međutim, 14. ožujka objavljeno je da Vettori iz nepoznatih razloga odustaje. On je zamijenjen s Chrisom Curtisom. Par se već susreo na UFC na ESPN: Font vs. Aldo u prosincu 2021., gdje je Curtis slavio nokautom u drugoj rundi.

Borba pero težine između Morgana Charrièrea i Choi Seung-woo-a bila je planirana za ovaj događaj. Međutim, Choi se povukao iz nepoznatih razloga i zamijenjen je s Joseom Mariscalom.

Borba srednje težine između Joshu Fremda i Césara Almeide bila je planirana za događaj. Međutim, Fremd se povukao iz nepoznatih razloga i zamijenjen je s Dylanom Budkom.

Jose Johnson i Lucas Rocha trebali su se susresti u borbi muha težine. Međutim, Johnson je odustao iz nepoznatih razloga i zamijenjen je s Joshuaom Vanom.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Spisak borbi na UFC Fight Night: Brendan Allen – Chris Curtis 2

 • Borba u srednjoj kategoriji: Brendan Allen 1,51 – 2,64 Chris Curtis
 • Pero kategorija: Alexander Hernandez 1,52 – 2,60 Damon Jackson
 • Pero kategorija: Morgan Charrière 1,60 – 2,40 Jose Mariscal
 • Laka kategorija: Ignacio Bahamondes 1,29 – 3,75 Christos Giagos
 • Teška kategorija: Valter Walker 1,25 – 4,00 Łucasz Brzeski
 • Laka kategorija: Trevor Peek 2,90 – 1,43 Charlie Campbell

Kada, Gdje i Kako Gledati UFC Fight Night Brendan Allen – Chris Curtis 2?

 • Mjesto: UFC APEX — Las Vegas, Nevada
 • Datum: Nedjelja, 7.4.2024.
 • Vrijeme: 00,00h (CET)
 • Kako Gledati: Stream ESPN, ESPN+

Glavna borba UFC Fight Night: Brendan Allen 1,51 – 2,64 Chris Curtis 2

Brendan Allen i Chris Curtis ponovno će se suočiti kako bi zatvorili subotnju priredbu, pri čemu Allen, koji se penje uzlaznom putanjom, traži osvetu, dok uvijek borbeni Curtis cilja na ponavljanje prvog susreta.

Član Dana Whiteovog Contender Series (DWCS) razreda ’19, Allen dolazi na svoj drugi uzastopni glavni događaj s nizom od šest pobjeda, od kojih je pet ostvario gušenjem iz pozicije straga. Rodom iz Louisiane, uvijek je važio kao potencijalni izazivač, a sada izgleda da spaja sve kockice, što ga gura prema vrhu divizijske ljestvice.

Curtis je stigao u UFC podizanjem ruke za borbu protiv Phila Hawesa s 24-satnim rokom, i od tada je bio stalna pojava u srednjoj kategoriji, skupljajući omjer od 5-2 s jednim neodlučnim ishodom. Počeo je svoju 2024. godinu u siječnju s pobjedom podijeljenom odlukom nad Marc-Andreom Barriaultom i nastoji nastaviti svoj zamah s još jednom pobjedom ovdje.

Ovi su se borili prvi put u prosincu 2021., pri čemu je Curtis ostvario pobjedu prekidom u drugoj rundi. To je bilo posljednje vrijeme kada je Allen doživio poraz, i možete biti sigurni da će “All In” biti spreman osvetiti taj poraz u subotu.


Ostali glavni mečevi:

Alexander Hernandez 1,52 – 2,60 Damon Jackson

Borci perolake kategorije koji žele krenuti u pravom smjeru suočavaju se u u drugom glavnom meču kada će Alexander Hernandez stupiti u oktogon protiv Damona Jacksona.
Hernandez je odlučio testirati vode u kategoriji pera krajem 2022. i imao je poteškoća u svoja prva dva nastupa. Nakon što je zaustavljen od Billyja Quarantilla u svojoj prvoj borbi i pobijedio u zadatku u lake kategorije protiv Jima Millera. “Veliki Majmun” se vratio u perolaku kategoriju u listopadu i našao se na krivoj strani odluka u sukobu s veterankom Bill Algeo.

Ulazeći u 2023. s nizom od četiri uzastopne pobjede, koje je zaokružio emocionalnom pobjedom u prvoj rundi protiv Pata Sabatinija, Jackson je posrnuo u 2024. godini. Otvorio je godinu porazom od nokautom protiv Dana Igea, a zatim posustao u drugom dijelu borbe s Quarantillom koja je trajala do kraja, rezultirajući drugim uzastopnim porazom.

Svaki od ovih boraca ima tendenciju brzog i preciznog izlaska iz starta, stoga očekujte akciju koja započinje brzo, s visokom vjerojatnošću da se stvari rano završe.

Morgan Charriere 1,60 – 2,40 Chepe Mariscala

Francuski potencijal Morgan Charriere vraća se za svoj drugi nastup u Octagonu, gdje će ga s veseljem dočekati Chepe Mariscal.

Istaknut u Europi prije nego što je potpisao za UFC, Charriere je odmah ostavio dojam u svom promotivnom debiju, sklopljenim Manolom Zecchinijem serijom razornih udaraca u tijelo u Parizu.

S omjerom od 19-9-1 izgrađenim protiv snažnog niza protivnika, “Posljednji gusar” predstavlja jednog za praćenje u perolakoj kategoriji.

Mariscalu, 31-godišnjaku, trebalo je malo duže nego što se očekivalo da dođe do UFC-a, ali je pokazao odličan start, izlazeći iz kapija s dvije uzastopne pobjede. Nakon što je preživio Trevor Peek u svom debiju s kratkim obavijestima, iskusni veteran je bio bolji od Jacka Jenkinsa u svojoj drugoj borbi u Australiji, osiguravajući pobjedu nakon što je Australac pretrpio ozljedu ruke.

Ignacio Bahamondes 1,29 – 3,75 Christosa Giagosa

Sudar lakih kategorija koji traže konzistenciju unutar UFC oktagona dok se Ignacio Bahamondes i Christos Giagos sukobljavaju ovaj vikend.

Diplomant iz sezone 4 Dana Whiteovog Contender Seriesa, Bahamondes je do sada imao pet nastupa unutar Octagona, sa tri pobjede s prekidom na svakom kraju. Prošli put, visoki borac je izgubio jednoglasnom odlukom protiv Ludovita Kleina, padajući na 14-5 u karijeri kao rezultat.

Sada već deset borbi u drugom mandatu na UFC-ovoj listi, Giagos se vraća u Las Vegas nakon što je prošao 5-5 tijekom tog razdoblja, i želi se oporaviti od svog poraza protiv Daniela Zellhubera na Noche UFC-u u rujnu. “Spartanac” se suočio s nizom talentiranih protivnika i ima općeniti rub u iskustvu, stoga će biti zanimljivo vidjeti može li se osloniti na te stvari — i budući da je posljednji put lice s dugim, rastegnutim lakotežašem — kada uđe u oktogon s Bahamondesom u ovom dvoboju.

Teško je graditi zamah u UFC-u, a dvostruko je izazovno u diviziji poput lake kategorije. Stoga očekujte da će i Bahamondes i Giagos biti fokusirani od samog početka dok nastoje izbjeći uzastopne poraze i prisiljavanje na korak unatrag u opasnoj kategoriji od 70,3 kg.

Valter Walker 1,25 – 4,00 Lukasz Brzeski

Novopridošlica Valter Walker i diplomant DWCS-a Lukasz Brzeski sukobljavaju se u ovom glavnom meču u teškoj kategoriji.

Mlađi brat rangiranog poluteškaša Johnnyja Walkera, 26-godišnji “Čist Zvijer” dolazi u UFC s besprijekornim omjerom od 11-0, s četiri uzastopne pobjede unutar distance. On je još impresivnija figura od svog starijeg brata i bit će zanimljivo vidjeti može li napraviti isti instantan utjecaj kao i njegov brat kad je prvi put stupio u oktogon prije nekoliko godina.

Brzeski dobiva još jednu priliku da se popne na pobjednički kolosijek u UFC-u, nadajući se da će preokrenuti niz rezultata koji su, priznajemo, postajali lošiji iz meča u meč. Nakon što je izgubio prema podijeljenoj odluci, a zatim jednoglasnoj odluci u svojim prva dva nastupa, poljski teškaš je nokautiran od strane Walda Cortesa Acosta u svojem posljednjem pojavljivanju, spustivši se na omjer od 8-4-1 s jednim neodlučnim ishodom za cijelu svoju karijeru.

Trevor Peek 2,90 – 1,43 Charlie Campbell

Glavni događaji počinju u lakoj kategoriji s Trevorom Peekom i Charliejem Campbellom koji se suočavaju u dvoboju diplomaca DWCS-a.

Peek je postao trenutačni favorit navijača zahvaljujući svojem agresivnom pristupu unutar oktagona. Nakon što je poražen odlukom od Mariscala, vratio se pobjedom na bodove protiv Mohammada Yahye na UFC 294 u listopadu, što je bio prvi put u njegovoj karijeri da je pobijedio odlukom.

Campbell nije uspio osigurati mjesto na UFC-ovoj listi preko Contender Seriesa 2022., izgubivši brzo od Chrisa Duncana nokautom. Vratio se s brzom pobjedom na regionalnoj sceni, a zatim je iskoristio poziv na Noche UFC, nokautirajući Alexa Reyesa u prvoj rundi.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija