UFC Fight Night: Erin Blanchfield – Manon Fiorot | TV prijenos, kvote i najava!

UFC Fight Night

UFC Fight Night: Erin Blanchfield – Manon Fiorot (poznat i kao UFC on ESPN 54) je nadolazeći događaj koje nam donosi Ultimate Fighting Championship. UFC Fitght night održat će se 30. ožujka 2024. godine u dvorani Boardwalk Hall u Atlantic Cityju, New Jersey, Sjedinjene Američke Države.


Najava UFC Fight Night: Erin Blanchfield – Manon Fiorot

Događaj će označiti deseti posjet promocije Atlantic Cityju i prvi od UFC Fight Night: Barboza vs. Lee u travnju 2018. godine.

Ženska borba između Erin Blanchfield i Manon Fiorot biti će glavni događaj večeri. Borba je unaprijeđena u status glavnog događaja kada je originalno najavljeni glavni događaj, borba u velter kategoriji između Seana Bradyja i Vicentea Luquea, propala kada je Brady naznačio da nikada nije potpisao sporazum o borbi zbog suočavanja s ozljedom. Umjesto toga, Luque je uparen s Joaquinom Buckleyjem u drugom događaju večeri.

Borba u poluteškoj kategoriji između bivšeg izazivača za UFC naslov u poluteškoj kategoriji Dominicka Reyesa i Carlosa Ulberga bila je planirana za UFC 297, ali je odgođena zbog ozljede koju je pretrpio Ulberg i ponovno zakazana za ovaj događaj. Međutim, Reyes se povukao zbog duboke venske tromboze i zamijenio ga je Alonzo Menifield. U skladu s tim, promocija je odlučila premjestiti pariranje na UFC Fight Night 241 11. svibnja iz nepoznatih razloga.

Očekivalo se da će se borba u perolakoj kategoriji između Natea Landwehra i Pata Sabatinija održati na događaju. Međutim, Sabatini se povukao iz nepoznatih razloga i zamijenio ga je Jamall Emmers.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Spisak borbi na UFC Fight Night: Erin Blanchfield – Manon Fiorot

 • Ženska kategorija: Erin Blanchfield 1,51 – 2,64 Manon Fiorot
 • Welter kategorija: Vicente Luque 1,83- 2,00 Joaquin Buckley
 • Srednja kategorija: Chris Weidman 3,25 – 1,36 Bruno Silva
 • Srednja kategorija: Nursulton Ruziboev 1,34 – 3,40 Sedriques Dumas
 • Perolaka kategorija: Bill Algeo 1,46 – 2,80 Kyle Nelson
 • Welter kategorija: Chidi Njokuani 1,59 – 2,42 Rhys McKee

Kada, Gdje i Kako Gledati UFC Fight Night Erin Blanchfield – Manon Fiorot?

 • Mjesto: Boardwalk Hall, Atlantic City
 • Datum: Nedjelja, 30.3.2024.
 • Vrijeme: 00,00h (CET)
 • Kako Gledati: Stream ESPN, ESPN+

Glavna borba UFC Fight Night: Erin Blanchfield – Manon Fiorot

Borkinje Erin Blanchfield i Manon Fiorot suočit će se u glavnom događaju UFC Fight Night u subotu na nedjelju u Boardwalk Hallu u Atlantic Cityju, New Jersey. Blanchfield, koja je bila rangirana kao najbolja borkinja ESPN-ove liste najboljih 25 boraca mlađih od 25 godina prošle godine, ima neporaženi učinak u UFC-u. Njezine impresivne pobjede uključuju pobjede nad bivšom prvakom u slamka kategoriji Jessicom Andrade i bivšom izazivačicom za naslov u muškoj kategoriji Taila Santos. Blanchfield trenutno drži četvrto mjesto na ESPN-ovoj rang-listi u svojoj kategoriji.
Fiorot, rangirana na trećem mjestu, također ima neporažen niz unutar Oktagona. U svojoj posljednjoj borbi, osigurala je pobjedu jednoglasnom odlukom nad bivšom prvakom u slamka kategoriji Rose Namajunas. Važno je napomenuti da su posljednje četiri pobjede Fiorot došle protiv borkinja koje su ili bile prvakinje ili su se borile za UFC-ov naslov.

X faktor: Izdržljivost. Ovo je borba u pet rundi. Tko će imati izdržljivost da nastavi provoditi svoj plan borbe u kasnijim rundama? Blanchfieldov stil je iscrpljujući. Hoće li imati energije za nastavak traženja rušenja kasno u borbi? A za Fiorot, hoće li imati kondicije da nastavi kretati svoje noge i postizati značajne napade, dok troši energiju braneći rušenja?
Predviđanje: Ako Blanchfield ne podnese protivnicu rano, što je uvijek moguće, mislim da ovaj stilski dvoboj ide na ruku Fiorot. Dakle, ili će Blanchfield ostvariti pobjedu rano prekidom, ili će Fiorot pobijediti odlukom ili kasnim nokautom.

Druga borba: Vicente Luque 1,83- 2,00 Joaquin Buckley

Dva istaknuta UFC borca welter kategorije, Vicente Luque i Joaquin Buckley, bit će sučeljeni prije glavnog događaja na UFC on ESPN 54 u Boardwalk Hallu.
Luqueova nedavna serija borbi bila je obilježena izazovima, uključujući otkazane borbe i promjene protivnika. Rangirani kao broj 11 u welter kategoriji, Luque se oporavio od dva razočaravajuća poraza protiv Belal Muhammada i Geoffa Neala kako bi postigao pobjedu jednoglasnom odlukom nad Rafaelom dos Anjosom u svojoj posljednjoj borbi u oktogonu u kolovozu.
Brazilac sada traži još jednu pobjedu na svom UFC-u kontu protiv Buckleya. S druge strane, Buckley je pokazao žar nakon povratka u welter kategoriju, počevši s tehničkim nokautom nad Andreom Fialhom u svibnju. Nakon tog nastupa, ostvario je jednoglasnu odluku protiv Alexa Morona kako bi završio uspješnu 2023. godinu.

Treća borba: Chris Weidman 3,25 – 1,36 Bruno Silva

Vrijeme ističe za bivšeg prvaka srednje kategorije, Chrisa Weidmana, čiji je pad s vrha bio izuzetno bolan za gledanje. Sada daleko od svog povijesnog iznenađenja nad Andersonom Silvom, “All-American” se suočava s bivšim vlasnikom naslova M-1 Global, Brunom Silvom, u istaknutom meču u kategoriji od 83,9 kg.

Weidman, koji će u lipnju napuniti 40 godina, ulazi u kavez s porazima u sedam od svojih posljednjih devet borbi. Član ekipe za borbu Serra-Longo se vratio nakon prijetnje karijeri ozljede noge 19. kolovoza, samo da bi završio na krivoj strani obeshrabrujuće jednoglasne odluke protiv Brada Tavaresa na UFC-u 292. Bio je to Weidmanov prvi nastup nakon više od dvije godine, i izgledao je kao tek sjena svoje nekadašnje forme.

S druge strane, Silva se također suočavao sa svojim poteškoćama. 34-godišnji Brazilac izgubio je četiri od svojih posljednjih pet borbi, uključujući dvije uzastopne. Posljednji put je nastupio na UFC-u 294, gdje je izgubio jednoglasnu odluku protiv Sharabutdina Magomedova 21. listopada. Ipak, Silva zadržava opasnu moć udarca koja ga je dovela do plesa i rezultirala s 20 pobjeda u karijeri nokautom ili tehničkim nokautom. Ima li Weidman dovoljno snage u rezervoaru da još jednom prebrodi prepreku?

Četvrta borba: Nursulton Ruziboev 1,34 – 3,40 Sedriques Dumas

Nursulton Ruziboev je bio intrigantno pojačanje u kategoriji od 83,9 kg kada je ostvario svoj debi u UFC-u s nokautom nad Brunnom Ferreirrom za samo 77 sekundi na UFC on ESPN 48 u srpnju. Međutim, još uvijek se ne zna koliko će dugo ostati u vrhu.

Ruziboev, 30 godina, stavlja svoj niz od devet uzastopnih pobjeda na liniju kada se suočava sa Sedriquesom Dumasom u tri-rundovnoj borbi u srednjoj kategoriji koja bi trebala pružiti jasniju sliku o njegovom statusu u diviziji. Malo tko očekuje da će borba trajati svih pet rundi. Ruziboev se može pohvaliti s 31 završenom borbu – 20 putem predaje i 11 nokautom ili tehničkim nokautom – među svojih 33 profesionalnih pobjeda, od čega je impresivnih 24 ostvario unutar jedne runde. Više od četiri godine nije uključio suce u svoje borbe.

Dumas se očekuje da će odgovoriti na eksplozivnost Uzbekistanca. Diplomirani je sa Dana White’s Contender Series 2022. godine i ostvario je dvije uzastopne pobjede nad Codyjem Brundageom i Abu Azaitarom od kada je doživio svoj jedini poraz u karijeri – predaja zahvatom protiv Josh Fremda na UFC Fight Night 221 prije malo više od godinu dana. Hoće li Ruziboev odbiti “The Reapera”?

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija