UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer | TV prijenos, kvote i najava!

UFC Fight Night

UFC Fight Night: Hermansson vs. Pyfer (poznat i kao UFC Fight Night 236) je nadolazeći događaj u mješovitim borilačkim vještinama koji će biti produciran od strane Ultimate Fighting Championship. Održat će se 10. veljače 2024. godine u UFC Apex objektu u Enterpriseu, Nevadi, Las Vegas, Sjedinjene Američke Države.


Najava UFC Fight Night 236

Glavna borba se očekuje u srednjoj kategoriji između Jacka Hermanssona i Joea Pyfera.

Također, očekuje se borba u srednjoj kategoriji između Rodolfa Vieire i Armena Petrosyana. Ova borba prvotno je bila planirana za UFC Fight Night: Almeida vs. Lewis, ali je otkazana jer je Petrosyan postao bolestan iza pozornice tijekom događaja.

Lerone Murphy trebao se suočiti s Danom Igeom u perolakoj kategoriji na događaju.Međutim, Murphy se povukao sredinom siječnja zbog neodređene ozljede i zamijenio ga je Andre Fili.

Shayilan Nuerdanbieke trebao se sastati s Hyderom Amilom u perolakoj kategoriji na događaju, ali je odustao iz nepoznatih razloga i zamijenio ga je Melsik Baghdasaryan. Baghdasaryan je pak odustao tijekom tjedna borbe zbog ozljede i zamijenio ga je Fernie Garcia.

Robert Bryczek i Albert Duraev trebali su se sastati u srednjoj kategoriji na ovom događaju. Međutim, Duraev je odustao zbog problema s vizom i privremeno ga je zamijenio Dylan Budka, ali ga medicinski problemi sprječavaju da sudjeluje. Bryczek sada očekuje borbu protiv Ihora Potierie.

Također se očekivala borba u lakoj kategoriji između Damira Hadžovića i Bolaji Oki na događaju. Međutim, Hadžović se povukao zbog problema s vizom i zamijenio ga je Timothy Cuamba.

100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija

Glavna borba: Hermansson (Swe, 23-8-0, kvota 2,95) vs. Pyfer (SAD, 12-2-0, kvota 1,35)

 • Datum : 11.veljače 2024.,
 • Vrijeme: 00:00 sati
 • Stadion: UFC APEX
 • Lokacija: Las Vegas, Nevada, Sjedinjene Američke Države
 • Kategorija: Srednja težina (Middleweight)
 • Stream: DAZN (Ita), Polsat (Pol), Sport 1 (Hun)

Hermansson će se natjecati u svojoj prvoj borbi u više od godinu dana. Posljednji poraz pretrpio je preko TKO-a u drugoj rundi od strane Romana Dolidzea na UFC Orlando u prosincu prošle godine. “The Joker” je izgubio dvije od posljednje tri borbe, uključujući poraz odlukom sudaca od trenutačnog prvaka srednje kategorije Seana Stricklanda.

Pyfer ima omjer od 3-0 otkako je dobio ugovor s UFC-om na Contender Series, pobjeđujući sva tri protivnika u oktogonu.

Joseph Pyfer uskoro će pružiti nešto jasniju sliku o tome gdje se točno nalazi u srednjoj kategoriji Ultimate Fighting Championshipa.

Dvaput okrunjen na Dana White’s Contender Series i bivši prvak Ring of Combat, Pyfer, koji ima 27 godina, nanizao je pet uzastopnih pobjeda, sve ih je završio, dok je stizao do statusa zvijezde. Posljednji put se pojavio na UFC Fight Night 229, gdje je Abdul Razak Alhassana uspavao arm-trianglom u drugoj rundi njihovog susreta 7. listopada.

S druge strane, Hermansson nosi dugu i dokazanu evidenciju. Bivši prvak Cage Warriors Fighting Championship ima omjer 10-6 unutar Octagona, iako je u posljednjih sedam nastupa izmjenjivao pobjede i poraze. Hermansson je posljednji put borio se 3. prosinca 2022. godine, kada je podlegao udarcima u drugoj rundi od strane Romana Dolidzea na UFC on ESPN 42.

Pyfer-Hermansson okršaj i njegove posljedice za srednju kategoriju samo su jedna od priča koje treba pratiti na UFC Fight Night 236. Evo još četiri:


Dan Ige (SAD, 17-7-0, kvota 1,54 ) vs Andre Fill (SAD, 23-10-0, kvota 2,33)

Dan Ige uvijek obećava vatromet, posebno protiv protivnika koji se čini više nego voljnim odgovoriti nasilnim sklonostima. Trostruki dobitnik bonusa “Performance of the Night” vjerojatno će se susresti s takvim protivnikom kada se suoči s Andreom Filijem iz Team Alpha Male u perolakoj kategoriji kao glavnom borbi večeri. Ige je izgubio pet od svojih posljednjih osam borbi i nalazi se u povratku nakon poraza jednoglasnom odlukom od Brycea Mitchella na UFC Fight Night 228 u rujnu.

Pobjede nad Mirsadom Bekticom, Edsonom Barbozom i Gavinom Tuckerom, potonja od samo 22 sekunde nokautom, čine temelj njegovog životopisa. S druge strane, Fili traži pobjedu za redom prvi put od 2019. godine. Posljednji put se pojavio 16. prosinca, kada je prekinuo Lucasa Almeidu udarcima u prvoj rundi njihova susreta na UFC 296. Koji iskusni veteran će izaći kao pobjednik u kategoriji do 65,7 kg?


Michael Johnson (SAD, 21-19-0, kvota 1,72) vs Darrius Flowers (SAD, 12-6-0, kvota 1,97)

Nije mnogo boraca koji mogu tvrditi da su ostali na UFC rosteru neprekidno od 2010. godine. Tu je Michael Johnson. Polufinalist “The Ultimate Fighter” sezone 12 odgovara na poziv promocije po 29. put kada stane nasuprot Darriusu Flowersu u tri-rundnoj borbi u lakoj kategoriji. Johnson, koji će u lipnju napuniti 38 godina, ponovno se vraća u središnje svjetlo nakon što je šest puta izgubio u svojih posljednjih osam nastupa.

Član Kill Cliff Fight Cluba nije se natjecao od svog nokauta koji mu je nanio Diego Ferreira u drugoj rundi njihova susreta na UFC Fight Night 223 20. svibnja. S druge strane, Flowers još uvijek nije uspio uspostaviti čvrstu poziciju u organizaciji. Spotaknuo se u svojem debiju u Octagonu na UFC 291, gdje se predao gušenju od strane Jakea Matthewsa u drugoj rundi njihova susreta 29. srpnja. Dok Johnson ulazi u svoje kasne 30-e, koliko mu snage još preostaje?


Rodolfo Vieira (Bra, 9-2-0, kvota 1,79) vs Armen Petrosyan (Arm, 8-2-0, kvota 1,91)

Nitko još uvijek ne zna što očekivati od Rodolfa Vieire, iako je jedan od najnagrađivanijih grapplera svoje generacije. Briljantan ponekad, a potpuno razočaravajuć u drugim trenucima, osvajač zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u borbi protiv Chrisa Curtisa u Abu Dhabiju 2015. ima omjer 4-2 u UFC-u prije svoje glavne borbe u srednjoj kategoriji protiv Armena Petrosyana. Vieira, koji ima 34 godine, posljednji put se borio na UFC on ESPN 45, gdje se oporavio od poraza jednoglasnom odlukom od Chrisa Curtisa i to u stilu, odbacujući Codyja Brundagea arm-trianglom u drugoj rundi 29. travnja.

Svih devet njegovih pobjeda završeno je nokautom, osam njih putem predaje. S druge strane, Petrosyan ulazi u kavez s vjetrom u leđa nakon dvije uzastopne pobjede. Bivši prvak Fight Nights Global posljednji put je nosio rukavice 17. lipnja, kada je nadmašio Christiana Leroya Duncana jednoglasnom odlukom na UFC on ESPN 47. Može li Vieira konačno opravdati očekivanja i podići ruku u pobjedi u uzastopnim nastupima prvi put od 2020.?


Loma Lookboonmee (Tha, 8-3-0, kvota 1,33) vs Bruna Brasil (Bra, 9-3-0, kvota 3,05)

Odličan rad Konklaka Suphisare nekako je uspio proći ispod radara u ženskoj slamka kategoriji. “Loma Lookboonmee” će nositi undercard kada stavi na kocku svoj niz od dvije uzastopne pobjede protiv Brune Brasil u kategoriji do 52,1 kg. Dvadesetosmogodišnja Suphisara tiho je sastavila omjer 6-2 otkako se pridružila UFC-u kao prva tajlandska boracica 2019. godine. Iskusna stilistica muay thai i prirodna atomka, uspjela je prevladati veličinske i snage razlike s kojima se suočavala na najvišoj razini sporta.

S druge strane, Brasil je zabilježila osam pobjeda u svojih posljednjih devet nastupa, dokazavši se kao zanimljiva osoba u kategoriji kojom trenutno vladaju kineske zvijezde Weili Zhang i Xiaonan Yan. Izjednačila je svoj omjer u Octagonu na 1-1 u srpnju, kada je osvojila jednoglasnu odluku nakon tri runde protiv Shaune Bannon na UFC Fight Night 224. Hoće li Suphisara nastaviti graditi svoj momentum na račun Braseila unatoč razlici od 12,5 cm u visini i 10 cm u dohvatu?

100/100 Vidi recenziju
122€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
95% Omjer isplate
122€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 22bet
 • Brza oklada
 • Mobilne aplikacije
 • 100+ načina plaćanja
22bet Recenzija