Unibet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Unibet Aplikacija

Unibet kladionica je u vlasništvu tvrtke Trannel International Ltd sa sjedištem na Malti. S obzirom na to, licencirana od strane Malta Gaming Authority (MGA). Osnovana je davne 1997. godine, a zanimljivo je da je već 1998. počela primati oklade putem telefona.

Unatoč dugogodišnjoj tradiciji poslovanja, kladionica Unibet suvremeno je mjesto za online klađenje. Da prati modne trendove i inovacije govori i činjenica da je razvila ne jedan već nekoliko namjenskih softvera optimiziranih za Android i iOS uređaje. U daljnjem pregledu usredotočit ćemo se isključivo na one koji su osmišljeni da podignu mobilno klađenje na višu razinu, odnosno na Sport Unibet aplikacije.


Verzija stranice za mobilne uređaje u poređenju s desktop

Bilo bi nezamislivo da je operater kreirao sportske aplikacije bez omogućavanja klađenja putem stranice prilagođene mobilnim uređajima. Naravno, Unibet se posvetio optimizaciji službene stranice za korištenje kako putem računala tako i mobilnih uređaja, što znači da joj možete pristupiti iz udobnosti svog doma ili dok ste u pokretu.

Obje varijante stranica su atraktivno dizajnirane i ukrašene zelenim detaljima. Zajedničko im je i da su minimalistički orijentirane, što će vam omogućiti intuitivno kretanje kroz sve mogućnosti klađenja. Ni upotrebljivost nije ono što ih razlikuje. Naime, bez obzira na to gledate li prijenose utakmica uživo putem računala ili pametnog telefona ili ste uključeni u neke druge aktivnosti na stranici, nećete se suočavati sa smetnjama ili greškama.

Jedini razlog zbog kojeg bismo izdvojili mobilnu verziju stranice u odnosu na desktop je zato što će pružiti idealnu podlogu za klađenje na Unibet aplikacijama. Zbog vrlo sličnog sučelja ove verzije stranice i aplikacije, osjećat ćete se kao da ju oduvijek imate instaliranu na svom mobitelu.

Unibet Unibet Recenzija 87/100
 • <Podrška 24/7 putem chata uživo, telefona i e-pošte
 • Osigurano SSL enkripcijom
 • Provjereno pošteno od strane eCogra

Sport Unibet aplikacija za klađenje putem Androida

Unibet kladionica razvila je ne jedan već tri softvera kompatibilna s Android operativnim sustavima. Dva su posvećena kasino sadržaju, dok je jedan isključivo namijenjen klađenju. Naravno, ovdje ćemo se fokusirati na sportsku verziju. Aplikaciju Unibet za Android možete preuzeti direktno sa službene stranice klikom na polje ‘Sports apps’, a zatim na zelenu tipku ‘Download’ gdje je istaknuto i koliko interne memorije mobitela zauzima.

Nakon uspješnog instaliranja Unibet aplikacije za klađenje, možete se prijaviti s postojećom e-poštom i lozinkom ili otvoriti novi račun. U svakom slučaju, kada prvi put budete pristupali svom novom ili postojećem Unibet računu, aplikacija će vam predložiti da aktivirate funkciju čitanja otiska prsta, s čime se možete složiti ili ignorirati. Ako je pokrenete, svaku sljedeću prijavu u aplikaciji moći ćete napraviti samo jednim dodirom na skener otiska prsta na vašem pametnom telefonu.

Aplikacija Unibet također je opremljena značajkama praćenja prijenosa utakmica u stvarnom vremenu, kao i kompletne statistike nogometnih, teniskih i drugih sportskih utakmica kojima možete pristupiti u djelu ‘Stistics & Live Score’ u odjeljku računa . Osim toga, softver sadrži: okvir za pretraživanje sporta, lige ili momčadi; poseban dio gdje se sve oklade filtriraju prema tome jesu li dobivene, izgubljene, isplaćene i slično; mjerač vremena utrošenog u aplikaciji i mnoge druge korisne značajke.


Sport Unibet aplikacija za iOS

Osim aplikacija optimiziranih za Android telefone, Unibet je razvio softver za klađenje koji možete preuzeti na svoj iPhone ili iPad uređaj. Kutiju za preuzimanje Unibet aplikacije za iOS možete pronaći na dnu stranice, a kada joj pristupite, bit ćete automatski preusmjereni u App Store gdje možete dovršiti instalaciju samo jednim klikom.

Sport Unibet aplikacija za iOS ni u čemu ne zaostaje za Android verzijom. U njoj možete uživati ​​u tisućama utakmica koje se prijenose uživo, kompletnim statističkim podacima bilo nogometa ili drugih sportova, bonusima za klađenje, ažurnim obavijestima i slično. Ako ste se već kladili putem mobilne verzije stranice, lako ćete se kretati Unibet aplikacijom za iOS. To je zato što je operater uveo samo nekoliko promjena u pogledu dizajna i organizacije sadržaja stranice i aplikacije.


Unibet bonus ponude za igrače iz Hrvatske

Unibet nas nije impresionirao bonus ponudom koju je planirao za hrvatske igrače na svojim mobilnim aplikacijama. Ako ste novi korisnik koji se registrirao putem web stranice ili aplikacije, nećete primiti bonus dobrodošlice. Ovaj nedostatak kladionica je pokušala kompenzirati drugim sportskim inicijativama koje će vam kao aktivnom korisniku biti dostupne.

Reč je o tjednoj cashback promociji osmišljenoj za vraćanje 5% vaših uloga potrošenih na sve sportske aktivnosti na platformi. Razdoblje obračuna povrata novca trajat će od 00:00h u četvrtak do 23:59h u srijedu. Također se možete pridružiti Unibet Premier League Fantasy koja nosi fond od čak 50.000€ i uključuje mjesečne, polusezonske i sezonske nagrade.


Načini plaćanja u mobilnim aplikacijama

Možete pristupiti rješenjima uplate u svojoj Unibet aplikaciji za Android ili iOS dodirom na žuti križ na vrhu ekrana koji je označen s +. Otvorit će se novi odjeljak s ne tako izdašnom ponudom opcija plaćanja. Naime, za dopunu svog korisničkog računa u Unibet aplikacijama možete koristiti samo platne kartice (Mastercard, Maestro i VISA), kao i digitalne novčanike (Skrill i Neteller).

Minimalni depozit za kartice je 10€, a za e-novčanike 15€, dok je maksimalni iznos uplate ograničen na 13.000€. Uplate se vrše odmah i bez dodatnih troškova. Trebate znati da prije prve isplate dobitaka s računa trebate dovršiti verifikaciju. Minimalni iznos za isplatu je 15€. Zahtjev za povlačenje bit će obrađen u roku od 3 radna dana i to besplatno.


Unibet mobilne aplikacije – 3 zanimljive značajke

Unibet aplikacije za iOS i Android imaju nekoliko zanimljivih značajki koje ćemo vam predstaviti na popisu ispod:

 • Kompletna statistika: Unibet je aplikacijama dodao polje statistike. Ako ga pritisnete, odvest će vas na stranicu izvan aplikacije podijeljenu po sportskim kategorijama, koja je opremljena preciznim podacima o statistici igrača (golovi, asistencije i sl.), ligaškoj poziciji prikazanoj na dijagramu i mnogim drugim korisnim informacijama.
 • Prijenosi uživo: Unibet aplikacija omogućuje praćenje utakmica u stvarnom vremenu na malim ekranima. Svi događaji s ovom značajkom su posebno istaknuti, ali nećete ih moći pronaći grupirane u zasebnom odjeljku.
 • Fingerprint Login: Ova značajka će vam uštedjeti vrijeme dopuštajući vam da svaku prijavu u aplikaciju izvršite skeniranjem otiska prsta. Ako želite, možete je isključiti u postavkama vaše Unibet aplikacije.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Unibet putem mobilnog uređaja?

Naravno. To možete učiniti koristeći stranicu prilagođenu mobilnim uređajima ili Sport Unibet aplikaciju za iOS i Android.

Je li dostupna Unibet aplikacija za Android i iOS uređaje?

Unibet je razvio niz softverskih proizvoda. Dva su za ljubitelje kazina i pokera, a jedan za entuzijaste mobilnog klađenja.

Koje su posebnosti Unibet mobilnih aplikacija?

Neke od zanimljivih značajki koje bismo izdvojili su: izravni prijenosi utakmica praćeni kompletnom statistikom, kao i funkcija ‘Fingerprint Login’ za pristup računu jednim dodirom.

Hoću li dobiti sportski bonus ako se registriram u Unibet aplikaciji?

Nažalost, operater trenutačno ne nudi bonus dobrodošlice za nagrađivanje novih igrača koji se registriraju putem stranice ili mobilnih aplikacija.

Kako mogu dopuniti svoj račun u Unibet aplikaciji?

To možete učiniti koristeći platne kartice kao što su VISA, Mastercard i Maestro ili digitalne novčanike (Skrill i Neteller).


Konačno mišljenje o sport Unibet aplikacijama

Niti jedna aplikacija za klađenje nije savršena, pa nas je tako i ona koju je izradio Unibet u nekim područjima očarala, a u drugima razočarala. Bili smo impresionirani raznolikošću sportskih događaja opremljenih značajkom praćenja uživo, trudom uloženim u davanje zaista korisnih statističkih podataka i jedinstvenom opcijom ‘Fingerprint Login’, koja nam je smanjila vrijeme pristupa računu. S druge strane, nedostatak raznovrsnih sportskih bonusa i mehanizama plaćanja evidentan je u Unibet aplikacijama, što će, nadamo se, biti riješeno u bliskoj budućnosti.

50€
na 1. depozit
Posjeti Unibet
 • <Podrška 24/7 putem chata uživo, telefona i e-pošte
 • Osigurano SSL enkripcijom
 • Provjereno pošteno od strane eCogra
96,3% Omjer isplate
50€ na 1. depozit
Posjeti Unibet
 • <Podrška 24/7 putem chata uživo, telefona i e-pošte
 • Osigurano SSL enkripcijom
 • Provjereno pošteno od strane eCogra
Unibet Recenzija