Vave Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Vave Aplikacija

Kripto kladionicu Vave osnovala je 2022. Chestoption Sociedad De Responsabilidad Limitada, tvrtka koja posluje prema zakonima Republike Kostarike. Dostupna je kako igračima iz Hrvatske tako i ostalim ljubiteljima sportskog klađenja diljem svijeta. Vave aplikacija nudi iznimno iskustvo klađenja u pokretu koje smo do detalja istražili i opisali u našoj recenziji.

Pratite nas do kraja kako biste saznali je li Vave aplikacija za Android ili iOS trenutno dostupna za preuzimanje.

Vave Vave Recenzija 97/100
 • Veliki izbor popularnih kriptovaluta
 • Izravni prijenos raznih sportskih događaja
 • Sport VIP program nagrađivanja igrača

Mobilna verzija stranice Vave u usporedbi s desktop verzijom

Vave kladionica je osmislila modernu stranicu za klađenje prilagođenu mobilnim uređajima kojoj možete pristupiti s bilo koje lokacije u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na iOS i Android operativne sustave, bez obzira na veličinu zaslona.

Kada smo usporedili funkcionalnost mobilne i desktop verzije stranice, nismo primijetili nikakva odstupanja. Obe rade besprijekorno, bez poteškoća u čitanju sadržaja i bez dosadnih zastajkivanja ili pogrešaka tijekom klađenja ili promatranja streamova. No, s obzirom na to da je stranica za klađenje mobilnim uređajima namijenjena radu na malim ekranima, moralo je doći do određenog odstupanja u njenom izgledu u odnosu na desktop izdanje.

Kod stranice prilagođene mobilnim uređajima zadržana je tamna tema sa zelenim detaljima, dok je organizacija polja napravljena tako da se većina nalazi na popisu s desne strane. Ima jednostavno sučelje, što znači da ćete se lako snaći, bez obzira jeste li je posjetili prvi put. O tome je li mobilna aplikacija Vave u ponudi i hoćete li ju moći preuzeti putem službene stranice, govorit ćemo u nastavku.


Vave Android aplikacija za klađenje

Kao što je objašnjeno u prethodnom dijelu recenzije, Vave kladionica omogućila je neometano klađenje putem svih Android uređaja na službenoj stranici. Međutim, operater nije otišao korak dalje kada je riječ o mobilnom klađenju, odnosno nije napravio mobilnu aplikaciju koje biste mogli preuzeti putem njegove službene stranice, Google Play-a ili Apple Store-a.

To smo dodatno potvrdili u interakciji s live chat službom koja nam je na naš upit o postojanju Vave aplikacija za klađenje odgovorila za nešto manje od minute. No bez obzira na to što ne postoji Vave aplikacija za Android, vi kao vlasnik ovog uređaja nećete biti uskraćeni za usluge klađenja. Mobilno prilagođena stranica operatera na raspolaganju vam je u svako doba, a preko nje možete bez problema vršiti uplate, kladiti se u realnom vremenu, povlačiti osvojene dobitke, aktivirati sportske promocije i još mnogo toga.


iOS Vave aplikacija za klađenje

Vave kladionica također nije ponudila softver koji bi se mogao preuzeti na iOS mobilne uređaje. Korisnici ovih operativnih sustava imat će pristup opcijama klađenja samo putem stranice prilagođene mobilnim uređajima. Iako nemamo nikakvih primjedbi na rad mobilno adaptirane stranice, ipak se nadamo da će operater u skoroj budućnosti poboljšati iskustvo klađenja u pokretu kroz razvoj Vave aplikacije za iOS ili Android.


Vave bonus dobrodošlice za mobilno klađenje

To što nećete moći preuzeti i instalirati Vave aplikaciju na iOS ili Android uređaj ne znači nužno da nemate pravo aktivirati bonus za mobilno klađenje. Ako kreirate račun putem mobilno adaptirane stranice korištenjem bilo kojeg mobilnog uređaja, bit ćete nagrađeni vrlo specifičnim Vave bonusom dobrodošlice u obliku povrata novca.

Ponuda za nove igrače iz Hrvatske uključuje 100% cashback bonus za sport do 1 BTC. Dobit ćete ga prvi tjedan nakon minimalne uplate od 20 USDT i klađenja prije početka utakmice ili uživo. Uz ovu akciju koja se odnosi isključivo na novopridošlice, Vave kladionica redovito nagrađuje stalne članove putem turnira koji traju od ponedjeljka od 09:00h do nedjelje u 12:00h.

Na ovim turnirima postoje tri poretka pod nazivima ‘Bronca’, ‘Srebro’ i ‘Zlato’, s po 10 mjesta u svakom. Za svaku dobitnu kvalifikacijsku okladu s tečajem ne manjim od 1,2, sudionik osvaja bodove koji se računaju na odgovarajućoj rang listi. Nagrade kroz sudjelovanje na turnirima dolaze u obliku besplatnih oklada za mobilno ili klađenje putem računala.


Dostupni sustavi plaćanja za mobilne uređaje

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, Tron, Cardano, i Binance Coin, samo su neke od prihvaćenih kriptovaluta koje možete koristiti za uplatu sredstava i podizanje dobitaka putem mobilnih uređaja na ovoj kladionici. Transakcije izvršene s Android ili iOS mobitela, neovisno o odabranoj kriptovaluti, provodit će se trenutno i bez naknada.

Minimalna uplata je 20 USDT, dok se maksimalna razlikuje ovisno o odabranoj opciji. Limiti isplata također variraju. Povlačenja će se obraditi što je prije moguće, ali imajte na umu da nisu trenutna – mogu potrajati do tri dana. Još bismo željeli istaknuti da na platformi postoji i odjeljak ‘Kupite kripto’, koji će vam omogućiti da nadopunite svoj račun putem MoonPay, CoinMama, ChangeNow i mnogih drugih vodećih platformi za razmjenu kriptovaluta. Vaša odabrana kriptovaluta bit će odmah isporučena izravno u vaš Vave kripto novčanik i spremna za mobilno klađenje.


Vave Aplikacija – Zanimljive značajke za mobilno klađenje

Već smo istaknuli da Vave aplikacije za Android i iOS nisu proizvedene. Međutim, službena stanica prilagođena mobilnim uređajima nudi niz korisnih značajki za klađenje, od kojih smo neke uključili na popis u nastavku:

 • Streaming funkcija: Vave kladionica nudi izravne prijenose, ne samo nogometa, već i mnogih drugih manje popularnih sportova. Tu su i kompletne statistike koje će vam dodatno olakšati klađenje uživo putem mobitela.
 • Sekcija s rezultatima: Na službenoj stranici operater je osigurao posebnu sekciju ‘Rezultati’ podijeljenu u nekoliko kategorija sportova s ​​dostupnim poljem za pretraživanje kako biste lakše pronašli utakmicu čiji ishod želite provjeriti.
 • Nagrade za mobilno klađenje: Za svaku oklada putem mobilnog uređaja u iznosu od 10 USDT ili više, kladionica vas nagrađuje napretkom u VIP programu koji sadrži pregršt posebnih pogodnosti za sportske entuzijaste.

Najčešće postavljena pitanja

Je li dostupna Vave aplikacija za Android ili iOS?

Nažalost, operater još nije uvrstio ovaj softver u svoju ponudu, tako da ga nećete moći preuzeti niti putem službene stranice niti putem Google Play-a ili App Store-a.

Mogu li se kladiti na Vave kladionici putem mobilnog uređaja?

Klađenje na službenoj stranici operatera moguće je i putem Androida i iPhonea zahvaljujući njenoj kompatibilnosti s svim vrstama pametnih telefona.

Je li Vave siguran za klađenje putem mobilnih uređaja?

Vave kladionica djeluje prema zakonima Republike Kostarike. Osim toga, koristi SSL tehnologiju, koja omogućuje da vaši podaci ostanu zaštićeni tijekom mobilnog klađenja.

Koje sustave plaćanja mogu koristiti za financiranje mobilnog klađenja?

Vave je stranica prvenstveno usmjerena na kriptovalute, stoga ćete na njoj pronaći Bitcoin, Litecoin, Ethereum i mnoge popularne alternative s kojima možete vršiti sigurna polaganja i isplate putem mobitela.

Hoću li dobiti bonus ako se registriram na mobilnoj stranici Vave?

Naravno. Vave kladionica je za nove igrače iz Hrvatske pripremila prilično neobičan bonus dobrodošlice koji dolazi u obliku povrata novca od 100% do 1 BTC.


Konačno mišljenje o Vave aplikaciji

Iz najpouzdanijih izvora (live chat podrške operatera) saznali smo da Vave aplikacije za iOS i Android još nisu izrađene. Bez obzira na to, imali smo fantastično iskustvo klađenja na Vave službenoj web stranici, čemu su pripomogli sportski bonus dobrodošlice, VIP nagrade, sigurne i brze transakcije te druge iznimne značajke operatera. Trenutačno nema naznaka da će Vave mobilna aplikacija uskoro biti u ponudi.

1BTC
Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
 • Veliki izbor popularnih kriptovaluta
 • Izravni prijenos raznih sportskih događaja
 • Sport VIP program nagrađivanja igrača
94 Omjer isplate
1BTC Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
 • Veliki izbor popularnih kriptovaluta
 • Izravni prijenos raznih sportskih događaja
 • Sport VIP program nagrađivanja igrača
Vave Recenzija