Villarreal - Athletic Bilbao Savjet za klađenje, Najava i Kvote (13.05.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na zanimljivi meč španjolske La Lige između Villarreal-a i Athletic Bilbao-a na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo LLWDD
13.05.2023 Estadio de la Ceramica, Villarreal 18:30
Team 2 Logo WWLDL
Najbolji tip: Oba daju gol 1,69 Posjeti 22Bet

Villarreal i Athletic Bilbao ulaze u finale uspješne sezone boreći se za pozicije koje vode u Europska natjecanja naredne godine. Villarreal još uvijek ima teoretske šanse i za plasman među prva 4 (zaostaju 7 bodova, 4 kola prije kraja) dok se Bilbao bori da uđe u top 7, trenutno dijele 7. i  8. mjesto sa Gironom. Uzbudljiv meč je pred nama gdje je Villarreal blagi favorit za pobjedu. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Villarreal – Athletic Bilbao Savjet za klađenje, Najava i Kvote (13.05.2023)

Dvije momčadi koje igraju u promjenjivoj formi u posljednje vrijeme. Oba tima imaju skor od 2 pobjede, 2 poraza i jednog remija na posljednjih 5 utakmica. Villarreal je favorit u ovom meču sa kvotom od 2,19 dok je je kvota za pobjedu gostiju 3,32. Remi se nudi na kvotu od 3,46. Na 5 od prethodnih 6 međusobnih utakmica je bilo oba daju gol a kvota na taj tip ovdje je 1,69. Ipak, treba znati i da je 7 od prethodnih međusobnih 8 mečeva završilo sa manje od 2,5 gola a kvota na takav ishod je 1,94.

Villarreal – Athletic Bilbao: Trenutna Situacija

Villarreal kod kuće ima solidan skor od 3 pobjede na prethodna 4 meča dok je recimo Bilbao u gostima odličan. Na posljednje 4 gostujuće utakmice ubilježili su 3 pobjede i 1 remi. Ipak, Bilbao je u nizu od 3 utakmice bez pobjede, dok je Villarreal u nizu od 3 utakmice bez poraza u ligi. Prvi meč ove dvije momčadi u listopadu prošle godine završio je pobjedom Bilbao-a 1:0.

Villarreal Statistika i Forma

Villarreal ulazi u ovu utakmicu nakon remija 1:1 protiv Valencije. U toj utakmici Villarreal je imao 67% posjeda i 11 udaraca prema golu. Jedini strijelac za Villarreal bio je Nicolas Jackson (62′). 

Tri ili više golova po utakmici viđeno je u 5 od zadnjih 6 susreta u kojima je sudjelovao Villarreal. Protivničke strane su ih zabile 10 u ovim utakmicama, dok je Villarreal postigao 13. Kvota da će i ovdje biti više od 2,5 gola je 1,86.

Villarreal nije pobijedio protiv Athletic Bilbao-a u prethodnih 8 ligaških utakmica, a na posljednjih 6 mečeva nisu uspjeli sačuvati svoju mrežu praznom.

José Luis Morales i Francis Coquelin neće biti na raspolaganju menadžeru Villarreal-a Quique-u Setién-u.

Trenutna forma: 40% 2,19 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Athletic Bilbao Statistika i Forma

Nakon poraza u prošlom kolu od Real Betisa 0:1, Athletic Bilbao se nada da mogu postići bolji rezultat ovaj put. U toj utakmici, Athletic Bilbao je imao 63% posjeda i 20 udaraca prema golu. Willian José (6′) zabio je za Real Betis.

Gledajući njihovu formu, Athletic Bilbao je zabio u 5 od zadnjih 6 utakmica, a protivnici su postigli ukupno 5 golova. 

Također, nisu pobijedili Villarreal kada su igrali s njima u gostima u zadnja 4 meča u ligi. 

Ipak, nisu poraženi u zadnjih 5 ligaških utakmica u gostima. 

Iñigo Martínez, Yeray Álvarez, Iker Muniain i Jon Morcillo neće moći igrati ovaj meč.

Trenutna forma: 50% 3,32 pobjeda Posjeti 22Bet
 

Villarreal – Athletic Bilbao: Međusobni susreti

Na prethodnih 47 utakmica, Villarreal je slavio 17 puta, Bilbao je upisao 15 pobjeda, dok je 15 utakmica završilo neriješeno.

Villarreal – Athletic Bilbao: Kvote

Villarreal je blagi favorit ovdje uz kvotu od 2,19 na njihovu pobjedu. Kvota na dvoznak X2 je 1,73. Obje momčadi igraju utakmice sa većim brojem golova te izdvajamo i kvotu na više od 2,5 gola koja iznosi 1,86. Bilbao je na prethodnih 5 međusobnih susreta, 4 puta prvi postizao gol a kvota na taj tip ovdje je 2,31.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Villarreal – Athletic Bilbao (13.05.2023)

Očekujemo neizvjesnu utakmicu te nećemo igrati niti na jedan od 3 moguća konačna ishoda. Naš tip će ići na oba tima daju gol uz kvotu od 1,69 a na 4 od prethodnih 5 međusobnih mečeva smo gledali oba tima daju gol.

  

Najbolji tip: Oba daju gol 1,69 Posjeti 22Bet