Vodič korak po korak za klađenje na kriket na bet365

klađenje na kriket

Uzimajući u obzir duljinu kriket utakmica u rasponu od šest ili više sati do pet dana, uvjereni smo da će vam klađenje na kriket na bet365 pružiti dugotrajan užitak. Ako niste upoznati s pravilima ovog sporta ili ne znate kako se početi kladiti, ne brinite, u pravim ste rukama. Izradili smo opsežan vodič u kojem ćemo vas provesti kroz svaki aspekt klađenja na kriket u jednoj od vodećih svjetskih kladionica.


Priprema za klađenje na kriket

Iako nije previše popularan na našim prostorima, kriket je jedan od najraširenijih sportova na svijetu. Najviše se igra u Engleskoj, Australiji, Indiji, Pakistanu, ali i u mnogim drugim zemljama. Kriket je timski sport s palicama i loptom sličan bejzbolu, ali uključuje posebna pravila koja će vam se na prvu možda učiniti kompliciranim, stoga ćemo vam ih pokušati što više približiti.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Objašnjenje pravila kriketa

Dvije ekipe od po jedanaest igrača natječu se u utakmicama kriketa. Međutim, ukupno 13 igrača, 11 iz ‘Fielding Team’ i 2 protivnička udarača iz ‘Batting Team’, istovremeno može biti prisutno na terenu. Bacač, hvatač i devet dodatnih igrača koji stoje u polju čine Fielding Team. Batting Team igrači s palicama stoje jedan naspram drugog u središnjem dijelu igrališta na čijim se krajevima nalaze takozvani viketi, odnosno golovi. Fielding i Batting Team mijenjaju uloge tijekom igre. Ove promjene se nazivaju innings.

Cilj udarača je pogoditi loptu koju bacač baci prema njemu tako da je nitko od protivničkih igrača ne uhvati. Zatim trči na suprotni kraj terena i mijenja mjesta sa svojim suigračem. Jedna takva promjena mjesta naziva se ‘trčanje’ i primarna je bodovna jedinica u kriketu.

S druge strane, cilj Fielding Team-a je spriječiti udarača da postigne pogodak brzom i spretnom reakcijom na odbijenu loptu. Oni se trude da izbace udarača obaranjem njegovog viketa ili hvatanjem odbijene loptice u letu (žive lopte).


Tri formata kriketa

Kriket je sport koji se igra u različitim formatima, kao što su test mečevi, jednodnevni mečevi i Twenty20 mečevi. Jednodnevni mečevi, kao što i sam naziv sugerira, traju jedan dan. Twenty20 mečevi imaju najkraći format, koji traje samo oko tri sata. Za razliku od njih, Test kriket je oblik prvoklasnog kriketa koji se igra na međunarodnoj razini između zemalja članica Međunarodnog savjeta za kriket (ICC). Ovi mečevi traju do pet dana – 6 sati igre svaki dan. ICC World Test Championship, također poznat kao Test World Cup, najprestižnije je međunarodno prvenstvo u kriketu koje se igra u ovom formatu.


Glavna tržišta za kriket na bet365

Širok raspon tržišta klađenja za kriket mečeve čeka vas na bet365. Čak više od 100 njih bit će dostupno ako se odlučite kladiti na istaknuta natjecanja poput onih u indijskoj Premier ligi. No, da biste ih mogli u potpunosti iskoristiti, prije svega morate razumjeti njihovo značenje. Neka od glavnih tržišta za klađenje na kriket na bet365 su sljedeća:

 • To Win the Match: Prvo i osnovno tržište klađenja na kriket je ono na kojem birate pobjednika utakmice. To je dvosmjerno tržište gdje se možete odlučiti samo za pobjedu favorita ili autsajdera – remi nije dostupan.
 • Total Match Runs: Kao i sva ostala total tržišta, i ovo radi po principu over/under, samo što osim ukupnih golova ili bodova podrazumijeva zbrajanje runova koje su obje ekipe postigle na terenu. Na primjer, na tržištu total match runs, ako je bet365 postavio vrijednost od 300, možete se kladiti na to hoće li ukupan broj postignutih trčanja oba tima biti veći ili manji od navedene vrijednosti.
 • Innings runs: Ne morate se uvijek kladiti na ukupan broj runova u utakmici kriketa. Umjesto toga, možete primijeniti tržište innings runs koje se odnose na broj trčanja koje će momčad postići u izmjenama. Iznimno je popularno na jednodnevnim međunarodnim turnirima u kriketu koji obično uključuju puno akcije u jednom inningu.
 • Player of the Match: Klađenje na to tko će biti proglašen igračem utakmice na terenu popularno je među ljubiteljima ovog sporta. Razlog tome je što je lakše predvidjeti nego, recimo, broj trčanja. Igrač utakmice često je najbolji ‘all-rounder’, odnosno onaj koji može dobro odigrati i udaranje i bacanje.
 • Team – Top Batter/Bowler: bet365 će vam također ponuditi posebno tržište klađenja na najboljeg udarača ili bacača u ekipi. Najbolji ‘Batter’ je udarač koji tijekom utakmice postigne više bodova (trčanja) od svih ostalih u ekipi. ‘Bowler’ je bacač za kojeg vjerujete da će eliminirati najviše udarača.
 • To Win the Toss: Na bet365 se također možete kladiti na bacanje novčića, koje se odvija na samom početku meča. Tim koji pobijedi u bacanju novčića prvi dolazi u posjed lopte i započinje igru, a vi imate 50/50 posto šanse pogoditi koji će to tim biti .

Korak po korak klađenje na kriket na bet365

Opsežno smo vas opremili znanjem o osnovnim tržištima potrebnim za klađenje na kriket na bet365. Sada pogledajte popis koraka koje smo pripremili u nastavku, a koji se odnose na izravni proces stvaranja oklada:

 • Pristupite bet365 stranici ili namjenskim aplikacijama operatera koje možete preuzeti na svoje Android ili iOS mobilne uređaje
 • Prijavite se na postojeći račun, a ako ga nemate, dovršite postupak registracije davanjem svih potrebnih podataka
 • Kada ste napravili račun, izvršite uplatu na njega u odjeljku plaćanja odabirom jednog od dostupnih sustava depozita
 • Na dugom popisu sportova pronađite kriket, a zatim se odlučite za jednu od dostupnih liga ili natjecanja u kojima ćete pronaći ponudu događaja
 • Prođite kroz dostupna tržišta klađenja, kliknite na jedno ili više njih, što će ih automatski prebaciti na vaš online listić
 • U otvorenom listiću na ekranu unesite iznos uloga, provjerite odabrane selekcije i tečajeve te za kraj pritisnite polje za postavljanje oklade

Možete li se kladiti na kriket uživo na bet365?

Ne samo da će vam klađenje na kriket na bet365 biti dostupno u stvarnom vremenu, već ćete moći gledati mečeve uživo na malim ili velikim ekranima dok to činite. bet365 jedna je od vodećih kladionica u Europi i šire i bilo bi zaista čudno da ne nudi klađenje uživo na ovaj nadaleko priznat sport. No otišla je i korak dalje te je mnoga natjecanja u kriketu opremila preciznim statističkim podacima, kao i funkcijom prijenosa uživo koja će vam biti dostupna nakon što položite okladu ili uplatite novac na svoj račun. Značajku prijenosa imate pravo koristiti do 24 sata od trenutka deponiranja ili klađenja.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija