Vulkanbet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

Vulkanbet Aplikacija

Godine 2015. Verbenaz Limited, tvrtka registrirana na adresi Kasou 13, Strovolos, 2062, Nicosia, Cipar, osnovala je kladionicu Vulkanbet. Ovaj operater s dugogodišnjim iskustvom i izgrađenim ugledom u svjetskoj industriji klađenja, reguliran je od strane vlade Curacaoa.

Zbog svoje iznimne posvećenosti inovacijama, Vulkanbet kladionica zaokupila je interes brojnih ljubitelja mobilnog klađenja u Hrvatskoj. Razlog tome je namjenski softver koji se može instalirati na pametne telefone, a koji ćemo detaljnije obraditi u nastavku naše recenzije.


Verzija stranice za mobilne uređaje u usporedbi s desktop varijantom

Kladionica Vulkanbet napravila je stranicu koja podjednako dobro radi na računalu i putem mobilnog uređaja. Programirana je tako da odgovara veličini vašeg malog ekrana, bez obzira koristite li iOS ili Android pametni telefon.

Najočiglednije razlike između mobilne verzije stranice i one za prijenosna računala najviše se ističu kada je u pitanju vizualna prezentacija. Dizajnom su vrlo slični, dok je organizacija potpuno drugačija. Stranica prilagođena mobilnim uređajima, za razliku od desktop izdanja, nije opterećena nepotrebnim elementima pa ćete se njome moći lako kretati. Sve važne komponente poput sporta, esporta, izbornika i slično, smještene su u vodoravni popis na dnu, na koji je zakačen i online listić.

Čim uđete na stranicu prilagođenu mobilnim uređajima, sigurno će vam zapeti za oko jarko crveni okvir ‘Download’ koji se nalazi pri vrhu ekrana. Ako ga dodirnete započet ćete proces preuzimanja mobilne aplikacije Vulkanbet. U nastavku ćemo detaljnije govoriti o iskustvu klađenja na Vulkanbet aplikaciji za Android.

Vulkanbet Vulkanbet Recenzija 95/100
  • Bonus na prva tri depozita
  • Mogućnost klađenja uživo
  • Kriptovalute kao sredstvo plaćanja

Vulkanbet aplikacija za igrače koji se klade putem Androida

Posebno za korisnike Android uređaja, Vulkanbet kladionica je izradila namjenski softver za klađenje. Možete ga preuzeti sa službene stranice operatera klikom na crveno polje ‘Download’, koje smo spomenuli u prethodnom dijelu teksta.

Što Vam donosi Vulkanbet aplikacija? Pa, iznad svega, ugodnije iskustvo klađenja u pokretu. Osim toga, omogućit će vam praćenje izravnih prijenosa utakmica gdje god se nalazili u Hrvatskoj, uvid u kompletnu statistiku i rezultate u posebnoj rubrici, kao i direktno izvršavanje transakcija kriptovalutama i drugim sustavima plaćanja.

Vulkanbet aplikacija za Android prema zadanim postavkama radi u svijetloj temi, ali je možete prebaciti u tamnu putem izbornika koji je smješten na vodoravnoj listi u donjem dijelu ekrana. Ova aplikacija također će vam omogućiti da budete u tijeku sa svim obavijestima koje vam se šalju u odjeljku označenom ikonom zvona. Još jedna zanimljiva značajka je da svoje omiljene događaje možete grupirati u jednu kategoriju klikom na ikonu zvjezdice.


Aplikacija za iOS: Mogu li je instalirati igrači iz Hrvatske?

Vulkanbet je također razvio softver kompatibilan s iOS uređajima, no igrači iz Hrvatske ga trenutno ne mogu preuzeti. Vezano za Vulkanbet aplikaciju za iOS obratili smo se live chat podršci operatera, s obzirom na to da je nismo uspjeli pronaći na službenoj stranici operatera. Ljubazni predstavnik njihovog live chata, nakon nekoliko minuta od upita, na našu e-mail adresu poslao je link za preuzimanje aplikacije s Apple Store-a.

Prilikom otvaranja navedenog linka u Apple Store-u nije nam se pokazao nikakav sadržaj, što znači da Vulkanbet aplikacija za iOS trenutno nije dostupna u našoj regiji. Međutim, kao što smo rekli na početku naše recenzije, iOS klađenje moguće je putem službene web stranice operatera prilagođene mobilnim uređajima, bez potrebe za preuzimanjem bilo kakvog softvera.


Vulkanbet sport promo ponuda

Ako napravite dva uzastopna depozita u iznosu od 10€ u vašoj Vulkanbet aplikaciji, ispunit ćete uvjete za sport bonus dobrodošlice od 350% vaše uplate do 500€ + €10 besplatnih oklada. Stvarno velikodušno, zar ne? No to nije sve. 15€ bonusa čeka vas svaki put kada položite 5 izgubljenih oklada zaredom tijekom tjedna.

Kako biste ostvarili pravo na ovaj bonus, potreban vam je niz od 5 pojedinačnih gubitnih oklada s ulogom od bar 15€ i tečajem od najmanje 1,75. Također, u Vulkanbet aplikaciji svakog petka možete dobiti 100% depozit bonus do 1000€. Za kraj Vulkanbet promo ponude ostavili smo rođendanski bonus kojim ćete biti nagrađivani svake godine sve dok se kladite na ovoj platformi. Slažemo se s Vulkanbet konstatacijom da je rođendan bez poklona kao Messi bez golova ili Lebron bez trica.


Metode plaćanja prihvaćene u Vulkanbet aplikaciji

Svoj Vulkanbet korisnički račun možete dopuniti korištenjem nekoliko opcija plaćanja dostupnih u vašoj aplikaciji. To su VISA, Mastercard, Maestro, bankovni transfer, Jeton, Bitcoin, Binance Pay, Ethereum i Tether. Sve navedene sustave možete koristiti i prilikom podizanja dobitaka na svojoj Vublanbet aplikaciji.

Minimalni depoziti i isplate ograničeni su na 10€, dok maksimalni iznosi u oba slučaja variraju ovisno o odabranoj metodi. Što se tiče obrade zahtjeva, uplate se vrše trenutno, dok je trajne isplata uvjetovano iznosom koji potražujete. Recimo za isplate do najviše 300€, zahtjev će biti odobren za 2 dana. S druge strane povlačenje dobitaka u vrijednosti od 301€ do 1500€ može potrajati i do 5 radnih dana. Nema naknada povezanih s obradom transakcija.


Zanimljive značajke Vulkanbet aplikacije za Android

Nakon detaljnog pregleda Vulkanbet aplikacije za Android, odlučili smo prikazati njezine najkorisnije mogućnosti na popisu ispod:

  • Rezultati i statistika: Aplikacija Vulkanbet kreirala je posebno polje pod navedenim nazivom, podijeljeno u nekoliko kategorija sportova, koje će vam omogućiti da pratite rezultate utakmica kao i njihove precizne statističke podatke.
  • Funkcija prijenosa uživo: Neke od dostupnih događaja u sekciji klađenja uživo imat ćete priliku pratiti u stvarnom vremenu na svojim malim ekranima putem Vulkanbet aplikacije.
  • Obavijesti: Operater će vam slati obavijesti u dijelu označenom ikonom zvona kako biste uvijek bili u tijeku sa svim važnim informacijama vezanim uz bonuse i slično.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Vulkanbet kladionici putem mobilnog uređaja?

Naravno. I Android i iOS korisnici se mogu kladiti na Vulkanbetu putem njihove web stranice. Također, Android korisnici se mogu kladiti na Vulkanbet kladionici putem namjenske aplikacije.

Koje bonus ponude dobivam ako se kladim putem Vulkanbet aplikacije?

Vulkanbet nudi razne promocije za sportsko klađenje putem aplikacije. Samo neke od njih su bonus dobrodošlice od 350% koji ide do 500€ te 100% bonusa do 1000€ svakog petka.

Koje su metode uplate i isplate za mobilno klađenje u aplikaciji Vulkanbet?

Za uplate i isplate putem Vulkanbet aplikacije možete koristiti VISA, Mastercard, Maestro, bankovni transfer, Jeton, Bitcoin, Binance Pay, Ethereum i Tether. Minimalni iznos depozita kreće se od samo 1 EUR.

 


Konačno mišljenje o Vulkanbet aplikaciji

Imali smo stvarno ugodno iskustvo klađenja na Vulkanbet aplikaciji za Android. Jednostavna je za preuzimanje i još lakša za korištenje. Jedna od njenih najkorisnijih značajki je opcija praćenja prijenosa mečeva u stvarnom vremenu koja će osigurati da nikad ne propustite akciju na terenu. U svakom trenutku će vas informirati, a kroz rubriku statistika i rezultati vrlo će vam olakšati pregled važnih podataka. Što se tiče Vulkanbet aplikacije za iOS uređaje, kao što ste vidjeli, za sada vam neće biti dostupna ako se kladite s područja Hrvatske.

Vulkanbet Vulkanbet Recenzija 95/100
  • Bonus na prva tri depozita
  • Mogućnost klađenja uživo
  • Kriptovalute kao sredstvo plaćanja