ZodiacBet Aplikacija za online klađenje u Hrvatskoj

ZodiacBet Aplikacija

Zodiacbet, pokrenuta 2020. godine, jedna je od modernih online kladionica koje su ušle u visoko konkurentan sektor sportskog klađenja u Hrvatskoj. Ima licencu jednog od najuglednijih svjetskih regulatornih tijela – vlade Curacao. Zodiacbetom upravlja Bellona N.V., tvrtka koja je uložila velike napore da usluge klađenja učini dostupnima što većem broju pojedinaca koji koriste mobilne uređaje. U sljedećim dijelovima našeg detaljnog pregleda više ćemo se fokusirati na mobilno klađenje putem namjenskih Zodiacbet aplikacija.


Mobilna verzija stranice u usporedbi s desktop varijantom

Zodiacbet je svoju službenu stranicu učinio kompatibilnom sa svim modelima pametnih telefona, a ujedno i dostupnom putem računala i prijenosnih računala. U mobilnoj i desktop varijanti stranice možete se kretati intuitivno zahvaljujući vrlo jednostavnom sučelju.

Bilo da ste se danas prijavili na Zodiacbet ili ste tamo već neko vrijeme, uvjereni smo da nećete imati problema s navigacijom. Kada uđete u desktop verziju stranice s vrha ekrana, imat ćete pristup sportu, klađenju uživo, esportu, promocijama i drugim vitalnim značajkama. Za razliku od nje, web stranica optimizirana za mobilne uređaje ima potpuno drugačiju strukturu.

Kada je otvorite, na malim ekranima ispred sebe primijetit ćete da jedino što se ističe jesu zeleni login i crveni gumb za registraciju. Međutim, ako pritisnete tri vodoravne crte u gornjem lijevom kutu, pojavit će se padajući popis koji vam daje pristup svim komponentama vezanim uz klađenje, kao i opcijama live chata, podešavanja formata tečajeva i promjene jezika.

Nakon što smo usporedili dizajn mobilne i desktop varijante stranice, primijetili smo da nema puno odskakanja. Obje stranice su atraktivno dizajnirane, sa svijetlom temom i pretežno crvenim i zelenim akcentima na zanimljivim grafičkim prikazima sportskih bonusa i ostalim elementima. Isto vrijedi i za upotrebljivost – i mobilna i verzija stranice za stolna računala učinit će vaše klađenje u pokretu iskustvom bez muke.

ZodiacBet ZodiacBet Recenzija 90/100
 • Azijski hendikep
 • 500+ utakmica u igri dnevno
 • Visoki limiti dobitka

Zodiacbet aplikacija za igrače s Android uređajem

Što se tiče Zodiacbet aplikacije za Android, imali smo problema s pronalaženjem iste na službenoj stranici. Zbog toga smo agentu za live chat poslali poruku s pitanjem je li ikada napravljen softver za klađenje kompatibilan s ovim operativnim sustavom. Ljubazni predstavnik live chata obavijestio nas je da Zodiacbet aplikacija za Android još nije dostupna i uputio nas da uživamo u uslugama kladionice putem stranice prilagođene mobilnim uređajima. Što je sa Zodiacbet aplikacijom za iOS? U nastavku saznajte je li ona napravljena.


Zodiacbet aplikacija za iOS korisnike

Aplikacija Zodiacbet za iOS također nije lansirana, stoga je ne možete preuzeti niti sa službene stranice operatera niti na App Storeu. Znači li to da su korisnici ovog modela pametnog telefona zakinuti za mobilno klađenje? Naravno da ne. Ako posjedujete iPhone ili iPad uređaj, imate pristup službenoj stranici prilagođenoj mobilnim uređajima s koje možete isprobati sve Zodiacbet usluge. Klađenje u pokretu bit će vam dostupno s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj, a što je još bolje, nećete morati preuzimati datoteke i opterećivati ​​memoriju telefona.


Zodiacbet bonus ponude za igrače iz Hrvatske

Zatražite bonus dobrodošlice od 100% do 100€ odmah nakon registracije putem web stranice operatera prilagođene mobilnim uređajima. Unosom bonus koda ZB100S uz vaš prvi depozit od najmanje 10€, odmah ćete biti nagrađeni bonus sredstvima za klađenje. A ako izgubite prvu okladu, operater vam čuva leđa – dobit ćete 20% svog uloga do 25€ natrag. Da biste ispunili uvjete za povrat uloga, sve što trebate učiniti je aktivirati kod 25FREE, staviti svoju prvu okladu od 10€ ili više na minimalni tečaj od 1,80 ili veći.

Na ovoj mobilno adaptiranoj stranici možete osvojiti i dodatnih 50€ u besplatnim žetonima za klađenje svaki mjesec unosom relevantnog bonus koda uz vaš 1., 2. i 3. depozit u mjesecu. Konačno, Zodiacbet kladionica nudi i Reload bonus svim ljubiteljima mobilnog klađenja. Da biste prihvatili ovu promociju, trebate aktivirati kod ZB50S na svom sljedećem depozitu od 20€ ili više i dosegnuti rollover 5 puta veći od vaše uplate. Nakon što ispunite zahtjeve, zgrabite svoj 50% Reload bonus do 50€.


Sustavi uplate i isplate s korisničkog računa

Odličan izbor sustava plaćanja očekuje vas na web stranici operatera prilagođenoj mobilnim uređajima. Bez obzira želite li svoj račun nadopuniti popularnim kriptovalutama, najpoznatijim platnim karticama kao što su VISA, Mastercard i Maestro, ili nekim od digitalnih novčanika poput Skrilla, Netellera, Jetona i drugih, to možete učiniti izravno iz svog pametnog telefona.

Minimalni depozit različito je postavljen za većinu dostupnih metoda, ali obično iznosi 10€. Isto vrijedi i za maksimalnu uplatu, koja doseže najviše 10.000€ po transakciji. Depoziti se vrše trenutno i bez naknada, ali se moraju uložiti 5x prije iniciranja povlačenja. Dopušteno vam je podići ukupno 5.000€ sa vašeg računa u razdoblju od 7 uzastopnih dana. Za vaša višestruka povlačenja u roku od 30 dana bit će naplaćena naknada do 8% isplaćenog iznosa.


Zodiacbet aplikacija – Interesantne funkcije za mobilno klađenje

Zodiacbet mobilna aplikacija trenutno nije raspoloživa igračima iz Hrvatske. Kao zgodna alternativa za mobilno klađenje poslužit će vam službena stranica optimizirana za rad na svim uređajima koja ima sljedeće korisne značajke:

 • Prijenos uživo: Zodiacbetova stranica prilagođena mobilnim uređajima omogućit će vam praćenje izravnih prijenosa utakmica najpoznatijih i manje popularnih liga u nogometu i drugim sportovima. Događaji opremljeni ovom funkcijom lako se mogu prepoznati – označeni su ikonom za reprodukciju.
 • Event Builder: Ova značajka omogućit će vam stvaranje vlastitih oklada odabirom omiljenih momčadi, neovisno od toga igraju li međusobno ili ne. Oklada će biti podmirena na temelju golova/bodova postignutih u pojedinačnim utakmicama timova uključenih u vašu okladu.
 • Rezultati utakmica: Ovaj odjeljak je obično uključen u većinu aplikacija za klađenje. Uključuje grupiranje rezultata svih nogometnih i drugih utakmica u jednu sekciju kako biste lakše pronašli željeni susret čiji ishod želite provjeriti.
 • IF oklade: Uz uobičajene pojedinačne, kombinirane i sistemske, Zodiacbet listić također uključuje IF oklade. Omogućuju vam da postavite više pojedinačnih oklada kako biste povećali svoje dobitke, dok riskirate samo jedno ulaganje.

Najčešće postavljena pitanja

Mogu li se kladiti na Zodiacbetu putem mobilnog uređaja?

Zodiacbet kladionica ima službenu web stranicu kompatibilnu sa svim operativnim sustavima koja će vam omogućiti klađenje u pokretu putem Androida i iPhonea.

Je li kreirana Zodiacbet aplikacija za iOS i Android?

Službeno smo obaviješteni od strane predstavnika korisničke podrške operatera da mobilna aplikacija Zodiacbet još uvijek nije razvijena.

Hoću li dobiti bonus ako se registriram na Zodiacbetu s svojim mobitelom?

Dovršite li registraciju putem mobilnog uređaja, Zodiacbet kladionica će vas nagraditi bonusom dobrodošlice od 100% prve uplate do 100€.

Mogu li financirati klađenje na Zodiacbet stranici putem pametnog telefona?

Naravno. To vam omogućuju brojni sustavi plaćanja koji će vam biti dostupni putem web stranice operatera prilagođene mobilnim uređajima.

Postoje li naznake da će Zodiacbet aplikacija uskoro biti dostupna?

U ovom trenutku nema indicija da kladionica Zodiacbet razmišlja u smjeru razvoja namjenskog softvera za klađenje koji bi mogli preuzeti hrvatski igrači.


Konačno mišljenje o Zodiacbet aplikaciji

Službena stranica Zodiacbeta učinila je klađenje u pokretu toliko ugodnim da smo u nekoliko navrata potpuno zaboravili da nismo preuzeli aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Mobilna verzija stranice optimizirana je za sve modele mobitela i uključuje puno bitnih značajki za klađenje, tako da je smatramo održivom alternativom namjenskom softveru. Međutim, očekujemo da će se operater u bliskoj budućnosti pomaknuti korak dalje od mobilne stranice i započeti s izradom Zodiacbet aplikacija za Android i iOS.

100€
(prvi depozit): 100%
Posjeti ZodiacBet
 • Azijski hendikep
 • 500+ utakmica u igri dnevno
 • Visoki limiti dobitka
96,08% Omjer isplate
100€ (prvi depozit): 100%
Posjeti ZodiacBet
 • Azijski hendikep
 • 500+ utakmica u igri dnevno
 • Visoki limiti dobitka
ZodiacBet Recenzija