PSG - Bayern Savjet za klađenje, Najava i Kvote (14.02.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na meč PSG - Bayern u okviru završnice Lige Šampiona samo na onlinekladionice.com !
Team 1 Logo DWWLL
14.02.2023 Parc des Princes, Pariz 21:00
Team 2 Logo DDWWW
Najbolji tip: Oba tima daju gol i više od 2,5 gola 1,61 Posjeti 22Bet

PSG – Bayern, jedan od ovih velikana neće dalje od osmine finala LŠ. Tako je htio žrijeb i sada imamo super zanimljivi okršaj već u utorak kada Bayern putuje u Pariz na megdan PSG-u. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na onlinekladionice.com.   

PSG – Bayern Savjet za klađenje, Najava i Kvote (14.2.2023)

Derbi između PSG-a i Bayerna po mnogima se dešava prerano, po nekima je to čak i finale prije finala. I zaista, favorita nema u ovom dvoboju, te stoga smo sigurni da nas čeka neizvjestan dvomeč. Kvota za pobjedu Parižana je 2,65, dok je kvota za pobjedu gostiju iz Minhena 2,80. Remi je na kvoti od 3,74.

PSG – Bayern: Trenutna Situacija

Oba tima su nakon SP imali određenih problema sa formom. Iako se sada čini da je Bayernova kriza iza njih, uvezali su 3 pobjede sa minimalno 3 postignuta gola po meču. Prije ovog niza su imali jako čudan niz od 3 vezana remija od 1:1. PSG je izgubio dvije posljednje utakmice protiv Marseja 2:1 i Monaca 3:1. Definitinno to nije forma sa kojom su željeli dočekati nastavak Lige Šampiona.

PSG Statistika i Forma

PSG je imao težak početak 2023. Posljednji porazi u Marseilleu i Monacu umanjili su sjaj francuskih prvaka u ovom trenutku, ali opasno ih je otpisati u ovoj fazi iako je protivnik izuzetno jak. Ove dvije strane susrele su se u finalu 2020. i ponovno su se susrele u nokaut fazi 2021. Francuski velikani vodili su pravu borbu protiv njemačkih kolega u tim susretima. Zapravo, među timovima koji su se susreli s Bayern Münchenom više od 10 puta u Ligi prvaka, PSG je tim s najvećim postotkom pobjeda protiv njih, sa šest pobjeda u 11 susreta. Može li taj rekord ostati netaknut u utorak navečer?

PSG nema poraza kod kuće u posljednjih 26 utakmica. U posljednjih 5 mečeva u svakom su primili barem po 1 gol. Mbappe je najbolji strijelac tima sa 20 postignutih golova ove sezone (7 u LŠ i 13 u ligi Francuske)

Christophe Galtier sigurno ima samo jednu želju u ovom trenutku, a to je da u utorak može izvesti napadačti trio Mbappe, Neymar, Messi na teren. Ipak, to će biti klasična utrka sa vremenom jer je Mbappe duže vrijeme bio povrijeđen i sada ostaje da vidimo da li će biti spreman. 

Trenutna forma: 50% 2,65 pobjeda Posjeti Unibet
 

Bayern Statistika i Forma

Bayern je bio smješten u vjerojatno najtežu skupinu Lige prvaka uz milanski Inter i Barcelonu (i Viktoriju Plzen). Ali njemački prvaci učinili su da izgleda lako doći do nokaut faze. Počevši s 2-0 pobjedom nad milanskim Interom, Bayern je bio savršen u skupini, postigao je 18 golova i primio samo dva — oba u 4:2 pobjedi protiv Plzena.

Iako je Bayern prošao kroz neke teške trenutke ove sezone, još uvijek je izgubio samo jednom u svim natjecanjima i nije poražen od 1:0 poraza od Augsburga sredinom rujna. Nakon povratka sa zimske stanke s tri uzastopna remija, Bayern se vratio na pobjednički put zahvaljujući pobjedama nad Mainzom, Wolfsburgom i Bochumom, pronašavši formu u pravom trenutku.

Bayern nije izgubio utakmicu u gostima u posljednih 10 mečeva, a u posljednjih 20 mečeva su postizali barem 1 gol.

Manuel Neur, Lucas Hernadez, Sadio Mane su igrači koji sigurno propuštaju ovaj duel.

Trenutna forma: 80% 2,80 pobjeda Posjeti bet-at-home
 

PSG – Bayern: Međusobni susreti

Do sada su odigrali 11 utakmica, PSG je slavio 6 puta, dok je Bayern slavio u 5 mečeva. 

PSG – Bayern Kvote

Kvote na sve pobjedu jedne ili druge momčadi su praktično identične, oko 2,60 i za pobjedu Parižana, i za pobjedu Bavaraca. Remi je na kvoti od 3,85. Kvota za više od 2,5 gola je 1,5 dok je kvota za oba daju gol 1,47.

 

Savjet za klađenje i Kvote: PSG – Bayern (14.02.2023)

Očekuje nas izuzetno neizvjestan duel i nećemo birati stranu ovaj puta. Naš savjet će ići u smjeru da očekujemo veliki broj golova na ovom meču, a kladionice se slažu sa nama jer nude dosta niske kvote za više od 2,5 gola od 1,50. Mi ovdje savjetujemo kombinaciju više od 2,5 gola i oba tima postižu gol uz kvotu od 1,61. 

Najbolji tip: Oba tima daju gol i više od 2,5 gola 1,61 Posjeti 22Bet