Atletico Madrid - Athletic Bilbao Savjet za klađenje, Najava i Kvote (19.02.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na meč 22.kola španjolske La Lige između Atletico Madrida i Athletic Bilbao-a samo na onlinekladionice.com !
Team 1 Logo WLWDW
19.02.2023 Cívitas Metropolitano, Madrid 18:30
Team 2 Logo LWLWW
Najbolji tip: Pobjeda Atletico Madrida (1) 2,10 Posjeti bet-at-home

Jedan od derbija 22.kola španjolske La Lige igraju madridski Atletico i Athletic BIlbao ove nedjelje. Ovo je direktan okršaj za pozicije koje vode u Ligu Šampiona sljedeće sezone, jer je Atletico trenutno 4. a Bilbao sedmi na ljestvici. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na onlinekladionice.com.   

Atletico Madrid – Athletic Bilbao Savjet za klađenje, Najava i Kvote (19.2.2023)

Derbi La Lige ovog vikenda igraju dvije momčadi koje zapravo cijelu sezonu igraju u formi toplo-hladno. Atletico stoji nešto bolje na ljestvici, igra kući i favorit je uz kvotu 2,10. Athletic nije nimalo naivan tim i sigurno će pružiti veliki otpor popularnim Jorgandžijama, kvota za pobjedu Bilbao-a je 3,98. Remi se nudi na kvotu od 3,26. Oba tima igraju često utakmice na manje od 2,5 gola, pogotovo Atletico Madrid koji ima seriju od 9 od 10 utakmica sa manje od 2,5 gola, te je kvota na ovu igru 1,60.

Atletico Madrid – Athletic Bilbao: Trenutna Situacija

Madridski Atletico ove sezone nije na nivou na kojem smo navikli da ih gledamo prethodnih sezona, pogotovo na svom terenu ne pružaju partije kakve su svi očekivali. Na svom terenu su na 10 odigrnaih utakmica skupili tek 4 pobjede i nalaze na 13.mjestu na ljestvivi domaćina. Athletic Bilbao, sa druge strane, bori se za izlazak u Europu naredne sezone i za njih možemo reći da imaju solidnu sezonu. Kao gosti su ostvarili 3 pobjede u odigranih 10 utakmica ove sezone. Prvi meč ove dvije momčadi u ovoj sezoni završen je 0:1 u korist Atletico Madrida.

Atletico Madrid Statistika i Forma

Atlético Madrid će se nadati da će ponoviti svoj posljednji rezultat, pobjedu od 0-1 u La Ligi protiv Celte iz Viga. U toj utakmici Atlético Madrid je imao 53% posjeda i 10 udaraca prema golu uz 2 udarca u okvir gola. Strijelac za Atlético Madrid bio je Memphis Depay (89′).  

Atlético Madrid ima sjajan niz golova,postižući gol svaki put u zadnjih 6 utakmica. Za to vrijeme postigli su 9 golova, a primili ukupno 4. Ulazeći u ovu utakmicu, Atlético Madrid je neporažen u prethodne 2 utakmice domaće lige.

Stefan Savić je jedini igrač na kojeg Simeone neće moći računati, jer je suspendiran za ovaj meč.

Trenutna forma: 70% 2,10 pobjeda Posjeti bwin
 

Athletic Bilbao Statistika i Forma

Athletic Bilbao ulazi u ovaj okršaj nakon pobjede od 1:2 u La Ligi nad Valencijom u svom posljednjem susretu. U toj utakmici Athletic Bilbao je imao 51% posjeda i 11 udaraca u okvir gola uz 3 udarca u okvir gola. Za Athletic Bilbao golove su postigli Nico Williams (30′) i Oihan Sancet (72′). Za Valenciju je zabio Samu Castillejo (17′).

Athletic Bilbao je primio golove u 5 od zadnjih 6 utakmica, dok su njihovi suparnici postigli ukupno 6 golova. U obrani, Athletic Bilbao ima neke slabosti koje treba popraviti. 

Athletic Bilbao nije pobijedio Atlético Madrid u utakmicama igranim u gostima u posljednjih 11 ligaških utakmica. 

Trener Athletic Bilbaa, Ernesto Valverde, neće moći računati na usluge Iñigo Martíneza i Ander Herrere.

Trenutna forma: 60% 3,98 pobjeda Posjeti 22Bet
 

Atletico Madrid – Athletic Bilbao: Međusobni susreti

Do sada su odigrali 47 utakmica, Atletico Madrid je slavio 26 puta, Athletic Bilbao je pobjedio 14 puta, dok je 7 mečeva završilo neriješeno. 

Atletico Madrid – Athletic Bilbao Kvote

Jorgandžije su favoriti u ovom duelu sa kvotom od 2,10 na njihovu pobjedu. Kvota za remi je 3,26, dok je kvota za pobjedu Bilbao-a 3,98. Dvoznak za pobjedu gostiju i remi je 1,83. Manje od 2,5 gola se nudi na kvotu od 1,60.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Atletico Madrid – Athletic Bilbao (19.02.2023)

Na ovom u najavi neizvjesnom meču, tipujemo na pobjedu domaćina, mada se mora uzeti u obzir činjenica da Atletico ove sezone nije sjajan kod kuće. Ipak, smatramo da imaju dovoljno snage i znanja ali i motiva da savladaju Bilbao. Gosti će svoju nadu graditi na činjenici da su u seriji od 2 pobjede, te da su u svom prethodnom gostovanju savladali i Valenciu. Ukoliko Vas Atletico Madrid ne dojmi previše da bi ste na njega stavili svoj novac predlažemo manje od 2,5 gola na kvotu od 1,60. 

Najbolji tip: Pobjeda Atletico Madrida (1) 2,10 Posjeti bet-at-home