Inter - Porto Savjet za klađenje, Najava i Kvote (22.02.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super uzbudljivi meč osmine finala Lige šampiona između Intera i Porta samo na onlinekladionice.com !
Team 1 Logo WWWDW
22.02.2023 Giuseppe Meazza, Milano 21:00
Team 2 Logo WWWWW
Najbolji tip: Remi (X) 3,60 Posjeti Betwinner

Još jedan super zanimljivi susret osmine finala Lige Šampiona je ispred nas. Na kultni stadion u Milanu Giuseppe Meazza stiže super snažni Porto. Inter je pokazao zube ove sezone u Ligi Šampiona kada je izašao iz grupe smrti sa Bayernom i Barcelonom. Porto kao pobjednik skupine B sigurno ne dolazi sa bijelom zastavom u Milano i u ovaj dvomeč, generalno. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na onlinekladionice.com.   

Inter – Porto Savjet za klađenje, Najava i Kvote (22.2.2023)

Inter i Porto traže ulaznicu za četvrt finale LŠ što bi sisgurno bio veliki rezultat za oba tima. Kladionice za ovaj prvi meč sugerišu da je Milanski velikan favorit uz kvotu 1,80. Remi sa kvotom 3,60 je vrlo primmaljiva opcija, dok oni koji smatraju da će Porto nastaviti svoj nevjerojatni niz pobjeda (trenutačno su na 10 u nizu) mogu da gledaju kvotu od 5,00 za pobjedu gostiju. 

Inter – Porto: Trenutna Situacija

Obje momčadi su drugoplasirane u svojim domaćim ligama. Inter zaostaje, kako sada stvari stoje, nedostižnih 15 bodova iza Napolia, dok Porto zaostaje 2 boda iz Benfice ali ima i utakmicu više. U Ligi Šampiona su ove godine bili više nego dobri i zasluženo se nalaze međuu 16 najboljih timova Europe u ovom momentu.  

Inter Statistika i Forma

Inter uglavnom niže pobjede ove godine (8 pobjeda u 2023 godini) osim nekoliko zaista neočekivanih gubitaka bodova u Seriji A (Monza 2:2, Empoli 0:1, Sampdoria 0:0). Na posljednja 4 meča, Inter je primio samo 1 gol (od Udinisea u pobjedi 3:1) i postigao ukupno 5 golova. Dakle, obranu su konsolidovali, ali nisu svi problemi riješeni kada je napad u pitanju. Na posljednjih 6 mečeva, samo su 2 puta davali više od 1 gola,a čak 2 puta nisu uopšte dali gol. 

Porto je ekipa koja je primila 1 gol na posljednjih 8 mečeva, i biće zaista izazovno za izabrnaike Inzaghija da naprave neku veću prednost u ovom prvom meču.

Edin Džeko je najbolji strijelac tima u LŠ sa 3 gola, dok je Lautaro Martinez, skorašnji prvak svijeta, najbolji strijelca tima generalno sa ukupno 13 golova.

Joaquin Correa je ozlijeđen i neće nastupiti u ovom meču

Trenutna forma: 90% 1,80 pobjeda Posjeti Unibet
 

Porto Statistika i Forma

Kada analiziramo formu portugalskog tima, dovoljno je reći da su posljednji poraz zabilježili 21.10.2022 godine, prije točno 4 mjeseca. Od tada su zabilježili 19 pobjeda i 3 remija. Impresivni rezultati, koje Porto želi sada prenijeti i na nastavak Lige Šampiona. Na posljednjih 10 mečeva, zabilježili su isto toliko pobjeda uz gol razliku od 22:2. Jasno je, vjerujemo, i stručnom stožeru Intera kakav tim im dolazi u goste, te smo sigurni da nas čeka izuzetno neizvjestan duel.

U Ligi Šampiona, Mehdi Taremi je postigao 5 golova ove sezone, te je dodao još 11 golova u ligi i prvi je strijelac tima.

Gabriel Veron (ozljeda gležnja), Fábio Cardoso (nepoznata ozljeda), Evanilson (nepoznata ozljeda), Galeno (puknuće slezene), Mateus Uribe (puknuće slezene) i Otávio (umor mišića) vjerojatno neće biti spremni za gostovanje u Milanu.

Trenutna forma: 100% 5,00 pobjeda Posjeti bet-at-home
 

Inter – Porto: Međusobni susreti

Inter je slavio 2 puta, Porto jednom a jedan meč je završio neriješeno u ukupno 4 susreta koliko su do sada odigrali. 

Inter – Porto Kvote

Kladionice su kvotom od 1,80 na pobjedu domaćina jasno dale do znanja ko je za njih favorit. Ipak, mnogi će tražiti iznenađenje ovdje te izdvajamo i kvotu za remi od 3,60 te kvotu za dvoznak sa pobjedom gostiju i remijem od 2.07. Kvota za manje od 2,5 gola je 1,84, dok je kvota za više od 2,5 gola 2,0. 

 

Savjet za klađenje i Kvote: Inter – Porto (22.02.2023)

Prednost domaćeg terena, 80.000 navijača na Meazzi i zavidna forma domaćina sugerišu da je tip 1 logičan izbor ovdje. Ipak, mi smo mišljenja da je Porto isto tako u odličnoj formi, čak i u boljoj od Intera, te smatramo da Porto ima šta za reći ovdje. Pogotovo se ovo odnosi na defanzivni dio momčadi iz Porta koja jako teško prima golove, te je naš prvi izbor remi sa primamljivom kvotom 3,80. Konačni rezultat koji vidimo je 1:1 ili čak neka super tvrda utakmica sa 0:0 konačnim ishodom.

Najbolji tip: Remi (X) 3,60 Posjeti Betwinner