Leicester - Chelsea Savjet za klađenje, Najava i Kvote (11.03.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super zanimljivi meč engleske Premier Lige između Leicester-a i Chelsea samo na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo WWLLL
11.03.2023 King Power Stadium, Leicester 16:00
Team 2 Logo LLLWW
Najbolji tip: Pobjeda Chelsea (2) 2,02 Posjeti bet-at-home

Leicester nakon serije loših rezultata se nalazi u vrlo neugodnoj poziciji, samo 2 boda iznad linije opstanka i sada dočekuje Chelsea koji i dalje traži svoju formu u Premier Ligi. Chelsea na krilima prolaska u četvrtfinale LŠ nakon što su izbacili Dortmund prošli utorak. Obje momčadi nisu u dobroj formi u ligi, ali je Chelsea slavio u prethodnom kolu protiv Leeds-a 1:0 i tako prekinuo niz od 6 utakmica bez pobjede u Premier Ligi. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Leicester – Chelsea Savjet za klađenje, Najava i Kvote (11.03.2023)

Neizvjestan meč je pred nama, Leicester-u su prijeko potrebni bodovi za prekid crne serije ali još i više za bijeg iz opasne zone. Chelsea konačno uvezao dvije pobjede (Leeds u ligi i Dortmund u LŠ) i sada želi nastaviti niz. Kvote nam kažu da se očekuje tijesna utakmica, ali i da je Chelsea ipak favorit, blagi. Kvota je 2,02 na njihovu pobjedu. Za pobjedu Lisica se nudi kvota 3,85 dok je remi ponuđen na kvotu 3,58. Oba tima daju gol je na kvoti od 1,86. Chelsea je u nizu od 9 uzastopnih utakmica sa manje od 2,5 gola te izdvajamo i tu kvotu od 1,90.

Leicester – Chelsea: Trenutna Situacija

Leicester očigledno gubi sjaj koji je imao godinama ranije, te sada traži samo čisti opstanak u ligi, jer igre na terenu, a pogotovo doma ne opravdavaju renome koji su stekli prethodnih sezona. Leicester je u nizu od 4 poraza. Chelsea sada na krilima sjajne pobjede u osmini finala LŠ traži produljene svoje mini serije od 2 uzastopne pobjede.  

Leicester Statistika i Forma

Popularne Lisice su u seriji od 4 uzastopna poraza u svim natjecanjima, 1 u FA kupu i 3 u Premier Ligi. 3 posljednja poraza u ligi nisu čak postigli niti 1 gol, a primili su 5. Redom su nizali poraze od Manchester United-a, Arsenal-a i Southampton-a. 

Na domaćem terenu su tek 19.ekipa lige sa 3 pobjede u 12 utakmica. Posljednjih 6 utakmica nisu sačuvali svoju mrežu, a na svih 6 utakmica su prvi primali gol.

Domaćini imaju problema sa ozlijeđenim igračima, a na listi su Ryan Bertrand, Jonny Evans, James Michael Justin i Youri Tielemans.

Trenutna forma: 40% 3,85 pobjeda Posjeti Unibet
 

Chelsea Statistika i Forma

Plavci iz Londona nakon rekordnog prelaznog roka i dalje izgleda traže svoju najbolju formu i idealnu postavu, bili su u nizu od 6 utakmica bez pobjede. Ali, čini se da je sada to iza njih, među 8 su najboljih momčadi Europe a u ligi žele da se penju na ljestvici prema pozicijama koje vode u Europe naredne sezone. Trenutno su 10. 

U gostima, na 13 odigranih utakmica, imaju zabilježene 3 pobjede ali i negativnu gol razliku od 10:17.

U međusobnim susretima, Chelsea ne zna za poraz protiv Lisica na 4 uzastopna meča. Prvi meč ove sezone, odigran još u kolovozu, završio je pobjedom Plavaca 2:1.

Ono što posebno raduje goste na ovoj utakmici, trenutno nemaju prijavljenih ozlijeđenih igrača u timu.

Trenutna forma: 40% 2,02 pobjeda Posjeti bet-at-home
 

Leicester – Chelsea: Međusobni susreti

Do sada su odigrali 123 utakmice, Chelsea je slavio 60 puta,  Leicester je dobio 28 utakmica dok je 35 mečeva završilo remijem.

Leicester – Chelsea Kvote

Chelsea je blagi favorit uz kvotu na njihovu pobjedu od 2,02. Ako smatrate da Chelsea ne može ovdje odnijeti 3 boda, onda pogledajte kvotu na dvoznak 1X koja iznosi 1,87. Kvota na oba tima postižu gol je 1,86. Za ljubitelje većih kvota izdvajamo kvotu na X uz hendikep na Chelsea -1 gol, tj da Chelsea dobija sa tačno 1 golom razlike od 4,00.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Leicester – Chelsea (11.03.2023)

Leicester kući ne igra sjajno, dok Chelsea u gostima ne igra sjajno, neki mršavi remi se sam po sebi nameće kao dobar tip, uz primamljivu kvotu od 3,58. Ipak, smatramo, da će neko od zvijezda Chelsea pronaći način da, ako ništa, individualnim potezom riješi utakmicu i donese Plavcima 3 boda. Stoga je naš prvi tip pobjeda Chelsea uz kvotu od 2,02.

Najbolji tip: Pobjeda Chelsea (2) 2,02 Posjeti bet-at-home