Villarreal - Espanyol Savjet za klađenje, Najava i Kvote (27.04.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na uzbudljivi meč španjolske LaLige između Villarreal-a i Espanyol-a samo na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo WWWLL
27.04.2023 Estadio de la Ceramica 19:30
Team 2 Logo LLLLD
Najbolji tip: Pobjeda Villarreal 1,66 Posjeti Betwinner

Villarreal i Espanyol igraju super zanimljivi meč 31. kola španjolske LaLige. Villarreal se bori za 4.mjesto i plasman u LŠ naredne sezone. Dva vezana poraza u posljednje dvije utakmice su ih odaljile od tog cilja te naredni meč vide kao veliku šansu za nova 3 boda. 

Espanyol je i dalje ispod linije opstanka i ako hitno ne poprave formu, teško će zadržati prvoligaški status. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Villarreal – Espanyol Savjet za klađenje, Najava i Kvote (27.04.2023)

Meč pred nama je od iznimne važnosti i jednima i drugima. Kladionice su, očekivano, odredile Villarreal kao izrazite favorite uz kvotu na njihovu pobjedu od 1,66. Kvota za remi je 4,04. Dok je kvota na Espanyol-ovu pobjedu 5,10. Gostujuća momčad nikako da nađe pravu formu, na prethodnih 7 mečeva su igrali neriješeno samo zadnju utakmicu, a izgubili su 6 mečeva prije toga. Kvota na više od 2,5 gola je 1,82. Obje momčadi često igraju oba daju gol u posljednje vrijeme (Villarreal na 4 od 5 posljednjih utakmica, Espanyol na 7 od 8).

Villarreal – Espanyol: Trenutna Situacija

Villarreal je favorit u ovom meču, igrali su vrlo dobro većim dijelom sezone u blizu su novog plasmana u Europska kup natjecanja naredne sezone. Ipak, posljednje dvije utakmice u ligi su izgubili i sada su ima bodovi prijeko potrebni, trenutno su 6. sa 7 bodova manje od 4.plasiranog Real Sociedad-a. Espanyol je igrao 0:0 u posljednjem ligaškom susretu protiv Cadiz-a kući i to im je bio prvi osvojeni bod u još od 25.2. kada su slavili 2:1 protiv Mallorca-e.

Villarreal Statistika i Forma

Villarreal će ovdje željeti bolji rezultat nakon poraza od 2:1 u La Ligi prošli vikend od Seville. U toj utakmici Villarreal je imao 62% posjeda i 18 udaraca prema golu. Strijelac za Villarreal bio je Pau Torres (55′). Sevilla je imala 17 pokušaja za postizanje pogotka a strijelci za Sevillu su zabili Rafa Mir (34′) i Youssef En-Nesyri (94′).

U prethodnih 6 susreta, Villarreal Quiquea Setiéna zabio je 10 puta, s prosječnim brojem postignutih golova po utakmici od 1,67. U međuvremenu su primili 6 golova na posljednja 3 meča, što znači da im obrana nije u najboljoj formi u posljednje vrijeme.

Villarreal je neporažen u ligi od Espanyola u prethodne 3 utakmice. 

Étienne Capoue (nepoznata ozljeda), Gerard Moreno (ozljeda lista) i Francis Coquelin (puknuće križnog ligamenta) nisu dostupni za Quiquea Setiéna u ovom meču.

Trenutna forma: 60% 1,66 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Espanyol Statistika i Forma

Espanyol je u vrlo lošem nizu rezultata, kako smo već rekli, prethodna 2 mjeseca na 7 utakmica su osvojili tek 1 bod. 

Espanyol ove sezone, zapravo, i nije bio toliko loš na gostovanjima, osvojili su 14 bodova na 15 utakmica (isto kao i kada igraju kući) ali su u nizu od 4 uzastopna poraza. 

Statistički gledano, na svakom od ta 4 susreta su postizali po 1 gol , a na 7 od zadnjih 8 utakmica je završavalo tako da su oba tima dala gol. Kvota da će i u četvrtak biti oba daju gol je 1,83.

Trener Espanyola Luis García neće moći računati na Keidi Bare (puknuće ligamenta gležnja) i Adrià Pedrosa (ozljeda prepona) pred ovaj susret.

Trenutna forma: 10% 5,10 pobjeda Posjeti Unibet
 

Villarreal – Espanyol: Međusobni susreti

Na odigrana 43 meča, Villarreal je slavio 16 puta, Espanyol je upisao 8 pobjeda, dok je 19 mečeva završilo remijem.

Villarreal – Espanyol: Kvote

Kvota na pobjedu domaćina je 1,66. Sa druge strane, kvota na X2 dvoznak je 2,29. Ipak, na ovom meču su atraktivne i kvote za tipove oba daju gol 1,83 i više od 2,5 gola koja iznosi 1,82. Kvota za pobjedu Villarreal-a na poluvremenu i na kraju (1/1) je 2,36.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Villarreal – Espanyol (27.04.2023)

Meč koji može biti jednosmjeran, Villarreal igra kući, imaju bolju formu, favoriti su itd. Ali sa druge strane, Espanyol je u grčevitoj borbi za opstanak a protiv takvih momčadi je uvijek teško igrati. Ipak, uzimamo sve to u obzir ali tipujemo na pobjedu domaćina uz kvotu 1,66. Drugi tip bi bio oba daju gol.

  

Najbolji tip: Pobjeda Villarreal 1,66 Posjeti Betwinner