Everton - Newcastle Savjet za klađenje, Najava i Kvote (27.04.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super zanimljivi meč engleske Premier Lige između Everton-a i Newcastle-a samo na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo DDLLD
27.04.2023 Goodison Park, Liverpool 20:45
Team 2 Logo WWWLW
Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,80 Posjeti Unibet

Duel starih znanaca Everton-a i Newcastle-a ovaj puta dvije momčadi dočekuju u potpuno različitim raspoloženjima. Meč 33. kola EPL Everton dočekuje na 18.mjestu koje vodi u Championship dok se Newcastle nalazi na sjajnoj trećoj poziciji, iza Arsenal-a i City-a. 

Bez obzira na razliku od 31 bod na ljestvici, sigurni smo da nas čeka izuzetno uzbudljiv meč.. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Everton – Newcastle United Savjet za klađenje, Najava i Kvote (27.04.2023)

Susret momčadi sa najlošijim napadom i najboljom obranom lige je pred nama. Everton je postigao najmanje golova od svih timova do sada, 24 na 32 utakmice. Dok je Newcastle primio najmanje golova do sada, 25 na 31 utakmici. Da li to znači da nas čeka utakmica sa manje od 2,5 gola, teško je reći, jer je Newcastle igrao više od 2,5 gola na 6 od posljednjih 7 utakmica. Kvota na manje od 2,5 gola je 1,80, dok je kvota na više od 2,5 gola 2,04. Favorit za pobjedu ovdje je momčad Newcastle-a, a kvota na njihovu pobjedu je 1,84. Kvota na remi je 3,70 dok je, po kladionicama, najnerealniji konačni ishod onaj sa pobjedom Everton-a jer se na njega nudi kvota od 4,72.

Everton – Newcastle: Trenutna Situacija

Everton će u narednih 6 utakmica morati drastično promijeniti formu, ako žele zadržati Premierligaški status. Na prethodnih 5 mečeva, nisu upisali niti jednu pobjedu, a na posljednjih 9 utakmica, pobijedili su samo jednom. Newcastle je, sa druge strane, u formi od 6 pobjeda na zadnjih 7 utakmica i sigurno da žele nastaviti niz. U prvom meču ove sezone, Newcastle je slavio 1:0 na svom terenu.

Everton Statistika i Forma

Kako se Everton doveo u poziciju da se bori za opstanak, zaista je teško odgovoriti. Ali, činjenica je da su skoro cijelu sezonu ispod 15.og mjesta na ljestvici i sada imaju doslovno 6 finala do kraja sezone da pokušaju spasiti sezonu.

Everton kod kuće ove sezone isto drži 18. poziciju sa 18 bodova iz 16 utakmica, uz 14 postignutih golova, što je manje od 1 gola po utakmici. Vjerojatno, jedan od razloga loše pozicije kluba jeste i taj napad koji je u potpunosti zakazao ove sezone.

Na posljednjih 5 utakmica, Everton je 4 puta prvi primao gol ,a kvota da opet prvi prime gol je 1,60.

Andros Townsend (ozljeda križnog ligamenta), Amadou Onana (ozljeda noge) i Andy Lonergan (problemi s koljenom) neće moći igrati za menadžera Evertona Seana Dychea.

Trenutna forma: 30% 4,72 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Newcastle Statistika i Forma

Newcastle United ulazi u ovu utakmicu nakon spektakularne pobjede od 6:1 protiv Tottenham Hotspur-a. U toj utakmici Newcastle United je imao 57% posjeda i 25 udaraca prema golu. A golove su zabili Jacob Murphy (2′, 9′), Joelinton (6′), Alexander Isak (19′, 21′) i Callum Wilson (67′). S druge strane, Tottenham Hotspur je imao 11 udaraca prema golu. Harry Kane (49′) je jednim golom pokušao spasiti čast momčadi iz London-a.

Na prethodnih šest utakmica u kojima je Newcastle United izašao na teren, bilo je ukupno 24 gola, što je prosječno 4 gola po utakmici. Protivnički timovi su postigli 7 od tih golova dok su Svrake postigle 17 golova i upisale 5 pobjeda na svoj konto. 

Matty Longstaff (ozljeda koljena) i Allan Saint-Maximin (ozljeda tetive) neće biti spremni za ovaj meč.

Trenutna forma: 80% 1,84 pobjeda Posjeti Unibet
 

Everton – Newcastle: Međusobni susreti

Na prethodnih 181 mečeva, Everton je slavio 75 puta, Newcastle je upisao 70 pobjeda, dok je 36 utakmica završilo neriješeno.

Everton – Newcastle: Kvote

Newcastle je favorit u ovom meču, a kvota na njihovu pobjedu je 1,84 dok je kvota na dvoznak 1X koji bi itekako dobro došao Everton-u, 2,11. Kvota na remi na poluvremenu je 2,25 dok je kvota na pobjedu Newcastle-a sa točno 1 golom razlike (hendikep -1 X) 3,70. Kvota na manje od 2,5 gola je 1,80

 

Savjet za klađenje i Kvote: Everton – Newcastle (27.04.2023)

Pobjeda Newcastle-a nije loša opcija za igrati na ovaj meč, kvota je 1,84, čak i X na hendikep sa -1 na Newcastle, tj pobjeda od 1 gola razlike, sa kvotom 3,70 zvuči privlačno ovdje. Ipak, smatramo da u ovom momentu će Everton morati izvući posljednje atome snage i pokušati se suprostaviti sjajnoj momčadi Newcastle-a, te se nećemo kladiti na poraz Everton-a. Ovaj puta ćemo igrati na manje od 2,5 gola uz kvotu od 1,80 jer smatramo da će Everton tražiti sporu i tvrdu utakmicu i neće dopustiti golijadu sa momčadi sa kojom realno nema šansu igrati takvu vrstu nogometa u ovom momentu.

  

Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,80 Posjeti Unibet