Roma - Bayer Leverkusen Savjet za klađenje, Najava i Kvote (11.05.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na uzbudljivi meč Europa Lige između Roma-e i Bayer Leverkusen-a na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo WLDDL
11.05.2023 Stadio Olimpico, Rome 21:00
Team 2 Logo DWWDL
Najbolji tip: Oba daju gol 1,89 Posjeti 22Bet

Roma i Bayer Leverkusen će u međusobnom okršaju tražiti učešće u velikom finalu Europa Lige koje će se igrati u Budimpešti naredni mjesec. Obje momčadi ne igraju sjajno u svojim ligama, Roma se nalazi na 7. mjestu Serie A dok je Bayer 6. plasirana momčad Bundeslige. 

I jedni i drugi rizikuju da ne igraju Europska natjecanja naredne sezone, ali svoju šansu vide kroz osvajanje LE kako bi se plasirali u LŠ. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Roma – Bayer Leverkusen: Savjet za klađenje, Najava i Kvote (11.05.2023)

Mourinho je imao velike uspjehe na gotovo svakoj od svojih trenerskih stanica, ali u 21 utakmici protiv njemačkog protivnika, Posebni je pobijedio sedam, okusivši poraz 11 puta uz tri remija. Ipak, kladionice su odredile Vučicu kao favorite uz kvotu od 2,20 na njihovu pobjedu. Kvota na pobjedu Apotekara je 3,60 dok se remi nudi na kvoti od 3,42. Kvota za oba tima daju gol je 1,89. Bayer je blagi favorit za prolaz u finale u ovom momentu, kvota na njihov prolaz je 1,83 dok je kvota za učešće Roma-e u finalu 1,93.

Roma – Bayer Leverkusen: Trenutna Situacija

Momčad Roma-e ne dočekuje ovaj duel u sjajnoj formi. Na prethodna 4 meča nisu ubilježili pobjedu (2D 2L) uz gol razliku 3:7. Ovdje će definitivno morati pokazati više nego u prethodnom periodu ako žele u finale. Bayer je upisao poraz u prošlom kolu Bundeslige (1:2 poraz od Koln-a) ali je taj poraz zapravo prekinuo niz od 9 utakmica bez poraza (6W 3D) što znači da su Apotekari u mnogo boljoj formi od svojih narednih domaćina.

Roma Statistika i Forma

Roma je slavila pobjedu ukupnim rezultatom 4:2 nakon što je u prvoj utakmici doživjela poraz od Feyenoorda rezultatom 1:0 u četvrtfinalu. U Seriji A posljednji meč su poraženi od direktnog rivala za plasman u top 4, momčadi Inter-a 0:2

Posljednjih 5 mečeva nisu uspjeli sačuvati svoju mrežu, a na 4 od tih 5 mečeva je bilo oba daju gol. Posljednje 2 utakmice na svom stadionu nisu pobijedili (Inter 0:2, Milan 1:1) te sigurno u taboru rimljana smatraju da je ova utakmica pravi trenutak za novu pobjedu na prepunom Olimpic-u.

Rick Karsdorp (operacija koljena) i Marash Kumbulla (ozljeda križnog ligamenta) neće biti na raspolaganju treneru Rome Joséu Mourinhu.

Trenutna forma: 40% 2,20 pobjeda Posjeti Unibet
 

Bayer Leverkusen Statistika i Forma

Bayer je u četvrtfinalu slavio s ukupnih 5:2 nad Union Saint-Gilloise-om i stigao do polufinala. Nakon poraza u posljednjem kolu Bundeslige od Kölna, Bayer Leverkusen se nada da će preokrenuti stvari ovdje u Europi. U toj utakmici Bayer Leverkusen je imao 64% posjeda i 13 udaraca prema golu. Jedini strijelac za Bayer Leverkusen bio je Amine Adli (28′). 

Obrana Bayer Leverkusen-a u posljednje vrijeme je na zavidnom nivou, primili su 5 gola na 8 posljednjih utakmica, dok su u istom periodu postigli 14.

Andrej Lunev i Patrik Schick su pod znakom pitanja za nastup u prvom meču polufinala.

Trenutna forma: 60% 3,60 pobjeda Posjeti Betwinner
 

Roma – Bayer Leverkusen: Međusobni susreti

Na prethodnih 5 utakmica, Roma je slavila 1 puta, Bayer je upisao 1 pobjedu, dok su 3 utakmice završile neriješeno.

Roma – Bayer Leverkusen: Kvote

Roma je favorit u ovom meču i kvota na njihovu pobjedu je 2,20. Kvota na dvoznak X2 je 1,79. Kvota na više od 2,5 gola je 2,12 dok je kvota na oba tima daju gol 1,89. Kvota na tip da Roma daje prvi gol je 2,20 dok je kvota na tip Bayer daje prvi gol 2,48. Za hrabrije igrače izdvajamo i kvotu od 6,10 za točan rezultat 1:1.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Roma – Bayer Leverkusen (11.05.2023)

Bayer je favorit za plasman u finale, ali je Roma favorit u prvom meču na svom stadionu. Očekujemo tvrdu utakmicu ali isto tako znamo da je Bayer efikasan u posljednje vrijeme i sigurno može pogoditi barem jednom gol Roma-e. S obzirom da očekujemo utakmicu da završi rezultatom 1:1 ili eventualno pobjedom jedne  ili druge momčadi rezultatom 2:1, mi ćemo naš tip postaviti na oba daju gol uz kvotu od 1,89.

  

Najbolji tip: Oba daju gol 1,89 Posjeti 22Bet