bet365 tiket dana – četvrtak (04.07.2024)

tiket dana bet365

Osim brojnih prognoza utakmica koje igramo u našoj sekciji za tip dana za danas smo pripremili i bet365 tiket dana kako bi naši posjetioci imali još jedan uvid u najizglednije tipove za danas. Današnji tiket dana se sastoji od tri tipa koje daju ukupnu kvotu od 4.38.

Kao što smo više puta napomenuli najveće šanse za ostvarivanje profita na sportskoj kladionici se ostvaruju igranjem singl oklada. Ipak, ukoliko svakodnevno igrate realni tiket dana dugoročno možete očekivati visok profit. Također, stavljanje kombinirajućih oklada je uvijek jako zanimljivo i onim što igraju na niže uloge jer su potencijalni dobitci jako visoki.

Veliki broj online kladionica dodjeljuje bonus dobrodošlice koji za obrt zahtjeva stavljanje kombinovanih tiketa. Stoga, naše prijedloge za klađenje sa ovog tiketa možete upotrijebiti i u tu svrhu. Koristiti ih za obrt, otključavati bonus sredstva, pretvarati ih u pravi novac te na taj način dodatno povećati vašu zaradu.

Naš današnji bet365 tiket dana se sastoji od tri prognoze koje nemaju dovoljno visoku kvotu ili neki drugi parametar da se nađu u sekciji za tip dana. Na primjer, klađenje na azijski hendikep je daleko pogodnije za kombinirajuće oklade no za singl što može biti samo jedan od brojnih razloga za igranje i današnjeg tiketa.

Naše prijedloge i analize utakmica za tiket dana za danas, 04.07.2024 godine možete pročitati u nastavku teksta.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave


Lloyd Harris vs. Ben Shelton – 13:30, 04.07.2024

Lloyd Harris je igrač koji je dugo vremena proveo u društvu 100 najboljih igrača današnjice. U jednom trenutku je bio i igrač nadomak 30 a uvijek je važio za veliku prijetnju kada je riječ o turnirima na travi.

Ipak, imao je nekoliko problema sa povredama posljednjih godina koje su ga značajno udaljile od samog vrha. Od početka ove godine je uspio da digne nivo igre, odigra nekoliko sjajnih Challengera i da dođe nadomak 100 najboljih.

I na travi je osvojio jedan Challenger ove godine, Surbiton. Time je najavio i odlične partije na ovogodišnjem Wimbledonu. On je ovdje u prvom kolu savladao Michelsena kroz pet setova. U tom dvoboju smo mogli vidjeti koliko opasan servis posjeduje ali i prvi udarac nakon servisa kojim najčešće odmah završava poen.

Ben Shelton je 14-ti reket svijeta i igrač koji nas je u više navrata uvjerio da se može nositi i sa igračima iz samog vrha ljestvice kada je u top formi. Ipak, Shelton je posljednjih mjeseci u padu forme a osim toga nema veliko iskustvo igranja na travi.

Na pripremnim turnirima za Wimbledon, u Mallorci i Londonu nije oduševio. Ovdje je u prvom kolu tek kroz pet setova izbacio Belluccia i jasno je da danas mora značajno dići nivo igre ukoliko želi opravdati ulogu favorita.

Za očekivati je da gledamo jedan neizvjestan meč koji i veliku borbu za svaki set. Obojica igrača imaju razoran servis. Ni Harrisu ni Sheltonu return nije jedan od kvalitetnijih udaraca te će stoga i jedan i drugi imati poteškoća da dođu do break prilike.

Tip: Zbroj gemova (-42.5+) više @ 1.75


Giovanni Mpetshi Perricard vs. Yoshito Nishioka – 15:30, 04.07.2024

Giovanni Mpetshi Perricard je nova velika nada francuskog tenisa. Ovaj 20-godišnjak je nakon sjajnih partija ove godine uspio doći nadomak 50 najboljih igrača današnjice a uz igre koje trenutno pruža jasno je da će brzo ući i u odabrano društvo 50 najboljih.

Igrač je koji nema velikog iskustva igranja na travi no njegove igre na ovoj podlozi ove godine potvrđuju da će kroz karijeru imati velike rezultate na njoj. Istina, u finalu kvalifikacija za Wimbledon je razočarao. Sasvim neočekivano je ispao od Janivera uz dva izgubljena tie brakea u tom meču.

Ipak, upao je u glavnu rundu kao Lucky Loser. Igrao je protiv Korde, 21-og igrača svijeta koga je izbacio u pet setova. U tom dvoboju, u 29 odigranih servis gemova niti jednom nije ispustio svoj servis.

Servirao je zaista fantastično, imao je 51 as uz još mnoštvo servis vinera. Sigurno da će servis i u ovom dvoboju biti njegovo veliko oružje. Yoshito Nishioka je top 100 igrač koji nikada nije važio za isuviše opasnog igrača kada je riječ o igrama na travi.

Nije igrač koji će servisom praviti ozbiljnu razliku niti je isuviše agresivan igrač u polju kako bi sam tokom čitavog meča odlučivao o svojim servis gemovima. U drugom kolu se našao ponajviše zbog toga što je Nuno Borges imao mnoštvo neiznuđenih greški što je teško očekivati da ponovi danas Mpetshi Perricard.

Tip: Giovanni Mpetshi Perricard pobjeda @ 1.50


Holger Rune vs. Thiago Seyboth Wild – 15:30, 04.07.2024

Holger Rune je 15-ti igrač svijeta, 21-godišnji teniser iz Danske koji je ove godine u blagom padu forme. Ipak, jasno je da je i dalje jedan od najboljih igrača na touru.

Jedan je od najbržih igrača na touru koji su uvijek u pravo vrijeme na loptici i njegovom stilu igre i ne odgovara igra na travi. To ga nije spriječilo da prošle godine igra četvrtfinale a i ovogodišnji Wimbledon je započeo sjajno, uvjerljivom pobjedom nad Kwonom uz svega devet izgubljenih gemova.

Thiago Seyboth Wild je top 100 igrač koji daleko najbolji tenis pruža na turnirima na zemlji. Igrač je koji je u potpunosti van forme ove godine. U prvom kolu ga je kiša spasila ispadanja od Jubba, igrača van top 200 a sa takvom igrom je teško očekivati da pruži otpor jednom od najboljih tenisera današnjice.

Holgeru Runeu servis nije najveće oružje no njim će danas sigurno praviti nešto veću razliku. Igra na mreži je sigurno na njegovoj strani a i u dužim razmjenama će biti u prednosti te uz igre koje trenutno pruža Thiago Seyboth Wild će sakupiti svega nekoliko gemova.

Tip: Holger Rune pobjeda uz hendikep (-5.5) @ 1.6725€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
  • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
  • Kalendar sportskih utakmica uživo
  • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija