Bet365 online kladionica | Osnovne informacije 2024

Bet365 je kladionica osnovana 2000. godine. Britanska tvrtka Bet365 Group LTD zapošljava više od 6000 ljudi, a može se pohvaliti i s više od 80 milijuna igrača diljem svijeta koji koriste njene usluge, među kojima se nalaze i igrači iz Hrvatske. Adresa navedene tvrtke je House Media Way, Stoke-On-Trent, Ujedinjeno Kraljevstvo. Bet365 ima licencu izdanu od Malta Gaming Authority, koja regulira legalno klađenje na platformi i jamči zaštitu svih registriranih igrača.

bet365 Naš Ocjena 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
25€ Bonus dobrodošlice
94 Kvote
20 Ponuda za klađenje
da Klađenje uživo
bet365 bonusside
Ponuda dobrodošlice
 • 100% Sport bonus dobrodošlice do 25€
 • minimalni depozit od 5€
 • minimalnim tečajem 1,2
 • obliku “Bet Credits” do 25€.

bet365 Na prvi pogled

Osnovano
2014
Logo
Jezici
engleski
njemački
talijanski
portugalski
mađarski
norveški
ruski
slovenski
danski
poljski
show more
Plaćanje
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Prikaži više
Usluge
E-Mail
FAQ
Chat
Mobilno
HTML App Icon
Min. Depozit
5€
Gotovo svi sportovi dostupni su za klađenje uživo, dok se više od 20 sportova može pratiti putem funkcije live streaming-a.

Bet365 prednosti i nedostaci

Prije nastavka našeg pregleda pogledajte popise glavnih prednosti i nedostataka kladionice Bet365.

Prednosti

 • Klađenje s mogućnošću praćenja prijenosa uživo i kalendara sportskih utakmica
 • Aplikacije dostupne za preuzimanje na različitim operativnim sustavima
 • Korisnička podrška putem live chat-a dostupna 24/7

Nedostaci

 • Problemi s pristupom službenoj web stranici operatera
 • Sportski VIP program za vjerne igrače nije razvijen
 • Mali broj dostupnih bonus ponuda

25€ Bonus dobrodošlice (prvi depozit): 100%
85/100 Ocjena


Koja sve tržišta klađenja pokriva Bet365?

U ponudi ove kladionice zastupljeni su gotovo svi sportovi. Tu su neizostavni nogomet, tenis, košarka, odbojka, tenis, ragbi, kriket, utrke konja i pasa, moto sportovi, hokej na ledu i drugi. Bet365 nudi različite vrste tržišta klađenja na sve sportske događaje kojih može biti na tisuće dnevno.

S obzirom na to da su nogometne utakmice najpopularnije među hrvatskim kladioničarima, odlučili smo predstaviti tri osnovna tržišta u ovom sportu koja se mogu naći u svim događajima, bez obzira na važnost i popularnost momčadi koje na njima sudjeluju.

1X2

1X2 je najosnovnije nogometno tržište na Bet365 i drugim stranicama za klađenje. 1 predstavlja pobjedu domaćeg tima, dok 2 predstavlja pobjedu gostujućeg tima na utakmici. X je izjednačen rezultat.

Točan rezultat

Na ovom tržištu cilj kladioničara je pogoditi točan rezultat na određenoj utakmici. Kladionica daje nekoliko opcija dok igrač bira ishod za koji misli da je najvjerojatniji.

Oba tima postižu gol

Ovo je također jedno od glavnih tržišta nogometnih mečeva. Odabirom ovog tržišta igrač se kladi na to da će obje momčadi postići barem jedan gol u utakmici. Ako je konačni rezultat 0:0 ili 0:1, igrač gubi okladu. Također je moguće igrati i opciju ne – oba tima ne postižu gol.

Osim ovih standardnih nogometnih marketa za klađenje, operater nudi zanimljive posebne oklade za Premier League, La Liga, Bundesliga, UEFA natjecanja i mnoge druge utakmice. Među posebnim tržištima klađenja su oklada na pobjedu momčadi u barem jednom poluvremenu, broj kartona na utakmici, broj udaraca prema i u okvir gola, broj kornera, tko će prvi postići 5 kornera, i slično. U hiljadama marketa za klađenje moguće je igrati gotovo sve što poželite pa čak i da će igrač dobiti karton ili pak uputiti udarac u okvir gola. Osnovna i posebna tržišta klađenja također su dostupna u drugim sportovima i esportovima na koje se igrači mogu kladiti u stvarnom vremenu.

Minimalni ulog po okladi je 0,2€, a maksimalni ulog ovisi o događaju, dok limit za tečajeve nije naveden. Opcija Bet Builder dostupna je igračima za daljnje povećanje tečajeva . Ovo je alat koji omogućuje da kombiniranjem nekoliko različitih kladioničarskih tržišta unutar jedne utakmice i postignete viših stopu tečajeva.

Bet Builder oklada može sadržavati do 12 različitih tržišta. Bet365 kladionica osim alata za kombinaciju tržišta ima i funkciju Cash Out. Cash Out je opcija s mogućnošću djelomične ili pune prijevremene isplate nakon oklade kako bi se izbjegao rizik od gubitka.

bet365 in Test 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
25€ Bonus dobrodošlice Posjeti bet365

Funkcije klađenja uživo i prijenosa uživo

Na Bet365 platformi posebno je zastupljeno klađenje na sportske utakmice za vrijeme njihovog odvijanja. Gotovo svi sportovi dostupni su za klađenje uživo, dok se više od 20 sportova može pratiti putem funkcije live streaming-a.

Osim klasičnih sportova, dostupni su i esportovi za klađenje i gledanje u stvarnom vremenu. Što se tiče tržišta klađenja na utakmice uživo, njih je mnogo. Neke od najkarakterističnijih nogometnih oklada uživo su ukupan broj golova u poluvremenu, točan rezultat utakmice u prvom poluvremenu i druge.

bet365 live

Već smo spomenuli da mnogi sportovi imaju opciju praćenja live stream-a, a oni koji to nemaju imaju grafički prikaz onoga što se događa na terenu. Grafički prikaz sa statistikom omogućuje praćenje razvoja akcija momčadi ili igrača koje mogu utjecati na tečajeve i završni ishod utakmice. Na kraju, dodali bismo da Bet365 također pruža uvid u klendar klađenja uživo. Uz pomoć navedenog kalendara iskusni igrači mogu unaprijed planirati svoju strategiju klađenja na događaje uživo.


Bet365 bonus za korisnike stranice

Bet365 nudi nekoliko bonusa dostupnih korisnicima s područja Hrvatske. U nastavku ćemo reći nešto više o Bet365 bonusu dobrodošlice.

100% Sport bonus dobrodošlice do 25€

Svaki novi igrač iz Hrvatske koji se registrira na Bet365 može dobiti 100% bonusa do 25€. Prije aktivacije bonusa dobrodošlice, korisnici moraju ispuniti određene uvjete kladionice. Prvi je da moraju napraviti minimalni depozit od 5€ i staviti ga na bilo koji sportski događaj s minimalnim tečajem 1,2. Nakon toga, kladionica će dodijeliti igraču bonus u obliku “Bet Credits” do 25€. Vrijeme u kojem se bonus može iskoristiti je 30 dana od njegove aktivacije.

bet365 bonus


Pošteni tečajevi kladionice

Kada su u pitanju Bet365 tečajevi, možete birati između tri vrste prikaza: američki, decimalni i frakcijski. Imajte na umu da ćete u Bet365 pronaći upravo jedne od najboljih tečajeva na tržištu klađenja, a najviši se nude u nogometu, odbojci, košarci, hokeju, tenisu i drugim sportovima. Naravno, moguće su razlike u visini tečajeva za popularne lige u usporedbi s onim ligama koje su manje zanimljive s gledišta kladioničara.

Kako biste dobili najveće moguće tečajeve na utakmice, preporučamo korištenje funkcije Bet Builder koja vam omogućuje postizanje najvećeg mogućeg profita kombinacijom nekoliko različitih tržišta klađenja. U klađenju uživo savjetujemo da pažljivo odaberete trenutak za postavljanje oklada i da to učinite kada su tečajevi najviši. Međutim, svoju okladu možete povući u bilo kojem trenutku putem opcije Cash Out, tako da ništa ne riskirate.


Bet365 aplikacija i mobilno klađenje

Bet365 je bio među pionirima kada je u pitanju klađenje putem mobilnih uređaja. Kladionica ima mobilno adaptiranu stranicu za klađenje koja radi na svim vrstama pametnih telefona i uklapa se u okvire zaslona bez obzira na njihovu veličinu.

Osim izravnog klađenja na stranicama ovog operatera, igrači također mogu koristiti aplikacije koje se mogu preuzeti na uređaje potpuno besplatno. Softver za klađenje dostupan je na nekoliko različitih operativnih sustava, uključujući Android, iOS i Windows.

Preuzimanje Bet365 aplikacije na Android uređaj moguće je na sljedeći način:

 • Pristupite mobilnoj verziji stranice i pomaknite se do samog dna
 • Pronađite okvir za preuzimanje softvera za klađenje i pristupite mu
 • Odaberite aplikaciju za Android i preuzmite datoteku
 • Dovršite postupak instalacije u nekoliko sekundi
 • Možete otvoriti aplikaciju i početi s klađenjem

Osim izvornog preuzimanja sa službene web stranice, Bet365 aplikacija za Android telefone također je dostupna za instalaciju putem Google Play trgovine. Što se tiče aplikacije za iOS uređaje, nju je moguće preuzeti samo s App Storea pa je odmah potražite u ovoj online trgovini. Sam izgled aplikacije ne razlikuje se puno od izgleda mobilne verzije stranice, pa ako ste već koristili stranicu za klađenje, lako ćete se snaći u aplikacijama ovog operatera.


Dizajn i organizacija službene stranice

Dizajn Bet365 web stranice je moderan, što čudi s obzirom na to da se radi o kladionici koja je već duže vrijeme prisutna na tržištu klađenja. Stranica je dostupna na 19 jezika. Međutim, među podržanim jezicima nema hrvatskog, bosanskog i srpskog, pa bi igrači iz Hrvatske trebali pronaći neki drugi jezik koji im najviše odgovara.

Funkcionalnost stranice je bez premca, a organizacija na stranici je napravljena tako da se i početnici lako snalaze. Omogućena je traka za pretraživanje za brzo pronalaženje sportskih događaja, dok su sve važne funkcije kao što su Cash Out, kao i promocije jasno istaknute.


VIP program za najaktivnije kladioničare

Iako je Bet365 operater koji se primarno fokusira na pružanje usluga klađenja, nema Sport VIP program, već samo onaj koji se odnosi na kasino igrače. Stoga korisnici koji se najaktivnije klade na platformi ovog operatera ne mogu očekivati da će zauzvrat dobiti neke od posebnih ponuda VIP programa, poput besplatnih oklada, prioritetne korisničke podrške, ulaznica za sportske događaje ili druge VIP promocije.

bet365 Bonus
 • 100% Sport bonus dobrodošlice do 25€
 • minimalni depozit od 5€
 • minimalnim tečajem 1,2
 • obliku “Bet Credits” do 25€.
1 Korak
Prije nego što započnete proces registracije, trebate otići na web stranicu bet365.
2 Korak
Kliknite na "gumb za registraciju". Ovo će učitati novu stranicu na kojoj morate proći kroz postupak u tri koraka.
3 Korak
Morat ćete unijeti uobičajene stvari poput korisničkog imena, lozinke, e-pošte, imena itd.

Bet365 licenca koja regulira online klađenje

Ako ste već koristili ili pristupili drugim stranicama za klađenje, sigurno ste primijetili da mnoge od njih imaju MGA licencu. Uz MGA, Curacao je još jedna od najpopularnijih licenci u industriji klađenja. Bet365 je među operaterima čije je poslovanje regulirano licencom izdanom od Malta Gaming Authority. Regulatorno tijelo sa sjedištem na Malti obavlja sve relevantne provjere sigurnosti operatora prije izdavanja licence.


Najvažnije značajke operatora

Mnogo je značajki koje izdvajaju Bet365 od konkurencije, a mi smo izdvojili tri na sljedećem popisu:

 • Online klađenje putem aplikacija. Bet365 je razvio aplikacije dostupne za besplatno preuzimanje na iOS i Android uređaje koje podižu mobilno klađenje na višu razinu.
 • Direktan prijenos utakmica. Za više od 20 sportova ova kladionica je omogućila izravne prijenose sportskih utakmica, kao i grafički prikaz sa statistikom ostalih sportova u kojima nije moguće pratiti prijenose.
 • Kalendar događaja uživo. Iskusni igrači mogu koristiti kalendar uživo pomoću kojeg mogu unaprijed pripremiti strategiju za utakmice u kojima će biti dostupna opcija klađenja uživo.

Opcije plaćanja za dopunu i isplatu s korisničkih računa

Za hrvatske igrače Bet365 je pripremio nekoliko dostupnih opcija uplate i isplate. Osim više vrsti metoda plaćanja, ova kladionica podržava preko 25 valuta od kojih korisnik može izabrati jednu prilikom registracije. Savjetujemo igračima da tijekom kreiranja naloga pažljivo odaberu valutu u kojoj žele izvršiti transakcije, jer ako je odabrana npr. valuta EUR, tu valutu kasnije nije moguće promijeniti u USD.

Sustavi dopune korisničkih računa

Metode uplate dostupne su igračima na Bet365 odmah nakon registracije. Korisnicima ove kladionice na raspolaganju su brojne metode depozita, uključujući:

 • Kreditne i debitne kartice (Visa, Maestro i Mastercard)
 • E-novčanici (EcoPayz, Skrill i Neteller)
 • Prepaid vaučer (Paysafecard)
 • Bankovni transfer

Minimalna uplata za većinu metoda depozita je 5€, dok maksimum uplate može varirati. Najniži maksimalni limit nudi se za uplate putem Paysafecard vaučera i iznosi 1.000€. S druge strane, maksimalno ograničenje depozita nudi se za bankovni prijenos i iznosi do 150.000€. Međutim, bankovni prijenos kao opcija depozita ima određene nedostatke u usporedbi s drugim metodama.

Prijenos novca na račun korisnika putem banke može potrajati i do nekoliko radnih dana, dok kreditne kartice, debitne kartice, e-novčanici i Paysafecard vaučer omogućuju trenutne transakcije sredstava kako bi se igrači mogli odmah početi kladiti. I na kraju, dodali bismo da niti jedan od ponuđenih načina depozita ne uključuje dodatne transakcijske troškove.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo


Opcije povlačenja s korisničkih računa

Gore navedene opcije depozita dostupne su i za podizanje sredstava s korisničkih računa. Bitno je istaknuti da će prva isplata biti moguća samo pomoću iste metode koji je igrač koristio da bi izvršio uplatu.

Na primjer, ako je prvi depozit izvršen kreditnom karticom Visa, Mastercard ili Maestro, prva isplata također mora biti izvršena nekom od navedenih kreditnih kartica. Naglašavamo da prije prve isplate svaki korisnik će morati proći proces verifikacije kako bi potvrdio svoj identitet.

Minimalna ograničenja povlačenja za većinu metoda isplate su 5€. Što se tiče maksimalnog povlačenja, ono varira i kreće se od 1.500€ za Paysafecard do 50.000€ za bankovni transfer. Vrijeme obrade korisničkih zahtjeva za povlačenje također se razlikuje od odabrane opcije plaćanja.

Najbrže isplate omogućuju e-novčanici u kojima se povlačenje može izvršiti u roku od 24 sata. S druge strane, najsporija obrada zahtjeva za isplatu je putem bankovnih transfera, koja može potrajati i do 10 radnih dana. Također ćemo podsjetiti igrače da prije povlačenja sredstava nakon aktivacije bonusa moraju ispuniti uvjete klađenja kako bi mogli izvršiti isplatu.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija

Sigurnosni indikatori ove kladionice

Prvo, licenca koju je izdalo ugledno regulatorno tijelo sa sjedištem na Malti pokazatelj je sigurnog klađenja na Bet365 platformi. Uz važeću MGA dozvolu za pružanje usluga, operater posjeduje SSL Web Server Certifikat koji enkripcijom osigurava siguran prijenos korisničkih podataka do operatera.

Posebna zaštita omogućena je igračima mlađim od 18 godina zabranom registracije svih maloljetnih osoba. Također, još jedan znak sigurnosti je proces verifikacije računa prije isplate kako bi se očuvala pravila definirana u Politici protiv pranja novca i financiranja terorizma.


Dostupni oblici korisničke podrške

Bet365 korisničku podršku možete kontaktirati na nekoliko različitih načina. Prvi, a ujedno i najbrži način da stupite u kontakt s operaterom je putem live chat opcije. Live chat kladionice radi 24/7 tijekom cijelog tjedna te će vam u najkraćem roku dati odgovore na sva vaša pitanja. Osim live chata, podrška je dostupna i putem e-mail poruka.

Međutim, ne postoji određeni rok u kojem biste trebali očekivati povratnu poruku putem e-pošte. Tu je i korisnička podrška putem besplatnog mobilnog telefona. Na kraju, željeli bismo spomenuti da operater nudi vrlo širok odjeljak s često postavljanim pitanjima. Tamo možete pronaći objašnjenja i rješenja za probleme vezane uz registraciju i verifikaciju, uplate i isplate s računa, funkciju Cash Out i drugo.


Alternativne usluge koje nudi Bet365

Iako je primarna djelatnost Bet365 sportsko klađenje, operater nudi i mogućnost igranja casino igara na svojoj službenoj web stranici. Odjeljak Bet365 kasina prvenstveno je usmjeren na online automate s različitim temama. Od online automata izdvojili bismo The Mummy, King Kong, Gladiator, kao i igre s progresivnim jackpotom, npr. Monty Python Spamalot i Beach Life.

bet365 casino

Osim online automata, igračima se nudi širok izbor stolnih igara od kojih se ističu rulet, blackjack, video poker, baccarat i druge. Poker odjeljak ovog operatera sadrži neke od najpoznatijih varijanti kao što su Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo 7, 5 Card Stud te kratak vodič za početnike koji se tek trebaju upoznati s pravilima ove igre. Pored prethodno spomenutih, Bet365 kasino nudi Bingo, Loto i druge vrste igara. Pored igara vođenih RNG algoritmom, postoje i igre u kojima profesionalno obučen djelitelj vrti loptice ili dijeli karte u stvarnom vremenu.

Zaključak o Bet365 kladionici

Kao što ste mogli vidjeti, Bet365 se po mnogo čemu izdvaja od ostalih operatera. Novim igračima iz Hrvatske nudi bonus dobrodošlice, ima brojne funkcije vezane uz klađenje uživo, nudi razne mogućnosti plaćanja, brojna kladioničarska tržišta, aplikacije za iOS i Android i još mnogo toga. No, moramo istaknuti da biste mogli imati problema s pristupom Bet365 s područja Hrvatske, jer Vlada želi potaknuti klađenje na domaćim stranicama. Stoga pokušajte pristupiti stranici putem alternativnih poveznica.

25€ Bonus dobrodošlice (prvi depozit): 100%
85/100 Ocjena