Bitcoin kladionica – klađenje s bitcoin valutom

Kriptovaluta je revolucionirala industriju klađenja, a Bitcoin je prihvaćen od strane sve većeg broja kladioničara. Ako već stavljate oklade u svoju kladionicu s Bitcoinom, vi ste ispred većine. Ako nikada niste, ovdje smo da vam skrenemo pozornost na činjenicu da je korištenje Bitcoina za depozite i isplate na online kladionicama val budućnosti. Sportske kladionice su gotovo uvijek prvi usvojitelji bilo koje značajne inovacije u maloprodajnoj financijskoj tehnologiji, a Bitcoin nije iznimka.

Izložit ćemo sve značajne prednosti korištenja Bitcoina, naučiti vas kako uplatiti i povući Bitcoin iz svoje kladionice i dati vam insajderske savjete o tome kako uspješno iskoristiti prednosti Bitcoina u svojoj kladionici. Iako se Bitcoin češće povezuje s casino stranicama, oni koji se klade na sport ga sve više koriste u posljednje vrijeme.
Bitcoin je također pristupačniji nego ikad prije, s ovim načinom plaćanja koji eliminira neke uobičajene probleme s kojima se igrači susreću, uključujući sigurnost, praktičnost i brzinu. Bitcoin stranice za klađenje u potpunosti su licencirane i regulirane, a specifičnosti oko plaćanja se razlikuju među njima.


Top 5 Bitcoin kladionica

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
100€
Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 100%
Posjeti 20Bet
Visa Logo
Mastercard Logo
Paysafecard Logo
Sofort Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
20Bet Recenzija
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
1BTC
Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
1BTC Dobrodošli bonus
Posjeti Vave
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Giropay Logo
show more
Vave Recenzija
500USDT
Bonus dobrodošlice
Posjeti Betswap.gg
Visa Logo
Mastercard Logo
Apple Pay Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
500USDT Bonus dobrodošlice
Posjeti Betswap.gg
100USDT
Bonus dobrodošlice
Posjeti Palmslots
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
100USDT Bonus dobrodošlice
Posjeti Palmslots

Što je Bitcoin?

Bitcoin je decentralizirana digitalna valuta stvorena u siječnju 2009. Slijedi ideje koje je iznio tajanstveni čovjek pod pseudonimom Satoshi Nakamoto. Identitet osobe ili osoba koje su stvorile tehnologiju još uvijek je misterij. Bitcoin nudi niže naknade za transakcije nego tradicionalni mehanizmi online plaćanja, a za razliku od valuta koje je izdala država, njime upravlja decentralizirano tijelo.

Sto je Bitcoin

Bitcoin je poznat kao vrsta kriptovalute jer koristi kriptografiju kako bi bio siguran. Ne postoje fizički bitcoini, već se vode samo stanja na javnoj knjizi kojoj svi imaju transparentan pristup (iako je svaki zapis šifriran). Sve Bitcoin transakcije provjerene su ogromnom količinom računalne snage putem procesa poznatog kao “rudarstvo”.

To je decentralizirana digitalna valuta koju možete izravno kupovati, prodavati i mijenjati. Bitcoin ne izdaje niti podupire nijedna banka ili vlada, niti se pojedini bitcoin cijeni kao roba. Unatoč tome što nije zakonsko sredstvo plaćanja u svim dijelovima svijeta, Bitcoin je vrlo popularan i pokrenuo je lansiranje stotina drugih kriptovalute, koje se zajednički nazivaju altcoins. Bitcoin se obično označava skraćeno kao BTC kada se njime trguje.


Kako Bitcoin funkcionira?

Bitcoin se često smatra računalnom datotekom koja je pohranjena u digitalnom novčaniku. Kupci mogu slati i primati Bitcoine, pri čemu se svaka obrađena transakcija bilježi u blockchainu, koji je javni popis. Kao takvi, korisnici mogu pratiti bitcoine, osiguravajući da se ne kopiraju ili troše neovlašteno. Bitcoini se mogu kupiti pravim novcem, kreirati pomoću računala ili prodajom predmeta drugima.


Povijest Bitcoina

Prije objavljivanja bitcoina, postojao je niz tehnologija digitalne gotovine počevši od e-cash protokola temeljenih na izdavatelju.

Ideju da rješenja računalnih zagonetki mogu imati određenu vrijednost prvi su predložili kriptografi Cynthia Dwork i Moni Naor 1992. godine. Ideju je samostalno ponovno otkrio Adam Back koji je 1997. razvio hashcash, shemu dokaza rada za kontrolu neželjene pošte. Dana 18. kolovoza 2008. registrirana je domena bitcoin.org. Kasnije te godine, 31. listopada, na kriptografsku mailing listu objavljena je poveznica na članak autora Satoshija Nakamota pod naslovom Bitcoin: Peer-to-peer Electronic Cash System.

Ova recenzija detaljno opisuje metode korištenja peer-to-peer mreže za generiranje onoga što je opisano kao “sustav za elektroničke transakcije bez oslanjanja na povjerenje”. Dana 3. siječnja 2009. bitcoin mreža je nastala kada je Satoshi Nakamoto rudario genesis blok bitcoina (blok broj 0), koji je za to dobio nagradu od 50 bitcoina.


Bitcoin u Hrvatskoj

U Hrvatskoj ne postoji zakon o kriptovalutama, ali kako je ona dio Europske unije, na nju se primjenjuju pravni propisi ove nadnacionalne međunarodne organizacije.

Sve je počelo s izvješćem iz 2012. o “shemama virtualne valute” koje je izdala EU. Na temelju tog dokumenta HNB je svoje prvo mišljenje o Bitcoinu dala 2013. godine u Poslovnom dnevniku, gdje su naveli da je Bitcoin “poput zlata u World of Warcraftu”, a kasnije smo mogli vidjeti da predstavnici HNB-a još uvijek dijelom imaju slično mišljenje. Već tada je bilo najavljeno da će Hrvatska slijediti propise EU, a ista je situacija i danas.

Bitcoin u Hrvatskoj

Zemlje članice EU navele su da se ne naplaćuje porez na trgovanje kriptovalutama (kripto-> kripto). Hrvatska Porezna uprava se na temelju prethodnih EU dokumenata 2017. godine prvi put oglasila o Bitcoinu i kriptovalutama.

U tekstu se navodi da Bitcoin “ne spada ni u jednu zakonski reguliranu kategoriju sredstava plaćanja te da prema članku 21. Zakona o Hrvatskoj narodnoj banci i članku 4. Zakona o deviznom poslovanju, Bitcoin nije novac, niti sredstvo plaćanja u Republike Hrvatske niti stranu valutu, odnosno strano sredstvo plaćanja.

Budući da vrijednost Bitcoina ne odražava vrijednost novca primljenog za njega, Bitcoin ne može biti elektronički novac u smislu članka 2. točke 2. Zakona o elektroničkom novcu.” Dakle, općenito, institucije ne smatraju Bitcoin novcem. Porez na kriptovalute se promatra kroz Zakon o porezu na dohodak po osnovi kapitalnih dobitaka, sukladno članku 67. navedenog Zakona.

Bitcoin se u Hrvatskoj može kupiti gotovo na isti način kao i ostale, tradicionalne valute – u mjenjačnicama. Uz sav rast tržišta i tehnologije, iskustvo korisnika svakim danom je bolje, a kupnja bitcoina ili bilo koje druge kriptovalute danas je postala prilično jednostavna, a posebno je popularna među mlađom populacijom koja je tehnološki naprednija.


Prednosti Bitcoina

Postoji širok niz prednosti pri korištenju Bitcoina. Brzina i jednostavnost transakcija glavne su prednosti, pri čemu se svi depoziti obrađuju gotovo trenutno, dok se isplate uglavnom dovršavaju unutar samo 24 sata, no to je često čak i brže. Jednostavnost korištenja Bitcoina također je jedna od glavnih prednosti, a transakcije se mogu obraditi u samo nekoliko klikova, bilo na stolnom računalu ili mobilnom uređaju. Korisnicima je zajamčena anonimnost, što je za mnoge igrače vrlo važno.

Dalje, naknade za transakcije su minimalne, što znači da igrači mogu povući veliki dio svojih dobitaka. Bitcoin također postavlja visoke granice maksimalnih iznosa za igrače, savršeno za one koji žele uložiti velike iznose na svoje omiljene sportske timove i igrače.

Klađenje na stranicama s Bitcoin-om jednostavno je kao i korištenje bilo kojeg drugog načina plaćanja. Kao što trebate stvoriti račun kod većine banaka i usluga online plaćanja, tako morate stvoriti i račun u kriptovaluti, također poznat kao Bitcoin novčanik.

Izrada novčanika je jednostavna. Postoje mnoge aplikacije i usluge kao što su Trust Wallet, Metamask i druge koje vam omogućuju stvaranje Bitcoin novčanika. Zatim možete prenositi i primati Bitcoin i druge kriptovalute s ovim novčanikom. Prilikom izrade novčanika dobit ćete početni izraz.

Početni izraz je niz nasumičnih riječi koje broje oko dvanaest. Ovaj početni izraz ključ je za pristup vašem Bitcoin novčaniku, stoga ga trebate čuvati na sigurnom i sigurnom, jer svatko s ovim početnim izrazom može pristupiti i povući vaše digitalne valute iz novčanika.

Prednosti Bitcoina


Klađenje pomoću Bitcoina

Rastuća popularnost Bitcoina svodi se na niz prednosti, dok postoji relativno malo ograničenja o kojima se može govoriti. Glavne prednosti klađenja korištenjem Bitcoina su:

 • Anonimnost – Prilikom klađenja koristeći Bitcoin, igrači ne moraju navesti svoje pravo ime, telefonski broj, adresu podataka o bankovnoj kartici. Bitcoin nudi potpunu anonimnost, uz samo aktivnu adresu e-pošte ili Bitcoin novčanika za polaganje i povlačenje sredstava. Vrijedi napomenuti da neke Bitcoin stranice za klađenje imaju KYC (Know Your Customer) provjeru. Ovdje igrači moraju prenijeti obrazac identifikacije prije nego što se mogu izvršiti isplate.
 • Trenutna plaćanja – Većina plaćanja putem Bitcoina bit će trenutna. Osobito korisno kada je u pitanju iskorištavanje sportskih tržišta uživo, rijetko kada postoje frustrirajuća čekanja za igrače. U međuvremenu, kupci također mogu odmah dobiti dobitke, za razliku od drugih načina plaćanja.
 • Bonusi – Bonusi koji se nalaze na Bitcoin stranicama za klađenje često su znatno veći od onih dostupnih u tradicionalnim kladionicama. 100% bonus na depozit do 5BTC dostupan je na nekim Bitcoin stranicama za klađenje, dok se također mogu pronaći tekuće promocije dostupne korisnicima Bitcoina.
 • Kvote – Koeficijenti koji se nalaze na Bitcoin stranicama za klađenje općenito su vrlo atraktivni. Bolja ponuda i povoljnije kvote čine razliku, jer ništa ne sprječava igrače da se prijave na više od jedne stranice. To osigurava da mogu iskoristiti najbolje odnose kvota i uvećati dobitak.
 • Inovacija – Bilo da se radi o prijenosu uživo, gotovini, chatu uživo, pulsnom klađenju ili međusobnom klađenju, Bitcoin stranice za klađenje često dolaze s najnovijim značajkama i tehnologijom. Takve značajke mogu doprinijeti cjelokupnom korisničkom iskustvu.

Kako uplatiti i podići novac

Nakon što ste stvorili novčanik, možete početi uplaćivati i isplaćivati sredstva kriptovalutom.

Uplata novca

Polaganje sredstava na online kladionice pomoću Bitcoina relativno je jednostavno, a proces se postiže slijedeći ove korake:

 1. Prijavite se na svoj račun za sportsko klađenje na web stranici ili mobilnoj aplikaciji odabrane kladionice.
 2. Uđite na stranicu blagajne i odaberite Bitcoin kao željeni način plaćanja.
 3. Unesite iznos u kojem želite uplatiti.
 4. Prijavite se na svoj Bitcoin novčanik koristeći relevantne podatke.
 5. Potvrdite svoj depozit.
 6. Stavite oklade!

Podizanje novca

Podizanje vaših dobitaka svima je omiljeni dio. A ako ste pogodili sve rezultate na koje ste se kladili sa svojim Bitcoin depozitom, tada ćete imati dobitke koje možete vratiti u svoj kripto novčanik. Web-mjesta koja prihvaćaju Bitcoin depozit će također prihvatiti Bitcoin povlačenja. Glavne prednosti povlačenja Bitcoina su da su gotovo uvijek besplatna i trenutna.

Ako ne odmah, u roku od 24 sata. A ovo je daleko ispred 5 radnih dana ili dulje s drugim metodama isplate. Bitcoin je brži i bolji u usporedbi s drugima! Dobivanje trenutnog povlačenja sredstava s Bitcoinom stvarno dodaje uzbuđenje online sportskom klađenju. Trenutačno zadovoljstvo gledanja kako ti novac pristiže!

Također je olakšanje vidjeti koliko je jeftino povući Bitcoine. Nije lako vidjeti kako se vaši dobici tope s naknadama za transakcije. Provjerite Bitcoin klađenje kako biste uštedjeli veliki novac i izbjegli ove naknade. Stranice za klađenje također vam omogućuju podizanje više dobitaka u svakoj transakciji. Zapravo, mnogi nemaju ograničenje povlačenja ako svoje depozite činite isključivo Bitcoinima.


Je li Bitcoin siguran?

Teško je dati konačan odgovor na ovo pitanje, jer to stvarno ovisi o tome kako korisnici rade, kao i o Bitcoin stranici za klađenje na koju se prijavljuju. Naravno, postoje neki koraci koje korisnici mogu poduzeti kako bi osigurali da sebi daju najbolju moguću šansu za sigurnost, okolne lozinke, renomirane kladionice i novčanike.

Jedan od vrlo zanimljivih aspekata kriptovaluta je razina sigurnosti koju nudi blockchain. Nakon što je plaćanje izvršeno, doslovno je nemoguće vratiti se ili preinačiti. Ako se plaćanje izvrši pogrešno, sredstva će zauvijek nestati.

Što se tiče sigurnosti mreže, visoka razina i složenost Bitcoin Cash blockchaina čini ga sigurnijim načinom plaćanja od normalnog bankovnog sustava.

Iz perspektive korisnika, najvažniji aspekt sigurnosti odnosi se na fizički pristup i lozinku na njihovom e-novčaniku. Budući da ne postoji središnje tijelo – kao što je banka – koje organizira i održava njihove novčanike, korisnici moraju sami biti odgovorni za svoju sigurnost. U većini slučajeva to nije problem, ali mogu se dogoditi da detalji budu ugroženi ili zaboravljeni.


Otvaranje Bitcoin novčanika

Cijeli proces kupnje Bitcoina ili njihovog rudarenja previše je razrađen da bi ga pokrio u ovoj recenziji. Na internetu postoji opsežna baza podataka članaka o tome kako možete dobiti Bitcoin. Umjesto toga, usredotočit ćemo se na korake potrebne za korištenje Bitcoin stranica za klađenje putem novčanika.

Postavljanje novčanika

 • Pristupite https://wallet.bitcoin.com/ i zatim kliknite na ‘Nabavite besplatni novčanik’.

Bitcoin metod placanja

 • Zatim odaberite opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama ovisno o platformi koju ćete koristiti kao i o operativnom sustavu.

Top 5 Bitcoin kladionica

 • Nakon što kliknete na željeni operativni sustav, počet će preuzimanje instalacijskog paketa.

Bitcoin kladionica

 • Zatim instalirajte softver na svoje računalo i imat ćete svoj namjenski Bitcoin novčanik spreman za korištenje na stranicama za klađenje.

Bitcoin kladionica 2


Koje su naknade za korištenje Bitcoina?

Bitcoin ima naknade koje su mnogo niže u usporedbi s drugim načinima plaćanja i neće nametnuti velike naknade ako uložite velike iznose. Kao što smo već primijetili, većina transakcija u BTC-u se obavlja besplatno ili uz naknadu ispod 0,01 USD. Uz tako niske naknade, zapravo nema rasprave o natjecanju na temelju troškova.

Međutim, stvarnost je da kriptovalute još uvijek moraju raditi na postavljanju i korištenju od tradicionalnijih načina plaćanja – poput PayPala ili bankovnog računa.

Stoga vjerojatno treba postojati još jedan razlog da osoba želi započeti s kriptovalutom koja će se koristiti na stranicama za klađenje. Ti razlozi mogu biti taj što je pristup bankarstvu, web-mjestima za klađenje, ili oboje, na neki način ograničen, ili da korisnik želi zadržati dodatnu razinu privatnosti – možda zato što dijele zajednički bankovni račun sa supružnikom.

U ovim okolnostima trošak nije financijski, već je vrijeme. Za početak rada s kriptovalutom bit će potrebno dodatno vrijeme i trud, što inače ne bi bilo potrebno ako već imate pristup uobičajenim bankovnim mogućnostima.


Alternative Bitcoinu

Ako niste 100% uvjereni u ono što ste pročitali o Bitcoinu, ne bojte se. Na kladionicama je danas dostupan niz drugih načina plaćanja, a među alternativama koje preporučujemo sljedeće su:

 • PayPal – S više od dva desetljeća iskustva u svom imenu, PayPal je danas nesumnjivo najpopularnija platforma e-novčanika na svijetu. Prihvaćana od strane velike većine online kladionica, plaćanja putem PayPal-a su brza, sigurna, praktična i jednostavna za obradu. Nema potrebe unositi podatke svoje bankovne kartice na svoj račun za klađenje kada koristite PayPal, pri čemu se depoziti i isplate uglavnom obavljaju besplatno, počevši od oko 10 USD.
 • Apple Pay – S obzirom na to da su Apple uređaji danas toliko popularni, nije iznenađenje da su ApplePay uključili i mnoge kladionice. Sredstva se mogu položiti pomoću softvera za prepoznavanje otiska palca ili oka, a transakcije su trenutne. Mnogi bonusi koje danas nude kladionice sada se također mogu iskoristiti putem ApplePaya.
 • Trustly – Trustly je još jedan sve popularniji način plaćanja na stranicama za klađenje. Švedska tvrtka osnovana je 2008. godine, a transakcije se obrađuju putem PayPal-a i TransferWise-a. Trustly je dostupan diljem Europe, s vezama sa stotinama banaka što ga čini dostupnijim nego ikad.
 • Alternativne kriptovalute – Uz uspjeh u kojem je Bitcoin uživao tijekom godina, bilo je prirodno da su se razvile druge kriptovalute. Svaki tjedan na tržištu postoje tisuće novih kriptovaluta. Međutim, oni koji su uspjeli napraviti ime su: Ethereum, LiteCoin, Dash. Svaka od ovih kriptovaluta pokušava osporiti nadmoć Bitcoina. Nažalost, pred njima je dug put ako žele uskladiti Bitcoinov tržišni udio. Međutim, zbog visoke cijene Bitcoina, možete pogledati ove nove kriptovalute u usponu za jeftinije alternative.

Česta pitanja o Bitcoin klađenju

Je li korištenje Bitcoina sigurno za korištenje u sportskom klađenju?

Da, zapravo je sigurnost jedna od najvećih primamljivosti Bitcoina. Bez središnjeg tijela koje nadzire valutu, nikakvi loši akteri ne mogu utjecati na njezine protokole. Štoviše, njegov blockchain bilježi svaku pojedinačnu transakciju i nikada prije nije bio hakiran.

Koje metode polaganja/isplate mogu koristiti kada koristim Bitcoin?

Budući da Bitcoin ne postoji kao samostalna valuta, prvo morate stvoriti Bitcoin novčanik da biste koristili kriptovalutu na stranicama za klađenje. Samo slijedite gore navedeni vodič korak po korak za stvaranje Bitcoin novčanika i bit ćete razvrstani za samo nekoliko minuta.

Svoj dobitak možete odmah povući u svoj Bitcoin novčanik i zamijeniti ga u željenu valutu.

Ne postoji izravan način prijenosa Bitcoina na PayPal ili bilo koju drugu vrstu e-novčanika ili na vaš bankovni račun. Međutim, postoji mnogo online usluga koje vam omogućuju da pretvorite Bitcoin u tradicionalnu valutu, a zatim ta sredstva prenesete na PayPal. Međutim, ne trebate eWallet da biste koristili Bitcoin na stranicama za klađenje. Potreban vam je samo vaš uobičajeni Bitcoin novčanik.

Moram li išta potvrđivati kada koristim plaćanja Bitcoinom?

Ne, ne morate ništa potvrditi kada koristite Bitcoin u sportskom klađenju. Korisnici se mogu anonimno kladiti koristeći Bitcoin. Nema potrebe unositi svoje osobne podatke prilikom polaganja i povlačenja s Bitcoinom, a potrebni su samo podaci za prijavu u novčanik.

Hoće li biti dodane naknade kada koristim Bitcoin?

Uobičajeno je da su Bitcoin depoziti potpuno besplatni, ali povlačenja mogu izazvati naknade za “rudarstvo”. To su nužni troškovi povezani s bilo kojom i svim Bitcoin transakcijama, bilo u kladionici ili negdje drugdje.

U suštini, to je naknada koja se daje rudarima koji održavaju cijelu Bitcoin mrežu. Ne bismo te naknade za rudarenje nazvali skupim. Zapravo, nazvali bismo ih poštenim. Kao što smo već rekli, Bitcoin mreža je gotovo nemoguća za hakirati. Rudari i čvorovi koji održavaju taj neprobojni sustav trebali bi biti kompenzirani za to, za što i služe naknade rudarima.

Što trebam učiniti ako je moja uplata odbijena?

Većina kladionica ponudit će alternativu slučajevima odbijanja plaćanja.

Koliko će vremena proći prije nego što stranica za klađenje primi moj depozit?

Bitcoin transakcije se obično obrađuju u sljedećem bloku, koji se obično kreira svakih desetak minuta. Da bi transakcija bila u potpunosti potvrđena, tako da se ne može poništiti, obično je potrebno još šest blokova.

To znači da bi vaša uplata kladioničarskoj stranici trebala biti u potpunosti potvrđena za nešto više od jednog sata. Ponekad može potrajati malo dulje, ovisno o tome koliko je vremena između svakog bloka u trenutku prijenosa.

Koliko će vremena proći prije nego što se moje povlačenje primi od stranice za klađenje?

Kao što vidite, vrijeme transakcije je vrlo brzo kada koristite Bitcoin Cash. Stoga je jedino pitanje koliko je vremena potrebno da vam interni procesi kladionice pošalju vaše povlačenje. Online kladionice obično pružaju standard usluge od 24 ili 48 sati za obradu isplate.


Savjeti za klađenje za Bitcoine

 • Postoji širok raspon razloga zbog kojih bi vam jedna stranica za klađenje mogla biti prikladnija od druge. Raspon načina plaćanja koje prihvaća kladionica samo je jedan faktor. Drugi uključuju raspon sportova i dubinu njihovih tržišta te bonuse koji se nude novim kupcima. Preporučujemo da pažljivo razmotrite svoj izbor prije nego što se prijavite.
 • S vremena na vrijeme tvrtke dodaju ili uklanjaju naknade za kupce. Vrlo je neobično da online kladionica naplaćuje naknadu za primanje vašeg depozita, ali ponekad se to dogodi. Pazite da provjerite dodaje li web-mjesto za klađenje bilo kakve naknade za Bitcoin transakcije.
 • Također je važno provjeriti ograničenja plaćanja za željenu metodu na odabranoj stranici za klađenje. Bitcoin novčanici obično nemaju ograničenja transakcija. To znači da će ograničenja transakcije postaviti bilo koja ili oboje, mjenjačnica kriptovaluta ili stranica za klađenje.

Zaključak

Val usvajanja kriptovaluta širi se svim industrijama i sektorima, a svijet sportskog klađenja nije izostavljen. Mnoga web-mjesta za klađenje na sport sada dopuštaju igračima da uplaćuju i isplaćuju sredstva koristeći kriptovalute.

Korištenje Bitcoina i drugih digitalnih valuta za uplate i isplate na stranicama za sportsko klađenje ima brojne prednosti , ali također nije bez svojih nedostataka. Međutim, prednosti korištenja Bitcoina kao željene opcije plaćanja nadmašuju nedostatke.

Korištenje Bitcoina kao načina za popunjavanje računa na stranici za klađenje vrlo je moguće. Međutim, moraju postojati dodatni razlozi da ih koristite kao valutu po izboru. Odlukom o korištenju BTC-a ograničava se broj kladionica u svijetu s kojima se možete kladiti, a također zahtijeva dodatno znanje i korake kako biste uspjeli u usporedbi s normalnim bankovnim prijenosom.

Međutim, ako vam je potrebna dodatna privatnost nego što vam može pružiti normalan bankovni račun, ili zbog vaše osobne ili nacionalne situacije, tada bi Bitcoin mogao biti rješenje plaćanja za vas.