FEZbet bonus novosti

FEZBet

FEZbet je jedan od najnovijih dodataka u svijetu klađenja otkako je osnovan 2020. Novi brand dolazi s britanskom pozadinom, licenciran je u Curacau, a sjedište se nalazi na Gibraltaru. Ponudom upravlja Araxio Developement N.V..

Neki će već biti upoznati s imenom, budući da je tvrtka jedan od najvećih “igrača” u Bitcoin industriji klađenja, a također stoji iza portala kao što su CampoBet i Librabet. Snaga FEZbet sportske kladionice su visoki koeficijenti na vrhunske lige, inovativna gamifikacija zajedno sa brzim isplatama i promocije usmjerene na igrače.

Bonus dobrodošlice

FEZbet Sports Bonus dobrodošlice – 100% do 100 €

Svaki novi korisnik koji otvori račun i zainteresiran je za sportsko klađenje može zatražiti 100% bonus dobrodošlice na svoj prvi depozit.

Nakon što dovršite postupak registracije računa, možete nastaviti tražiti FEZbet bonus dobrodošlice od 100% depozita za novac ne veći od 100 €. Međutim, morate uplatiti svoj račun s najmanje 20 € i upotrijebiti cijeli iznos za igranje na događajima s koeficijentom od 1,50 ili više. Nakon toga, operater će morati ispuniti ulog od x6. To bi trebalo učiniti u roku od 30 dana prije zahtjeva za povlačenje.

Još jedna stvar koju treba spomenuti je da se depoziti kod Skrilla i Netellera neće kvalificirati za bonus dobrodošlice. Osim toga, neke vrste oklada kao što su hendikep, više/manje, par/nepar, ukupni golovi, obje momčadi postižu gol i cash out oklade također neće biti prihvatljive.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

  1. Izradite novi račun

– Uđite na početnu stranicu FEZbet i kliknite na “Registracija”.

  1. Napravite svoj prvi depozit

– Čim završite kreiranje novog računa, idite na blagajnu i izvršite svoj prvi depozit odabirom načina plaćanja koji vam najviše odgovara.

  1. Kladite se s bonusom

– Sada ste spremni staviti svoje oklade koristeći i svoj bonus i sredstva početnog depozita.

Bonusi za postojeće korisnike

Tjedni bonus za ponovno učitavanje

Ako želite uzbuđenja u vezi sa sportskim kockanjem svaki vikend, provjerite tjedni bonus za ponovno punjenje na FEZbet-u. Dobit ćete 50% bonusa na prvi depozit koji napravite tijekom promotivnog tjedna.

Minimalni depozit koji morate uplatiti da biste se kvalificirali treba biti 20 €. Bonus i iznos depozita podliježu 8x rollover s koeficijentom od 2,00 za pojedinačne i 1,50 za višestruke oklade.

Igrači će imati 30 dana da ispune te uvjete. Imajte na umu da ako želite sudjelovati u ovoj ponudi bonusa za ponovno učitavanje, prvo ćete morati kontaktirati korisničku podršku.

Virtualni sportski bonus

Ako ste ljubitelj virtualnih sportova, onda budite sigurni da vam je Fezbet pripremio veoma zanimljivu ponudu.

Uz FEZbet ćete moći primiti 10% bonusa od ukupnog iznosa oklada koje ste položili. Imajte na umu da ćete za kvalificiranje morati uplatiti najmanje €200 u virtualni sportski dio. Bonus će biti priznat kao besplatna oklada. Minimalni iznos besplatne oklade koji možete primiti je 20 €, a maksimalni – 500 €. Dobici od besplatne oklade morat će se okladiti 3 puta prije nego što bilo kakav zahtjev za povlačenje bude moguć.

300 € besplatnog bonusa za klađenje

Ovo je bonus za besplatnu okladu od 10% do 300 €. Bonus ponuda bit će dostupna igračima koji uplate najmanje €20 tijekom određenog promotivnog razdoblja.

Ipak, postoji još jedan uvjet za primanje bonusa. Morat ćete staviti najmanje tri oklade prije utakmice ili u igri s minimalnim koeficijentom od 1,80 ili više. Također, dobici iz besplatne oklade biti će podložni uvjetu klađenja 3x. Dobra vijest je da ćete imati 30 dana da ispunite uvjete.

Cashback Bonus

Ako se želite kladiti i istovremeno imati bolju kontrolu nad situacijom, onda vam FEZbet može ponuditi nešto stvarno atraktivno. Bonus povrata novca od 10% do 500 € bit će savršeno rješenje čak i za najzahtjevnije igrače.

Osim toga, cashback bonus bit će podvrgnut posebnim zahtjevima za rollover. Morat ćete se kladiti 3 puta. Gotovinski bonus će biti dostupan samo u sportskoj sekciji i može se primiti samo jednom tjedno.

Također, ako imate aktivni zahtjev za povlačenje, nećete moći iskoristiti FEZbet Cashback bonus ponudu. Kako bi zatražili povrat novca, igrači će prvo morati kontaktirati korisničku podršku.

Bonus za sigurnu okladu

Ova promocija vam može nadoknaditi 50% vrijednosti oklade koju ste izgubili. Maksimalni bonus besplatnog oklada iznosi 500 €, a minimalni iznos oklade koji morate napraviti je 20 €.

Da biste mogli sudjelovati u ovoj promociji, morat ćete staviti višestruku okladu na minimalno 5 događaja s koeficijentom od 1,80 ili više. Nakon što primite besplatnu okladu, dobit od nje ćete morati uložiti 3 puta. Za realizaciju uvjeta ove promocije ćete imati 30 dana.

Dachbet Uvjeti Bonusa 86/100
  • Rollover: iznos bonusa mora biti okrenut 6 puta
  • Zahtjevi za minimalne koeficijente: 2,00 za pojedinačne oklade ili 1,50 po odabiru za višestruke oklade.
  • Zahtjevi za rollover moraju biti ispunjeni u roku od 30 dana.
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti Dachbet