Greyhound klađenje na bet365 – Detaljan vodič za početnike

Greyhound klađenje

Osim konjičkih i moto utrka, na bet365 se uvijek možete kladiti i na one u kojima glavnu ulogu imaju hrtovi, plemeniti lovački psi koji munjevito jure svojim ovalnim trkaćim stazama dosežući brzine od preko 60 km/h. Ako vas zanima kako funkcionira greyhound klađenje na bet365, koja tržišta i bonuse ćete imati na raspolaganju, pogledajte naš detaljan vodič. Pokrili smo sve relevantno za početnike bez prethodnog kladioničarskog iskustva u ovom uzbudljivom trkačkom sportu.


Priprema za greyhound klađenje na bet365

Iako posljednjih godina hrvatski kladioničari više uživaju u pogađanju rezultata Formule 1 i motociklističkih utrka, konjske i utrke pasa i dalje su vrlo popularni oblici klađenja. Jedan od načina na koji možemo okarakterizirati utrke pasa je kao natjecateljski, organizirani sport. Pasmina pasa poznata kao greyhound (hrt) pogodna je za utrke i lov, a ako ispred sebe ima mamac, može doseći brzinu i preko 60 km/h. Mamac može biti lisica, jelen ili zec, ali također i neki od nekoliko mehaničkih motivatora, poput onih koji se koriste na modernim trkaćim stazama.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Kako se održavaju utrke hrtova?

Utrke pasa održavaju se na ovalnim, travnatim ili zemljanim stazama koje se protežu nekoliko stotina metara. Utrka počinje tako što vlasnik odvede svog hrta do startnog bloka – metalnog bunkera podijeljenog u šest dijelova. Uobičajena metoda određivanja početnih pozicija je ždrijebanje. Nakon toga ispaljuje se mehanički mamac i otvaraju se pregrade. Hrtovi trče obično jedan, te se utrka završava veoma brzo. Pobjednik je onaj koji prvi stigne do cilja.


Glavna tržišta klađenja za trke hrtova

Na bet365 dostupno je mnogo različitih tipova marketa klađenja na trke hrtova. Najpopularnije vrste oklada na hrtove i dalje su one na pobjedu i mjesto, no egzotike poput trifecta, quinella i exacta također se naširoko prakticiraju među kladioničarima. U nastavku pogledajte osnovna tržišta za greyhound klađenje na bet365:

 • Win: Kao i kod bilo koje druge utrke poput konja, formule 1 i drugih na bet365, možete predvidjeti konačnog pobjednika i kada se kladite na hrtove. Ispred sebe na ekranima obično ćete imati 6 ili više pasa koji će se natjecati, a na vama će biti da prognozirate koji će od njih biti najuspješniji.
 • Place: Tržište klađenja na mjesto postavlja vam zadatak da odredite koji će pas završiti među prva dva ili tri na cilju. Važno nam je naglasiti da ćete za ovo tržište obično naći nešto niže tečajeve u ponudi s obzirom na to da vam daje veće šanse za dobitak.
 • Every Way: Ovo tržište uključuje dva prethodna tržišta (pobjeda i mjesto), što znači da će vaša oklada na njemu biti podijeljena na dva jednaka dijela. Ako vaš izabrani hrt pobijedi na događaju, ostvarit ćete dobit, dok s druge strane, ako završi drugi ili treći, dobit ćete svoj ulog natrag.
 • Quinella: Uključuje imenovanje dva ili više trkača za 1. i 2. mjesto. Psi ne moraju završiti određenim redoslijedom, važno je samo da se pozicioniraju među najboljih dva. S druge strane, tu je i ‘exacta’ tržište koja podrazumijeva odabir prvoplasiranih i drugoplasiranih hrtova, ali poredanih redom.
 • Trifecta: Trifecta zahtijeva da odaberete tri najbolja trkača. Najpopularnija vrsta trifecta u klađenju na utrke hrtova je ‘box trifecta’ koja omogućuje vašim hrtovima da završe bilo kojim redoslijedom – sve dok su među prva tri, vaša je oklada dobitna.
 • First Four: Poput quinelle i trifecta, prva četiri, kao što ime sugerira, uključuje odabir četiri trkača koji će prvi završiti utrku. Postoje 4 vrste ovog tržišta, a najpopularniji je ‘box first four’ koji omogućuje vašim odabranim hrtovima da završe prvi, drugi, treći i četvrti bilo kojim redoslijedom. Tu je i ‘straight first four’ koji uključuje odabir prva četiri po točnom redoslijedu završetka, što je općenito veoma teško učiniti.

Greyhound klađenje na bet365: Korak po korak

Samo greyhound klađenje na bet365 ne bi vam trebalo predstavljati problem ako ste prethodno obavili temeljitu pripremu koja uključuje upoznavanje sa sportom i tržištima klađenja. Kako biste stavili svoju prvu okladu na utrke hrtova, slijedite korake navedene u nastavku:

 • Otvorite službenu web stranicu operatera ili putem bet365 aplikacije za Android/iOS, pronađite odgovarajuće polje za registraciju kako biste kreirali račun
 • Idite u odjeljak depozita, odaberite odgovarajući sustav plaćanja poput e-novčanika ili drugog i napravite prvu investiciju na svom novom bet365 računu
 • Vratite se na početnu stranicu operatera i pronađite polje ‘Greyhound’ na popisu sportova, a zatim pristupite nekoj od aktualnih utrka u ponudi za klađenje
 • Prođite kroz dostupna tržišta za klađenje prikazana na vašim ekranima, a po želji možete otvoriti i dodatna klikom na ‘More markets’ – prenesite jedno ili više njih na svoj online popis
 • Na sada otvorenom online listiću koji je pred vama potrebno je unijeti željeni iznos uloga, a preporučujemo da prije konačnog postavljanja oklade provjerite sve uključene odabire kao i visinu tečaja
 • Pričekajte da utrka počne i nadajte se da će vaš odabrani hrt završiti prvi za osvajanje tržišta win, među prva dva kako biste dobili quinellu ili da će se plasirati u tri najbolja da biste zaradili od trifecta oklade

Uživo klađenje na trke hrtova na bet365

Greyhound klađenje na bet365 također je moguće kada je utrka u tijeku, a ne samo neposredno prije starta. Ali to nije sve. Velika većina utrka hrtova na bet365 opremljena je funkcijom prijenosa uživo. Da biste joj pristupili, idite na odjeljak ‘In Play’, ali prije toga trebate uplatiti sredstva ili se kladiti kako biste je otključali. Ova značajka, koja će vam omogućiti gledanje uzbudljivih i neizvjesnih utrka na ovalnoj stazi, zajedno s stupcem preciznih statistika, uvelike će poboljšati vaše iskustvo klađenja uživo. Osim toga, pomoći će vam da donesete ispravnije odluke pri odabiru Greyhound tržišta klađenja.


bet365 bonus za utrke hrtova

Guaranteed Best Odds vrlo je atraktivna promocija za ljubitelje utrka hrtova jer pruža priliku da dobijete najbolje cijene na bet365. Kako aktivirati ovaj poseban bonus? Prije svega, potrebno je staviti okladu na bilo koju pasminu hrta, uzimajući cijenu po vašem izboru. Imajte na umu da se ponuda odnosi samo na tržišta Win i Every Way s fiksnim tečajevima te da australske utrke nisu uključene. U slučaju da vaš izbor pobijedi, a SP (početna cijena) bude veća od one koju ste prvobitno odabrali, bet365 će vam isplatiti dobitak po višim tečajevima.


Što je My Greyhounds na bet365?

‘My Greyhounds’ je posebna sekcija na bet365 koja će vam to omogućiti da izgradite uzgajivačnicu svojih omiljenih hrtova i primajte obavijesti kada oni trče. My Greyhounds s portfeljem vaših pasa, ne samo da će vam slati podsjetnike kada se vaši omiljeni hrtovi trebaju natjecati, već će vam također omogućiti da vidite formu bilo kojeg od vaših pasa i pratite njihov učinak.

Kada se jedan od vaših hrtova pojavi na kartici utrke, pored njega će se pojaviti ikona zvjezdice da vas podsjeti da je iz vaše uzgajivačnice. Važno je napomenuti da će vam upozorenja biti dostupna i putem bet365 iOS i Android mobilne aplikacije te preko preglednika Chrome.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija