Japan - Kostarika, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (27.11.)

Susret Japana i Kostarike ove dvije momčadi dočekuju u potpuno različitom raspoloženju. Japan pun samopouzdanja nakon sjajne pobjede protiv Njemačke, dok Kostarika ulazi u ovaj duel nakon što su primili 7 komada od Španjolske.
Team 1 Logo WLDWW
27.11.2022 Ahmed bin Ali Stadium, Al Rayyan 11:00
Team 2 Logo LWWDW
Najbolji tip: Pobjeda Japana i preko 2,5 gola 2,30 Posjeti bwin

O utakmici

Nakon prvog kruga natjecanja jasno je da se Japan nameće kao apsolutni favorit ovog dvoboja. Iako kvota od 1,46 na Japan nije pretjerano visoka, može se iskombinovati sa dodatnim brojem golova, pobjeda Japana i preko 2,5 gola sa kvotom 2,30 ili samo preko 2,5 gola sa kvotom od 1,9.

Japan je apsolutni favorit, ali treba dati priliku momčadi Kostarike da nam pokažu šta znaju, jer je Španija očigledno bila preveliki zalogaj za njih.

Japan – Kostarika : Trenutna situacija

Japan i Španjolska su ubilježili pobjede u prvom mečevima skupine E, dok su Njemačka i Kostarika na posljednja dva mjesta na tablici bez bodova. Sada je i ova skupina jako zamršena i prije svega zanimljiva jer ako Japan ubilježi očekivanu pobjedu protiv Kostarike, ide na 6 bodova.

Kostarika, znali smo i prije prvenstva, je autsajder ove skupine, ali sigurno da žele nekome pomrsiti planove. Prva naredna prilika im je Japan.

Japan statistika i forma

Japan je u ožujku ove godine završio treću fazu azijskih kvalifikacija na drugom mjestu na ljestvici, odmah iza Saudijske Arabije. Na taj način se plasirao na svoje sedmo uzastopno SP, a čak 3 puta su prolazili skupine i ispadali u ⅛ finala. Sada definitivno žele, na krilima pobjede protiv Njemačke, otići i korak dalje, ali prvo moraju izaći iz izuzetno teške skupine. Da bi to uradili, neophodna su im 3 boda protiv Kostarike.

Forma u 2022 godini im je poprilično dobra (9 pobjeda, 3 remija, 3 poraza) uključujući i sjajnu pobjedu od 2:1 protiv Njemačke u prvom kolu.

Statistički gledano, uglavnom pobjeđuju utakmice u kojima su favoriti, te će ići sigurno i na pobjedu protiv Kostarike.

Trenutna forma: 70% 1,46 pobjeda Posjeti bet-at-home

Kostarika Statistika i forma

Kostarika je na SP došla sa sjajnom formom, 10 pobjeda, 2 remija i samo 1 porazom u zadnjih 12 mjeseci. Ali šta im to sve vrijedi kada su već 7 puta vadili loptu iz svoje mreže u samoj jednoj utakmici na ovom SP.

Generalno postižu dosta golova, na posljednjih 14 utakmica, na 11 su postizali golove, na 3 nisu. I sigurno će tražiti svoju šansu i napasti Japan jer im poslije te utakmice ostaje (najvjerojatnije) samo još duel sa ranjenim Elf-om kada je ovo SP u pitanju.

U prvoj utakmici nisu niti jednom šutirali prema golu protivnika, te se postavlja pitanje, da li je smotra najjačih svjetskih reprezentacija ipak prejaka za ovu zemlju.

Trenutna forma: 70% 8,00 pobjeda Posjeti Betwinner

Japan – Kostarika Međusobni dueli

Ove dvije reprezentacije su se do sada susretale 5 puta (sve prijateljski mečevi) a Japan je slavio 4 puta, jedna utakmica je završila neriješeno, sada već davne, 2002 godine.

Japan – Kostarika kvote

Ovo je jedna od onih utakmica koja ima izrazitog favorita, i kladionice se sa tim jasno slažu nudeći kvotu na pobjedu Japana 1,46. Postoji šansa da bi ovdje mogli gledati neku mini golijadu, pa nudimo i kvotu za više od 2,5 gola koja iznosi solidnih 1,9. Ukoliko, ipak, nemate neko povjerenje u momčad Kostarike, kvota za tip oba tima ne postižu gol je 1,64. Pobjeda Japana poluvrijeme/kraj se nudi sa kvotom 2,05

Savjet za klađenje i najava: Japan – Kostarika (27.11)

Pobjeda Japana se nameće sa svih strana, ostavljamo Vama da odlučite da li čista jedinica sa kvotom 1,46 ili pojačati kvotu sa pobjedom poluvrijeme/kraj sa kvotom 2,05. Japan neće kalkulisati u ovom meču, svjesni su da sa 3 boda ovdje rješavaju gomilu problema oko kvalifikacije u drugi krug. A sigurno im neće biti lakše u trećem kolu sa Španjolskom. Kostariki ostaje da nam pokaže da li ipak imaju u sebi nešto više od časnog poraza.

Najbolji tip: Pobjeda Japana i preko 2,5 gola 2,30 Posjeti bwin