Klađenje na bilijar na bet365 – Potpuni vodič za početnike

Klađenje na bilijar

Igranje bilijara zahtjeva mentalnu snagu jednako koliko i fizičku. Većina ljudi potpuno zanemaruje činjenicu da je bilijar legitiman sport i umjesto toga ga gleda samo kao igru. Imajući to na umu, logično je da bi klađenje bilo moguće za bilijar, baš kao što je za gotovo svaki drugi sport u moderno doba. Ako niste sigurni kako se početi klađenje na biljar na bet365, slijedite naše iscrpni vodič.


Uvod u klađenje na bilijar

Biljar je pojam koji se koristi za označavanje širokog spektra igara spretnosti u kojima se štapom udaraju kugle i pomiču po bilijarskom stolu, koji je obično prekriven vunenom tkaninom ‘čoja’ i uokviren gumenim rubovima.

Postoje različite vrste biljara: biljar pul, snooker i karambol. Svaka varijanta ima svoja specifična pravila, ali osnovni cilj u igri ostaje isti – pokazati se vještijim u pogađanju loptica od protivnika.

Snooker je složenija igra s 22 kuglice koja zahtijeva više taktike, zbog čega igre u njoj traju duže od biljara. U snookeru pobjeđuje igrač s najviše bodova. Glavna karakteristika karambol biljara je da se igra na stolu bez ‘džepova’.


Karakteristike pul bilijara

Kada se kaže biljar, obično se misli na njegovu popularnu varijantu, pool. U ovoj varijanti stolovi su obično veći i imaju šest rupa. Kugle na stolu mogu se podijeliti na prugaste i šarene, a cilj igre je ubaciti sve iz jedne grupe u rupe prije nego što se ubaci crna kugla broj 8. Igrač koristi bilijarski štap kojim udara bijelu kuglu, koja zatim pogađa ciljanu kuglu koju treba završiti u džepu. Tijekom igre, sportašu je dozvoljeno mijenjati različite tipove štapova.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Popularne varijacije pool bilijara uključuju sljedeće:

 • Osmica – 15 ciljnih-obilježenih kugli i jedna bela
 • Devetka – 9 kugli i jedna bela
 • Desetka – 10 kugli i jedna bela
 • Straight pool – 15 kugli i jedna bela

Najprestižniji događaji u sezoni za klađenje na bilijar na bet365

Klađenje na bilijar na bet365 najviše uzima maha tijekom trajanja najprestižnijih svjetskih turnira u ovom sportu, jer su tada na snazi uzbudljivi mečevi, profesionalni igrači kao i raznolika ponuda tržišta klađenja. Na popisu u nastavku pogledajte koji su najistaknutiji bilijar turniri:

 • World Billiards Championship
 • U.S. Open 9-Ball Championship
 • World Pool Masters
 • World Pool-Billiard Association World Nine-ball Championship
 • World Cup of Pool
 • China Open
 • U.S. Open 8-Ball Championship
 • U.S. Open Straight Pool Championship
 • World Pool League
 • Euro Tour

Osnovna tržišta klađenja u bilijaru

Bez obzira koji vam oblik biljara najviše privlači pažnju, kada pogledate bet365 tržišta klađenja vidjet ćete ogroman izbor. U nastavku ćemo vas voditi kroz najpopularnija kladioničarska tržišta.

Moneyline

Moneyline je osnovno kladioničarsko tržište koje ćete pronaći u mnogim istaknutim sportovima kao što su nogomet, košarka i tenis, ali i onima manje popularnim kao što su pikado, utrke hrtova i slično. Bit moneylinea kada je u pitanju klađenje na bilijar na bet365 je odrediti pobjednika meča. Favorit će u pravilu imati nešto nižu tečajnu ponudu, ali i veće šanse za pobjedu, dok će kod autsajdera situacija biti potpuno suprotna.

Hendikep

Ako je jedan od igrača u meču očiti favorit za pobjedu, tada bet365 osigurava klađenje na hendikep kako bi ponudio atraktivnije tečajeve za slabijeg igrača. Hendikep funkcionira tako da favoritu daje hendikep koji mora biti prevladan, dok se autsajderu ostavlja određena prednost. Uzmimo za primjer da je bet365 postavio hendikep od 1,5, a vi se kladite na jačeg igrača. U ovom slučaju, favorit će biti označen -1,5 i mora pobijediti s najmanje dva boda razlike u odnosu na protivnika s druge strane stola da bi vaša oklada bila dobitna.

Total

Total tržište je ono gdje se jednostavno kladite hoće li biti više (Over) ili manje (Under) od određene vrijednosti koju postavlja bet365. Na ovoj stranici za klađenje vidjet ćete nekoliko različitih verzija tržišta Iznad/Ispod, kao što je koliko će ukupno kugli biti ubačeno tijekom igre, a ona rade na potpuno isti način.

Futurističko klađenje

Futurističko klađenje temelji se na nešto daljoj budućnosti, za razliku od ostalih navedenih tržišta za klađenje na biljar na bet365. Najčešće se odnosi na predviđanje pobjednika Svjetskog prvenstva u biljaru ili nekom drugom prestižnom turniru. No, osim toga, bet365 nudi i druge mogućnosti klađenja, poput onih u kojima možete predvidjeti koji će igrači doći do finala. Važno nam je naglasiti da ova tržišta obično uključuju vrlo povoljnu ponudu tečajeva. Obično, što prije položite okladu, ona će biti veća.

Osim gore navedenog, bet365 uključuje i druga zanimljiva kladioničarska tržišta na svojoj platformi tijekom velikih turnira, poput onih gdje predviđate koji će igrač prvi ubaciti kuglu, prvu vrstu kugle koja će biti ubačena, koji će igrač ubaciti posljednju kuglu i tako dalje.


Korak po korak klađenje na bilijar na bet365

Sve dok ste napravili domaću zadaću i upoznati ste s osnovama sporta kao i primarnim tržištima, sama procedura klađenja na bet365 ne bi trebala biti previše težak zadatak. No, kako bismo vam olakšali posao, pripremili smo detaljan vodič korak po korak za kreiranje vaše prve oklade na biljar na bet365:

 • Pronađite odgovarajući okvir za registraciju kako biste kreirali račun putem službene web stranice operatera ili pomoću bet365 aplikacije na vašem Android ili iOS uređaju
 • Nastavite do dijela za polog, odaberite prikladan način plaćanja (e-novčanik ili neki drugi) i nadopunite svoj novi bet365 račun
 • Vratite se na početnu stranicu operatera, pronađite polje za bilijar u sportskom dijelu, a zatim odaberite meč koji je dostupan za klađenje
 • Pomičite se kroz tržišta klađenja prikazana na vašim zaslonima i prenesite jedno ili više njih na svoj online listić, a potom unesite ulog
 • Prije nego što konačno stavite okladu na bilijar, savjetujemo vam da provjerite tečajeve i sve sadržane odabire

Klađenje uživo na bilijar

Klađenje na biljar na bet365 možete učiniti još uzbudljivijim ako to činite dok je meč u tijeku. bet365 vam daje priliku da se kladite na mečeve raznih bilijar varijanti dok se oni odvijaju. U odjeljku ‘In Play’ na službenoj stranici operatera naći ćete dostupna mnoga od gore opisanih tržišta, a trebate znati i to da će se u njoj tečajevi stalno ažurirati kako bi odražavali akciju za bilijarskim stolom.

Nadalje, bet365 je pojedine događaje iz ove rubrike opremio prijenosima uživo i preciznim statistikama. Kako biste mogli pratiti kretanje kugli na biljarskom stolu dok se kladite, morate položiti okladu ili uplatiti sredstva u prethodna 24 sata.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija