Mainz - Schalke Savjet za klađenje, Najava i Kvote (05.05.2023)

Provjerite najbolje kvote i savjete za klađenje na super zanimljivi meč njemačke Bundeslige između Mainz-a i Schalke-a na onlinekladionice.com!
Team 1 Logo WDDWL
05.05.2023 MEWA Arena, Mainz 20:30
Team 2 Logo LLWLW
Najbolji tip: Pobjeda Mainz 1,65 Posjeti bet-at-home

Mainz i Schalke igraju super zanimljivi meč 31.kola njemačke Bundeslige. Mainz traži svoje mjesto u Europskim natjecanjima naredne sezone, dok se Schalke grčevito bori za opstanak, trenutno su 1 bod ispod linije ispadanja. Najbolje kvote i savjete za klađenje pogledajte na www.onlinekladionice.com.   

Mainz – Schalke Savjet za klađenje, Najava i Kvote (05.05.2023)

Mainz je, očekivano, favorit u ovom sjajnom meču u najavi.  Kvota za pobjedu Mainz-a je 1,65. Schalke je pobjedom u prošlom kolu protiv Bremen-a 2:1 prišao na samo 1 bod od zone opstanka, ali put do konačnog spasa od ispadanja je još uvijek dug i sigurno će trajati do posljednjeg kola. Kvota na pobjedu Schalke-a je 5,35, dok je kvota na remi 4,20. Kvota na oba tima daju gol je 1,85.

Mainz – Schalke: Trenutna Situacija

Mainz je porazom u prošlom kolu 3:0 protiv Wolfsburg-a prekinuo sjajan niz od 10 utakmica bez pobjede. Trenutno su 8 sa 45 bodova,i jedino što još mogu napraviti ove sezone je pokušati napasti Leverkusen koji je trenutačno 6. na tabeli sa 48 bodova. Schalke je ubilježio dvije pobjede u prethodne 3 utakmice i na taj način povećavaju sebi šanse za opstanak.

Mainz Statistika i Forma

Na posljednjih 11 međusobnih susreta ove dvije momčadi, Mainz je zapravo slavio 1, 2019 godine. Sada je, vjerojatno, najbolja prilika sa Mainz nakon toliko godina. Optimizam navijačima Mainz-a može pojačati podatak da njihova momčad nije izgubila kada igra kod kuće već 6 uzastopnih mečeva.

Mainz je postizao barem 1 gola na svakoj od prethodnih 11 utakmica prije poraza 0:3 u posljednjem kolu.

Mainz je na 5 od prethodnih 7 utakmica igrao oba daju gol, a kvota da će opet tako biti u petak je 1,85.

Jonathan Michael Burkardt je trenutno jedini igrač na listi ozlijeđenih kod momčadi Mainz-a

Trenutna forma: 60% 1,65 pobjeda Posjeti bet-at-home
 

Schalke Statistika i Forma

Schalke se, nevjerojatno, ali opet nalazi u borbi za opstanak, nikako da se vrate na neke ranije faze kada su godinama izgledali kao stabilan prvoligaš. Na prethodnih 10 utakmica imaju tek 3 poraza ali ipak u posljednja 4 meča im definitivno trebaju pobjede da bi osigurali opstanak.

Schalke je, poražavajuće ali istinito, upisao tek 1 pobjedu kada igra u gostima ove sezone. I ta jedina pobjeda u gostima je stigla u ožujku kada su savladali Bochum 0:2.

Momčad Schalke-a vrlo često prva prima gol (na 6 od posljednjih 7 utakmica je bio taj tip). Kvota da će i u ovoj utakmici Schalke-a protivnik, tj Mainz prvi postići gol je 1,53.

Ralf Fahrmann, Justin Heekeren, Cedric Brunner, Tim Skarke i Soichiro Kozuki su na listi ozlijeđenih i neće nastupiti ovog petka.

Trenutna forma: 40% 5,35 pobjeda Posjeti bwin
 

Mainz – Schalke: Međusobni susreti

Na prethodnih 31 mečeva, Mainz je slavilo 17 puta, Bayern je upisao 17 pobjede, dok su 4 utakmice završile neriješeno.

Mainz – Schalke: Kvote

Mainz je favorit, igra kući gdje ima odličnu statistiku, dok su gosti  na jakom lošem skoru kada igraju u gostima (1 pobjeda u sezoni) te ne čude ni kvote za ovaj meč. Pobjeda domaćina je 1,65 dok je kvota na dvoznak X2 2,40. Kvota na broj golova pokazuje da ovdje ne bi trebali očekivati utakmicu sa malim brojem golova. Kvota za manje od 2,5 gola je 2,08. Kvota na pobjedu Mainz-a na poluvremenu i na kraju (1/1) je 2,34.

 

Savjet za klađenje i Kvote: Mainz – Schalke (05.05.2023)

Jasno je kakve su šanse za pobjedu gostiju na jednoj ovakvoj utakmici. Iako je pobjeda više potrebna gostima zbog borbe za opstanak, mi ćemo ovdje ipak tipovati za momčad Mainz-a uz kvotu od 1,65 za njihovu pobjedu. Jasno je da Schalke želi graditi igru i optimizam na prethodnoj pobjedi, ali se Mainz ipak pokazao jakim za svoje goste u prethodnim mečevima.

  

Najbolji tip: Pobjeda Mainz 1,65 Posjeti bet-at-home