Nizozemska - Katar, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (29.11)

Nizozemska i Katar se sastaju u trećem kolu skupine A, to će biti ujedno i posljednja utakmica domaćina na ovom SP. Oni su nakon 2 poraza izgubili sve šanse za prolaz dalje i ostaje im samo da se časno oproste od svojih navijača. Nizozemska pobjedom nastavlja svoj put na SP.
Team 1 Logo DWWWW
29.11.2022 Al Bayt Stadium, Al Khor 16:00
Team 2 Logo LLWWW
Najbolji tip: Višestruki točan rezultat (1:0, 2:0, 3:0) 2,40 Posjeti bwin

O utakmici

Očekuje nas jednosmjerna utakmica, kladionice su baš surove kada su šanse Katara u pitanju, kvota za pobjedu Katara je 18,50, za remi 7,90, dok je tip 1 za pobjedu Nizozemske ponuđeno mršavih 1,16.

Tu se zaista nema šta tražiti kada je tipovanje u pitanju, jedina opcija je igrati na golove, pa je tako kvota na više od 2,5 gola opet slabih 1,48, tek kvota na preko 3,5 gola je nešto ozbiljnija i iznosi 2,25.

Ali nama se ne čini da će Nizozemska imati neku pretjeranu želju da se troši sve do nekog petog ili šestog gola, ako im srčani domaćini uopšte dopuste takvu golijadu.

Naš izbor je tip koji bwin.com nudi a to je višestruki točan rezultat (1:0, 2:0 ili 3:0) uz solidnu kvotu od 2,40.

Nizozemska-Katar : Trenutna situacija

Nizozemska praktično u ⅛ finala SP, za teoretski prolaz im je dovoljan i poraz manji od 2 gola razlike od Katara, ali to ne znači da će Nizozemci olako ući u ovaj meč. Ovo je SP i svaka utakmica je jako vrijedna. Katar, domaćini, sa druge strane, već su izgubili sve šanse za prolaz te nakon 2 časna poraza će probati doći do povijesnog boda ili pobjede.

Nizozemska statistika i forma

Nizozemska nema poraza od lipnja 2021 godine, uvezali su 17 mečeva bez poraza, postigli 43 gola i 13 pobjeda u tom periodu, te samo 4 remija a primili su 14 golova.

Dakle, primaju skoro 1 gol po utakmici, a postižu blizu 2,5 gola po meču.

Nizozemska po pravilu ima odlične rezultate na SP (kada se plasiraju, na prošlo SP se nisu uspjeli plasirati). 2014 godine su bili brončani, 2010 su bili srebrni, 1998 su bili četvrti…

Na ovom prvenstvu su postigli 3 gola, 2 puta u listu strijelaca se upisao Gakpo a 1 Klaassen, do sada su primili 1 gol, od Ekvadora.

Trenutna forma: 90% 1,16 pobjeda Posjeti bet-at-home

Katar Statistika i forma

Nakon debitanske utakmice i poraza protiv Ekvadora na otvaranju prvenstva gdje nisu pokazali skoro ništa, u drugom meču sa Senegalom su ipak pokazali neki kvalitet, čak postigli i gol prvijenac na SP. Strijelac povijesnog gola za Katar bio je Mohammed Muntari, napadač Al Duhail-a.

Katar je 5 utakmica prije SP bio neporažen i nije nemoguće ipak kako turnir odmiče da pokažu svoje najbolje svjetlo, možda baš protiv najjačeg protivnika.

Trenutna forma: 60% 18,50 pobjeda Posjeti bwin

Nizozemska – Katar Međusobni dueli

Ovo će biti prvi duel ove dvije reprezentacije u povijesti.

Nizozemska – Katar kvote

Kladionice jasno daju do znanja ko je apsolutni favorit ovog duela, te nude kvotu za pobjedu Nizozemske 1,16. Ako ste skloni traženja još jedne senzacije na ovom SP, onda bi to bio remi ili pobjeda Katara, a dvoznak X2 se nudi sa kvotom 5,65. Opcija je također igrati i na golove, pa je tako kvota na više od 2,5 gola slabih 1,48, tek kvota na preko 3,5 gola je nešto ozbiljnija i iznosi 2,25.

Savjet za klađenje i najava: Nizozemska – Katar (29.11)

Najzanimljiviji tip koji smo pronašli na listi kvota za ovaj meč jeste višestruki točan rezultat (1:0, 2:0 ili 3:0) uz solidnu kvotu od 2,40 na bwin.com. Naravno ako Katar postigne gol, onda ništa od pogotka, ali zato kvota i jeste primamljiva. Svakako očekujemo pobjedu Nizozemske, te bilo koje vezanje pobjede i ostalih igara je preporučjivo.

Najbolji tip: Višestruki točan rezultat (1:0, 2:0, 3:0) 2,40 Posjeti bwin