Poljska - Argentina, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (30.11)

Nakon žrijeba skupine C, znali smo da će derbi biti Poljska-Argentina, ali nismo znali da će oni igrati odlučujući meč u trećem kolu sa ulogom tko će proći a tko ispasti već u skupinama. Meč Poljska-Argentina također odlučuje i o tome tko će sa prvog mjesta ići osminu finala.
Team 1 Logo WDWWL
30.11.2022 Stadium 974, Ras Abu Aboud 20:00
Team 2 Logo WLWWW
Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,80 Posjeti Betwinner

O utakmici

Kladionice su, za moj ukus, previše naklonjene Argentini u ovom derbiju skupine, sa kvotom od svega 1,47. Naravno, Argentina jeste veliki favorit ne samo u ovoj skupini nego jedan od favorita cijelog prvenstva, ali do sada nisu očarali te bih se ja za sada fokusirao na kvote na golove. Kvota za manje od 2,5 gola je 1,80, za više od 2,5 gola je 2,06. Kvota oba postižu gol je 2,28, dok je kontra ponuda da oba ne postižu gol 1,59.

Poljska – Argentina : Trenutna situacija

Pogled na ljestvicu skupine C nakon 2 kompletirana kola kaže da nakon trećeg kola prvi (Polljska) može lako ispasti, a i zadnji (Meksiko) može proći skupinu. To znači da su sve opcije u igri te će Poljska i Argentina pored toga igrati za sebe, te motriti šta se dešava na meču Saudijska Arabija – Meksiko. Pogotovo će na to morati obraćati pažnju ona momčad koja bude u rezultatskom deficitu.

Pobjednik ovog duela će najvjerojatnije osvojiti ovu skupinu dok će poraženi vrlo vjerojatno završiti natjecanje. Zbog svega ovoga očekujemo iznimno napet i uzbudljiv meč.

Poljska statistika i forma

Poljska na čelu sa Lewandovskim potpomognutim sa Milikom, Zielinskim, Piatekom i ostalim vhunskim navalnim igračima sigurno je očekivala da će lakše postizati golove. Ipak, vrlo teško dolaze do golova, na prethodnih 6 mečeva, tek jednom su postigli 2 i više golova (i to protiv S.Arabije prije nekoliko dana na SP).  Argentina koju krasi odlična odbrana od kada je na čelu te reprezentacije Lionel Scaloni će sigurno biti veliki zalogaj za navalu Poljske.

Sa druge strane, obrana Poljske na čelu sa sjajnim vratarom Wojciechom Szczesnyem koji je već branio i jedanaesterac protiv S.Arabije, igra odličnu obranu. Nisu još primili gol na ovom prvenstvu, te su sada u seriji od 4 uzastopne utakmice bez primljenog gola.

Trenutna forma: 70% 7,90 pobjeda Posjeti Betwinner

Argentina Statistika i forma

Argentina je žarila i palila zadnje 2 godine, osvojili su Copa Americu, briljirali u kvalifikacijama za SP, nizali 36 utakmica bez poraza u svim natjecanjima i onda je došlo SP i došla je Saudijska Arabija i nanijela im nevjerojatan poraz 2:1.

Ipak, izgleda da su se Gaučosi brzo podigli, i rutinski su savladali vrlo neugodnu momčad Meksika sa 2:0.

Messi je po ko zna koji put uzeo stvari u svoje ruke i  na asistenciju, drugog starog lisca, Angela di Marije sjajno pogodio sa 18 metara i doveo Argentinu u vodstvo, do kraja je Enzo Fernandez sjajnim šutem samo ovjerio pobjedu.

Scaloni za sada nema problema sa povredama te će sigurno i na Poljsku izvesti najbolje što ima.

Trenutna forma: 80% 1,47 pobjeda Posjeti bet-at-home

Poljska Argentina Međusobni dueli

11 puta su se sastajali do sada Poljska i Argentina, Argentina je pobijedila 6, izgubila 3 utakmice, dok je u 2 navrata bilo neriješeno. Na SP-ima su se sretali 2 puta, te su obje momčadi ubilježile po 1 pobjedu.

Poljska Argentina kvote

Kvota za najočigledniji tip, pobjedu Gaučosa je 1,47. Ako ste skloni mišljenju da će Poljska odigrati utakmicu za povijest, dvoznak sa pobjedom Poljske i remijem je za kvotu 2,81. Kvota za manje od 2,5 gola je 1,80, za više od 2,5 gola je 2,06. Kvota oba postižu gol je 2,28, dok je kontra ponuda da oba ne postižu gol 1,59.

Savjet za klađenje i najava: Poljska Argentina (30.11)

Mi ćemo se ovaj put opredijeliti za jednu konzervativnu ponudu a to je manje od 2,5 gola, kvota za ovaj tip je 1,80. Da, Argentina je favorit i vjerojatno će pobijediti, ali kvota od 1,47 nas odbija.

Važnost utakmice te podatak da obje momčadi primaju jako malo golova nam sugerišu da bi mogli gledati utakmicu na malo golova. Mada obje momčadi, paradoksalno, imaju super napadačke zvijezde u svojim redovima.

Najbolji tip: Manje od 2,5 gola 1,80 Posjeti Betwinner