Provjerene strategije za klađenje na tenis na bet365

klađenje na tenis

Kladioničari s područja Hrvatske imaju posebnu naklonost prema tenisu, fudbalu i košarci. U tenisu, kao individualnom sportu, fokus je na pojedinačnim igračima. To implicira da se za uspješno klađenje trebate uglavnom usredotočiti na temeljito ispitivanje njihovih vještina i forme. Osim toga, profesionalno klađenje na tenis zahtijeva ne samo poznavanje igrača i statistike, već i razumijevanje načina na koji različiti čimbenici, poput podloge i drugih, mogu utjecati na ishod meča. U daljnjem tekstu istražit ćemo provjerene strategije za klađenja na tenis na bet365 koji vam mogu pomoći da se ostvarite uspjeh na duge staze.


Strategije za klađenja na tenis na bet365

Za početak trebate znati da nijedna strategija klađenja, ma koliko dobra i razrađena bila, ne jamči dobit. Također, sve uspješne strategije za klađenje na tenis na bet365 zahtijevaju strpljenje i disciplinu da bi uspjele. Ovo možda ne zvuči kao najuzbudljivija stvar na svijetu, ali važno je da dugoročno povećavaju vjerojatnost zarade. Pročitajte i usvojite ono što smo vam pripremili u nastavku.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Korištenje bet365 statističkih podataka

Analiza statističkih podataka od velike je važnosti ako želite razviti uspješne strategije za klađenje na tenis na bet365. Oni vam mogu dati objektivan pogled na svakog igrača, a što je najbolje, možete ih pronaći za gotovo sve muške/ženske teniske mečeve na službenoj stranici bet365. Osim toga, naglašavamo da postoji mnogo drugih besplatnih internetskih izvora koji sadrže informacije o tenisu i trebali biste ih u potpunosti iskoristiti.

Evo nekoliko primjera važnih statistika koje možete koristiti kada se kladite na tenis:

 • Osvojeni bodovi na prvom servisu – Odnose se na postotak poena koje je igrač osvojio na prvom servisu
 • Postotak prvog servisa – Prikazuje postotak uspješnosti prvog servisa svakog tenisača
 • Postotak osvojenih uzvratnih gemova – Koliko često igrač tenisa osvaja gemove prilikom uzvratnog servisa
 • Neprisilne greške – Prikazuje broj grešaka koje je napravio tenisač dok nije bio pod pritiskom protivnika s druge strane mreže
 • Winners – Mjeri broj poena koje je osvojio igrač kada protivnik uopće nije uspio doći do lopte

Temeljno istraživanje igrača

Što više osnovnog znanja o igračima imate, više se možete osjećati sigurnijim u klađenju na tenis. Zato, istražite performanse igrača, rang liste, kao i nedavne pobjede i poraze. Osim poznavanja nedavnih rezultata, također je dobra ideja potražiti igračeve prethodne rezultate u konkretnom događaju gdje se natječe.

Neki igrači posebno dobro nastupaju na određenim turnirima, bilo zato što im se više sviđaju uvjeti ili su dodatno motivirani. Što se motivacije tiče, iako igrači žele pobijediti u svim mečevima, nije tajna da su neke sedmice važnije od drugih stoga na njima mogu osjećati veću motivaciju..

Ozljede su još jedna stvar na koju treba obratiti pozornost. Nakon ozljede, igrači se obično muče da ostvare poen, pa bi bilo pametno kladiti se protiv njega. Iako su male ozljede uobičajene među sportašima, ozbiljnija stanja mogu oslabiti njihovu snagu, izdržljivost i raspon pokreta. U fizički zahtjevnom sportu kao što je tenis, važno je uzeti u obzir ne samo ozljede, već i bolesti i umor, osobito tijekom turnira koji dugo traju.

Kada postanete iskusniji u klađenju na tenis, počet ćete shvaćati različite stilove igre, ali i kako oni utječu na međusobnu procjenu snaga tenisača. Određeni igrači, poput Đokovića, Murraya i drugih, jači su u vraćanju servisa, dok su neki igrači vrlo dobri serveri, ali mogu biti lošiji u drugim područjima igre. Također, igrači s dobrim servisom i volejom obično imaju loše rezultate protiv igrača koji se malo bolje kreću po terenu. Kao rezultat toga, kada se postavlja teniska oklada, procjena međusobnih stilova igranja je od suštinskog značaja.


Razumijevanje podloge

Jedna od stvari koja čini tenis jedinstvenim sportom je činjenica da se igra na različitim podlogama. Ako se pitate zašto je specijalizacija na podlozi važan dio vaše strategije za klađenje na tenis na bet365, odgovor je sljedeći. Različiti tenisači briljiraju na različitim terenima. Zato, upoznajte preferencije igrača i njihovu izvedbu na različitim podlogama:

 • Trava
 • Šljaka
 • Tvrdi tereni

Od sve tri podloge, trava je najbrža i na njoj se lopta nisko odbija pa je idealna za velike servere i moćne napadače. U teniskom kalendaru sezona na travi je najkraća, a glavni turnir na njoj je Wimbledon. Šljaka se, s druge strane, smatra najsporijom od svih podloga na kojoj igrači moraju naporno raditi kako bi osvojili bodove. Na njoj se tijekom godine igra mnogo turnira, a Roland Garros je glavni. Konačno, na tvrdim podlogama igra srednjom brzinom – brže od šljake, ali sporije od trave. Tvrda podloga postoji na najvažnijim natjecanjima, uključujući dva Grand Slama i četiri Masters 1000 turnira.

Klađenje na igrače s dobrim rezultatima na određenoj podlozi može se pokazati kao isplativo. Ako se kladite primjerice na Nadala, njegovi izgledi za pobjedu neće biti isti kada igra na zemljanoj podlozi i na travi. Svi znaju da Nadal dominira šljakom, stoga ima najviše šanse za osvajanje meča upravo kada igra na njoj.


Iskoristite posebne bet365 bonuse za tenis

Koristan dio vaše strategije za klađenje na tenis na bet365 može biti upotreba posebnih bonusa. Kladionica je uvela dvije akcije koje su ekskluzivne za tenis i koje vam mogu donijeti dodatnu zaradu ili klađenje bez ugrožavanja vašeg bankovnog računa, pa zašto ih ne iskoristiti?

Prvi se zove Tennis Acca Boost i donosi vam povećanje zarade od 5 – 70% na vašim dobitnim kombiniranim listićima. Da biste ga aktivirali, trebate staviti 2 ili više odabira na okladu prije meča za sigle i duble ​​bilo kojeg Grand Slam, ATP, WTA ili Challenger Tour događaja, kao i Davis Cupa i Billie Jean King Cupa. Listić bi trebao sadržavati tržište za pobjedu, pobjednika prvog seta ili okladu na set. Najbolja vijest je da se Boost isplaćuje u gotovini i da ga možete podići odmah bez ikakvih zahtjeva za klađenjem.

Još jedan bet365 bonus je Tennis Retirement Guarantee. Primjenjuje se na klađenje prije meča na tržištu To Win Match. Vrijedi samo za glavne pojedinačne mečeve ATP, WTA ili Grand Slam teniskih turnira. Za pojedinačne oklade, ako se tenisač povuče povrijeđen tijekom meča, bet365 će vam isplatiti vašu okladu – vaš ulog će biti vraćen u gotovini, a dobitci isplaćeni u obliku kredita za klađenje. Ako ste postavili višestruki listić, vaš odabir će se tretirati kao pobjednički.


Pametno rukujte svojim bankrollom

Za kraj, ako želite uspješno da se kladite na tenis i povećate svoje dobitke kao profesionalni sportski kladioničar, morate postati stručnjak za upravljanje svojim bankovnim računom. Koliko si možete priuštiti da uložite u toku sezone ili turnira je nešto što biste trebali unaprijed odrediti. Također, savjetujemo vam da počnete s nižim ulozima ako ste novi u klađenju. Ovo minimizira vaš rizik, a istovremeno vam omogućava da naučite o različitim tržištima klađenja i steknete iskustvo.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija