Qatar - Senegal, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (25.11)

Domaćini SP, Qatar, imaju priliku za popravni ispit protiv izuzetno jakog Senegala u utakmici drugog kola skupine A. Ovo je susret dvije poražene momčadi iz prvih utakmica, identičnim rezultatom 0:2 su izgubili od Ekvadora i Nizozemske, ali su ostavili potpuno različit dojam u prvim utakmicama. Qatar je pokazao da je na SP-u zapravo samo zato što je domaćin, dok je Senegal pokazao da i bez Mane-a može biti izuzetno opasan protivnik svakome.
Team 1 Logo LWWWW
25.11.2022 Al-Thumama Stadium, Al-Thumama 14:00
Team 2 Logo LDWDW
Najbolji tip: Pobjeda Senegal 1,60 Posjeti 22Bet

O utakmici

Nakon što smo odgledali utakmice prvog kola ova dva suparnika, jasno se nameće ko je favorit. To je reprezentacija Senegala, a i same kladionice se slažu jer za pobjedu Afričkog predstavnika nude kvotu od 1,6. 

Qatar, sa druge strane, nema više šta izgubiti i sigurno će htjeti pred svojim navijačima i punim stadionom pokazati više nego na otvaranju protiv Ekvadora.

Niti Qatar niti Senegal nisu još postigli gol na ovom SP te zbog toga ni ne čude kvote za oba tima postižu gol, odnosno jedan ili oba tima ne postižu gol, kvota za DA je 2,25, dok je za NE 1,61.

Qatar – Senegal : Trenutna situacija

Qatar nastupa na svom prvom SP i svim silama žele pokazati da sam izbor te zemlje kao domaćina a ni njihova reprezentacija nisu tu samo da popune broj učesnika. Poraz u prvom kolu im je alarm da ovdje moraju tražiti bodove ako planiraju tražiti prolaz u drugi krug, mada je to kako sada stvari stoje u domenu naučne fantastike.

Senegal, favorit u ovom susretu, imao je pozitivnih 0:0 do pred sam kraj susreta sa Nizozemskom, ali nisu izdržali, ubilježili su poraz. I sada su u poziciji da ih samo pobjeda protiv domaćina drži u utrci za drugi krug, pred meč 3.kola sa Ekvadorom, koji će najvjerojatnije biti odlučujući o tome ko će u drugi krug iz skupine A.

Qatar statistika i forma

Reprezentacija koja nema mnogo toga iza sebe kada su uspjesi na svjetskoj nogometnoj sceni u pitanju želi iskoristiti ovo SP da se pokaže u najboljem svjetlu nogometnom svijetu. Trenutno su pozicionirani na 50.mjesto FIFA-ine rang liste.

U 2022 su igrali isključivo prijateljske mečeve, te su došli sa popriličnom dobrom formom na prvenstvo. Uvezali su 4 pobjede, ali protiv protivnika kao što su: Guatemala, Honduras, Panama i Albanija.

Njihova snaga može biti njihovo zajedništvo kao i trener Felix Sanchez koji je na čelu ove reprezentacije od 2017 godine. Odlika njihove igre je dosta zatvoren nogomet što rezultira često utakmicama sa jako malo postignutih golova. U 3 vezane prijateljske utakmice ove godine u trećem, sedmom i osmom mjesecu 3 puta su igrali 0:0 protiv Slovenije, Lazia i Fiorentine.

Trenutna forma: 80% 6,00 pobjeda Posjeti bet-at-home

Senegal Statistika i forma

Senegal je doživio vjerojatno najveći peh od svih učesnika SP kada su pred samo prvenstvo izgubili Sadio Mane-a, jednog od najboljih nogometaša današnjice. Ipak, imena poput Mendy-a na golu ili Koulibaly-a u zadnjoj liniji obrane, garantuju da nitko neće sa Senegalom olako izaći na kraj.

Ove godine su odigrali jako mnogo utakmica, čak 20. Najznačajnije je to što su postali i prvaci Afrike početkom ove godine. Ubilježili su 13 pobjeda, 3 remija i 4 poraza, od kojih  je jedan i na otvaranju prvenstva protiv Nizozemske. U toj utakmici su zaista jako dobro stojali te u samom finišu u 84. i 99. minuti primili dva gola i izgubili, iako su statistički odlično parirali Nizozemskoj.

Sve nas ovo upućuje da se radi o izuzetno organizovanoj momčadi, koja će sigurno ići na 3 boda protiv domaćina turnira. Ostaje samo da se vidi da li su uspjeli koliko toliko umanjiti nedostatak Mane-a.

Trenutna forma: 60% 1,60 pobjeda Posjeti Ivibet

Qatar – Senegal Međusobni dueli

Qatar i Senegal će se na SP 2022 prvi put sastati u svojoj povijesti.

Qatar – Senegal kvote

Kladionice jasno daju prednost Senegalu, iako kvota od 1,6 na pobjedu Senegala može biti i alarm nekim kladioničarima da se okrenu drugim opcijama kada je ovaj meč u pitanju. Manje od 2,5 gola je opcija za koju se nudi kvota od 1,64.

Za one koji traže i malo veće kvote, pobjeda Senegala 2/2 i na poluvremenu i na kraju iznosi 2,38. Ako Senegal bude odolio slabašnom napadu momčadi Qatar-a kvota za oba tima ne postižu gol je 1,61.

Savjet za klađenje i najava: Qatar – Senegal (25.11)

Pobjeda ostavlja i jednu i drugu momčad u igri, a Senegal će pokazati zašto je favorit te je naš tip pobjeda Senegala, pri tome se može odigrati i pobjeda 2/2 kako bi pojačali kvotu. S obzirom da se ne očekuje veliki broj golova, oba tima ne postižu gol je također opcija, pa čak i konačan rezultat 0:1 ili 0:2.

Najbolji tip: Pobjeda Senegal 1,60 Posjeti 22Bet