Saudijska Arabija - Meksiko, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (30.11)

Saudijskoj Arabiji i Meksiku da je netko prije prvenstva ponudio da sami o sebi odlučuju u trećem kolu, sigurno bi prihvatili. Upravo takvu situaciju imaju ova dva suparnika, iako će Meksiku i uz pobjedu morati da se poklopi rezultat druge utakmice skupine C između Poljske i Argentine. Sve u svemu, uzbudljiv meč nas čeka 30.11. u Lusailu.
Team 1 Logo LWLDW
30.11.2022 Lusail Iconic Stadium, Lusail 20:00
Team 2 Logo LDLWL
Najbolji tip: Remi 4,10 Posjeti bet-at-home

O utakmici

Uzbudljiv meč u najavi jer po prikazanom do sada na prvenstvu, može otići u bilo kojem smjeru. Kladionice, istini za volju, preferiraju Meksiko, zbog tradicije, pojedinačnog kvaliteta unutar momčadi, iskustva sigurno, i daju kvotu od 1,69 na pobjedu Meksika. Kvota za remi je vrlo primamljivih 4,10.

Saudijska Arabija – Meksiko : Trenutna situacija

Treba li napominjati da na teren izlazi momčad koja je savladala višestruke svjetske prvake Argentinu i to nakon preokreta od 0:1 do 2:1. Sa druge strane Meksiko do sada blago razočarenje, 2 utakmice, 2 mršavi bod na kontu te još nisu postigli gol. Za siguran prolaz S.Arabiji je potrebna pobjeda, dok Meksiku i uz pobjedu je potrebno da se poklopi rezultat utakmice Poljska-Argentina. Veliko uzbuđenje nas očekuje u raspletu ove skupine, to je jedino sigurno.

Saudijska Arabija statistika i forma

Nakon što su šokirali Argentinu i ostatak Svijeta u prvom kolu ove skupine, privremeno su se vratili na zemlju porazom od Poljske 2:0. Privremeno, jer sada imaju novu šansu protiv neuvjerljivog Meksika da se plasiraju među najboljih 16 reprezentacija Svijeta i to iz poprilično teške skupine.

Yasser Al-Shahrani odletio je kući nakon uspješne operacije čeljusti, a od Hervea Renarda se očekuje da će imenovati početnih 11 sličnih onima koji su igrali utakmice protiv Argentine i Poljske.

Saudijci će definitivno osluškivati i rezultat druge utakmice, jer im je remi dovoljan za prolaz ako Poljska priredi još jednu senzaciju te savlada uzdrmane Gaučose. Remi im odgovara i u slučaju da Argentina slavi u drugoj utakmici, ali to se mora desiti sa 4 i više gola razlike u korist Argentine.

Trenutna forma: 50% 4,84 pobjeda Posjeti Betwinner

Meksiko Statistika i forma

Nije Meksiko planirao da ima 1 bod nakon 2 kola i da ne postigne gol na SP u prve dvije utakmice. Međutim, sada se moraju suočiti sa realnošću i tražiti pobjedu po svaku cijenu protiv zanimljive momčadi Saudijske Arabije, i to po mogućnosti sa što većom gol razlikom jer to može biti presudno u borbi za drugo mjesto.

Meksiko kao redoviti učesnik SP-a, ovo im je 16.nastup na smotri najboljih nogometnih reprezentacija Svijeta, zna kako se boriti sa ovim pritiskom i sigurno će imati još šta za reći u ovom meču.

Zadnjih 8 uzastopnih nastupa su prolazili skupine ( i uglavnom ispadali u prvoj rundi eliminatorne faze). Sada im je potrebno malo čudo za prolaz, ali ona se dešavaju pogotovo u nogometu.

Trenutna forma: 30% 1,69 pobjeda Posjeti bwin

Saudijska Arabija – Meksiko Međusobni dueli

Meksiko nikada nije izgubio od Saudijske Arabije, sastajali su se 5 puta, 4 puta su slavili Meksikanci, dok je 1 utakmica bila neriješena

Saudijska Arabija – Meksiko kvote

Meksiko je favorit, i kvota za njihovu pobjedu 1,69. Meksikanci još nisu postigli gol na prvenstvu, ali ukoliko to učine obje ekipe na ovom meču, kvota je 1,75, kvota a ipak jedna ili druga momčad ili obje neće pogoditi je 2,02. Kvota za preko 2,5 gola je 1,75, dok je kvota za ispod 2,5 gola 2,08.

Savjet za klađenje i najava: Saudijska Arabija – Meksiko (30.11)

Mekiko je u ovom meču bio favorit i prije prvenstva, a i sada je iako ljestvica sugerira da S.Arabija za sada ima bolje prvenstvo od Meksikanaca, te je kvota na Meksiko 1,69. Ukoliko tražite još iznenađenja u ovoj skupini, onda smo na istoj strani te ciljamo na tip X sa kvotom 4,10.

Najbolji tip: Remi 4,10 Posjeti bet-at-home