UFC Fight Night: Amanda Ribas – Rose Namajunas | TV prijenos, kvote i najava!

UFC Fight Night

Udobno se smjestite i uživajte u novom UFC Fight Night noći koja je planirana za Octagon ovog vikenda u Las Vegasu. Glavna borba je između dvije sjajne borkinje, Amanda Ribas – Rose Namajunas. Namajunas je blagi favorit, a mi Vam donosimo pregled svih najvažnijih borbi, kvote, savjete za klađenje i još mnogo toga vezano za UFC Fight Night Amanda Ribas – Rose Namajunas.


Najava UFC Fight Night: Amanda Ribas – Rose Namajunas

Ženska borba u muha kategoriji između Amande Ribas i bivše dvostruke UFC prvakinje u lakoj kategoriji Rose Namajunas očekuje se kao glavna borba večeri.

Borba teškaša između Chrisa Barnetta i pobjednika teškaša sa Ultimate Fightera: Team Peña vs. Team Nunes, Mohammeda Usmana bila je zakazana za ovaj događaj. Međutim, Barnett se povukao iz nepoznatih razloga i zamijenio ga je Mick Parkin.

Edmen Shahbazyan i Duško Todorović trebali su se susresti u borbi u srednjoj kategoriji na događaju. Međutim, Todorović je odustao zbog teške ozljede koljena i zamijenio ga je A.J. Dobson.

Borba u lakoj kategoriji između Shaune Bannon i Stephanie Luciano očekivala se na ovom događaju. Međutim, Bannon je odustao iz nepoznatih razloga i zamijenila ga je Julia Polastri. Ipak, borba je otkazana kada je Luciano prisilno odustao zbog zaraženosti denga groznicom.

Borba teškaša između Juniora Tafe i Karla Williamsa očekivala se na događaju. Međutim, Tafa je uskočio kao zamjena za svog brata Justina Tafu protiv Marcosa Rogéria de Lime na UFC-u 298 i na kraju nije mogao nastupiti na ovom događaju nakon što je izgubio prekidom. Na kraju ga je zamijenio Justin na ovom događaju.

Borba u perolakoj kategoriji između Billyja Quarantilla i Gabriela Mirande očekivala se na događaju. Međutim, Miranda je zamijenio Youssef Zalal iz nepoznatih razloga.

Borba u lakoj kategoriji između Codyja Gibsona i Daveya Granta očekivala se na događaju. Međutim, Grant se povukao zbog ozljede i zamijenio ga je bivši prvak u bantam kategoriji LFA Miles Johns.

bet365 bet365 Recenzija 85/100
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave


Spisak borbi na UFC Fight Night Amanda Ribas – Rose Namajunas

 • Ženska muha kategorija: Amanda Ribas vs Rose Namajunas
 • Teška kategorija: Justin Tafa vs Karla Williamsa
 • Srednja kategorija: Edmen Shahbazyan vs A.J. Dobsona
 • Bantam težina: Payton Talbott vs Camerona Saaimana
 • Perolaka kategorija: Billy Quarantillo vs Youssefa Zalala
 • Perolaka kategorija: Fernando Padilla vs Luisa Pajuela

Kada, Gdje i Kako Gledati UFC Fight Night Amanda Ribas – Rose Namajunas?

 • Mjesto: UFC Apex in Enterprise, Nevada
 • Datum: Nedjelja, 24.3.2024.
 • Vrijeme: 00,00h (CET)
 • Kako Gledati: Stream ESPN, ESPN+

Glavna borba UFC Fight Night: Amanda Ribas 2,45 – 1,57 Rose Namajunas

Bivša UFC prvakinja Rose Namajunas nastavit će istraživati nove vode u kategoriji težine u 2024. godini.

Namajunas će se boriti protiv Amande Ribas u glavnom događaju UFC Fight Night 23. ožujka. Doogađaj će se održati u UFC-ovom objektu Apex u Las Vegasu.

Namajunas (11-6) je bivša prvakinja u lakoj kategoriji i ima omjer od 2-0 protiv trenutne prvakinje u kategoriji, Zhang Weili.

Namajunas, koja ima 31 godinu, odlučila se prebaciti u kategoriju do 56,7 kg 2023. godine. Doživjela je poraz jednoglasnom odlukom protiv Manon Fiorot u rujnu. Fiorot se smatra jednom od najboljih borkinja u kategoriji muha i vjerojatno je jedna pobjeda udaljena od borbe za naslov UFC-a.

Ribas (12-4) također se natjecala u obje kategorije, slamka i muha, ali se uglavnom ustalila u težoj kategoriji. Njezin posljednji nastup bio je u slamka kategoriji u studenom, ali je prije toga imala tri uzastopne borbe u kategoriji muha.

Njezina posljednja pobjeda u kategoriji muha bila je protiv Viviane Araujo u ožujku prošle godine.

Trenutačna prvakinja u kategoriji muha, Alexa Grasso, trenutačno nema dogovorenu obranu naslova, ali White je naznačio da će vjerojatno doći do meča između Grasso i Valentina Shevchenko.

Namajunas će tražiti da se probije u top 10 svoje nove kategorije prvi put. Ribas je trenutno rangirana kao deveta u tom poretku.


Karl Williams 1,51 – 2,64 Justin Tafa

Ova teška borba uvijek je bila “Williams protiv Tafe”, ali nakon malo igre glazbenih stolica, Karl Williams će se ovog vikenda suočiti s Justinom Tafom.

Williams je nakon osvajanja ugovora u sezoni 6 Dana Whiteovog Contender Series (DWCS) ostvario dvije uzastopne pobjede u 2023., pobjeđujući Lukasza Brzeskog i Chasea Shermana. Sada s omjerom 9-1 i nizom od šest uzastopnih pobjeda, ovaj veliki čovjek iz Atlante traži još jedan korak naprijed u diviziji s trećom uzastopnom pobjedom u UFC-u u subotu.

Nakon što je njegov mlađi brat Junior uskočio umjesto njega protiv Marcosa Rogeria de Lime na UFC-u 298, stariji brat Justin vraća uslugu ovdje, zamjenjujući svog brata protiv Williamsa. Tridesetogodišnji “Loš momak” zabilježio je tri pobjede u prvoj rundi u posljednje četiri borbe, posljednje pobjede ostvarivši protiv Austena Lanea u 81 sekundi nakon što je njihov prvi susret nekoliko tjedana ranije bio prekinut zbog nenamjernog uboda u oko.


Edmen Shahbazyan 1,54 – 2,54 AJ Dobson

Glavni susret između diplomaca DWCS-a u srednjoj kategoriji kao što su Edmen Shahbazyan i AJ Dobson zaključuje glavni program UFC-a.

Shahbazyan je zaustavio niz od tri poraza dok je prekinuo produženu pauzu s pobjedom nad Dalchom Lungiambulom krajem 2022., ali je prošli put odmah nakon toga ponovno dobio negativan rezultat od Anthonyja Hernandeza. U prošlosti je pokazao trenutke briljantnosti, ali ostaje vidjeti može li “Zlatni dečko” ponovno pronaći tu formu u budućnosti.

Dobson je prošlog ljeta ostvario svoju prvu pobjedu u UFC-u, postigavši jednoglasnu odluku pobjede nad Tafonom Nchukwijem. Trebao se vratiti u veljači protiv Treseana Gorea, ali je bivši natjecatelj TUF-a bio prisiljen odustati, što je rezultiralo njegovim ulaskom umjesto Duška Todorovića ovdje.


Payton Talbott 1,87 – 1,95 Cameron Saaiman

Payton Talbott i Cameron Saaiman susreću se u ovoj borbi dinamičnih, mladih boraca bantam težine ovog vikenda u Las Vegasu.

Jedan od intrigantnijih dobitnika ugovora iz sezone 7 Dana Whiteovog Contender Seriesa, Talbott je započeo svoj UFC put s pobjedom trećeg kola nad Nickom Aguirreom u studenom, ostajući 7-0 kao profesionalac.Ovaj borac još nije osjetio poraz u ukupno dvanaest nastupa kao amater i profesionalac.

Saaiman je svoj omjer doveo do 9-0 s pobjedom u prvoj rundi nad Terrenceom Mitchellom u srpnju na UFC-u 290, ali je tri mjeseca kasnije doživio prvi poraz karijere, gubeći odlukom sudija protiv Christiana Rodrigueza. Sada 3-1 u UFC-u i 9-1 ukupno, “MSP” traži povratak, a sigurno će biti ohrabren uspjehom svog suigrača, prvaka srednje kategorije Dricusa Du Plessisa.


Billy Quarantillo 1,46 – 2,80 Youssef Zalal

Billy Quarantillo pozdravlja Youssefa Zalala na Octagonu ovog vikenda u borbi u perolakoj kategoriji koja bi trebala biti vatrena koliko god traje.

Popularni veteran, Quarantillo je izmjenjivao pobjede i poraze u svojih zadnjih sedam nastupa, stigavši u Las Vegas nakon preokreta protiv Damona Jacksona prošlog ljeta. Ne podnosi dosadne borbe, “Billy Q” posjeduje lijepu imovinu izvan Top 15 i važan je dio perolake kategorije.

Nakon što je ostvario tri pobjede u sedam mjeseci na početku UFC-a, Zalal je dobio odluke protiv Ilia Topurie, SeungWoo Choija i Seana Woodsona prije nego što je borbu s Da’Monom Blackshearom odradio do neriješenog rezultata. Zalal je od tada ostvario tri uzastopne pobjede, okončavajući svaku borbu u prvoj rundi.


Fernando Padilla 1,63 – 2,50 Luis Pajuelo

Fernando Padilla i Luis Pajuelo započinju glavni program u potencijalno eksplozivnoj borbi u perolakoj kategoriji.

Padilla je impresionirao u svom dugoočekivanom debiju u travnju prošle godine, postigavši pobjedu u prvoj rundi protiv Juliana Erose. No, imao je poteškoća u rujnu protiv kanadskog veterana Kylea Nelsona i pokušat će ponovno usmjeriti stvari u pravom smjeru ovom prilikom.

Dvadesetdevetogodišnji Pajuelo registrirao je jedno od najrazornijih završetaka prošle sezone na Dana Whiteovom Contender Seriesu, zabačenim koljenom u trbuh Robbieja Ringa dok je bio na podu kako bi započeo završni niz. To je produžilo pobjednički niz Peruanca na pet i prebacilo ga na UFC roster, gdje će ovog vikenda pokušati nastaviti niz.

25€
(prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
94% Omjer isplate
25€ (prvi depozit): 100%
Posjeti bet365
 • Prijenos uživo i klađenje u stvarnom vremenu
 • Kalendar sportskih utakmica uživo
 • Aplikacije za razne operativne sustave
bet365 Recenzija