20bet bonus dobrodošlice – Zabava Može Započeti!

20bet bonus

Iako je nova sportska kladionica, 20bet dolazi s više od 50.000 dostupnih događaja mjesečno, 150+ nogometnih tržišta prije utakmice i alternativnim hendikepima u košarci i tenisu. Novi igrači mogu zatražiti bonus dobrodošlice od 100% 20bet do €/$ 100. Postojeći mogu imati koristi od niza drugih promocija, poput besplatnih oklada na predviđanje, poboljšanih koeficijenata i bonusa za ponovno učitavanje.

Tko može zatražiti 20bet bonus dobrodošlice

Igrači koji žive u zemlji u kojoj kladionica posluje imaju pravo na 100% 20bet bonus, osim u Švedskoj. S druge strane, igrači iz Velike Britanije, SAD -a, Francuske i Nizozemske ne mogu otvoriti račun. Da biste primili ponudu, morate uplatiti najmanje €/$ 10 i postaviti jednu ili više oklada s ukupnim ulogom 5 puta većim od početnog depozita.

Oklade za kvalifikacije moraju biti na tržištima s kvotom većom od 1,50 za pojedinačne oklade i 1,70 za kombinirane. Ako izgubite prvi polog, možete dodati još sredstava. Nakon što su sve oklade podmirene, dobit ćete 100% svog prvog depozita natrag kao besplatnu okladu. Besplatna oklada mora se uložiti jednom, u cijelosti, na ACCA, s 3+ odabira, a samo se dobitci mogu povući. Računi kriptovaluta ne ispunjavaju uvjete za ovu promociju.

20bet promocije

20bet možda nije dugo biti dio kladioničarske zajednice, ali ipak prepoznaje važnost promocija klađenja. Među najboljima možete pronaći besplatne oklade na prognozu, poboljšane koeficijente i bonuse za ponovno učitavanje.

Sportski VIP program

20bet nudi sportski VIP program. Jednostavno se kladite na sportske događaje kako biste zaradili bodove. Osvojite dovoljno bodova za rangiranje do 6 razine i zamijenite svoje dodatne bodove za besplatne oklade. Možete dobiti do 5000 € besplatnih oklada svaki mjesec.

20bet vip

Svaki put kad se rangirate, 20bet vas nagrađuje s još više bodova. Viša razina također će dati veće bodove kao nagradu.

Poboljšajte koeficijente u svim vodećim ligama

20bet često osigurava povećanje koeficijenta na vodećim ligama i tržištima. Obično ćete poboljšane koeficijente pronaći na EPL -u, LaLigi, Premier ligi i, naravno, Ligi prvaka UEFA -e i Ligi Europe. Često posjećujte sportsku stranicu kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje dostupne kvote.

Subota bonus za ponovno punjenje do 100 €

Svaki dan od ponedjeljka do petka kladite se na najmanje 5 €. Uplatite najmanje 10 € u subotu pomoću promo koda CRO i ostvarite 100% bonusa do 100 € kao besplatnu okladu za sportsko klađenje za vikend. Besplatna oklada traje 2 dana i mora se koristiti u akumulatoru s najmanje 3 odabira i koeficijentom 1,40 ili većim.

Predviđanje besplatnih oklada

Za sudjelovanje uplatite €/$ 20 ili više u razdoblju od 5 dana. Morate predvidjeti ishod 10 događaja koje 20bet redovito nudi. Za ispravno predviđanje svih 10 utakmica dobit ćete 1000 EUR/USD. Ako predvidite 9, dobit ćete €/$ 100, a s 8 ćete dobiti €/$ 50. Svi bonusi bit će dodani na vaš račun kao besplatne oklade.

Nudi li 20bet bonus bez depozita?

Nažalost ne. No postoje i druge vrste promocija koje možete izabrati, uključujući odličnu ponudu za registraciju, kao i redovite besplatne oklade i poboljšane koeficijente.

Koji su zahtjevi 20bet Bonus okretanja?

Morate uplatiti €/$ 10 ili više i staviti oklade vrijedne pet puta veće od iznosa, s kvotom 1,50 +. Zatim će besplatna oklada dobrodošlice odmah biti pripisana vašem računu. Imajte na umu da ga možete postaviti samo na ACCA s najmanje 3 odabira.

Mogu li zatražiti bonus za prijavu kod Skrilla i Netellera?

Da. Za razliku od nekih sportskih kladionica koje novim igračima ne dopuštaju primanje ponude dobrodošlice ako polože na Skrill ili Neteller, igrači u 20bet-u mogu je dobiti dodavanjem sredstava s bilo koje od njih.

20Bet Uvjeti Bonusa 99/100
  • Minimalni potreban depozit: 10 €
  • Rollover: iznos depozita mora biti okrenut 5 puta
  • Zahtjevi za minimalne koeficijente: 1,5 za pojedinačne oklade i najmanje 1,7 za višestruke oklade
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti 20Bet