Neteller kladionice – e-novčanik kao metod plaćanja

netellerS više od 20 godina iskustva rada na tržištu, Neteller se dugo smatra jednom od vodećih usluga prijenosa e-novca. Unatoč tome što njime upravlja britanska tvrtka Paysafe Group, Neteller je dostupan u sve većem broju zemalja, uključujući i Hrvatsku. Neteller kladionice su vrlo tražene,
a ova stranica prikazuje najbolje kladionice koje nude ovaj metod kao način plaćanja. Dakle, ako tražite brzu, praktičnu i jeftinu opciju plaćanja za polaganje i podizanje sredstava, svakako nastavite čitati jer u ovom vodiču detaljno objašnjavamo kako otvoriti nalog, što je netteler i sve prednosti netteler kladionice.


Top 5 Neteller kladionica

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
100€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Pribet
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Pribet
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Astropay Logo
show more
Pribet Recenzija
500€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
500€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
100€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Slotimo
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Slotimo
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
show more
Slotimo Recenzija
100€
Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
iDeal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Prikaži više
92.5% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home

Što je Neteller?

Osnovan 1999. godine, Neteller je e-novčanik koji korisnicima omogućuje polaganje sredstava i plaćanje roba/usluga putem interneta. Također se često naziva i digitalnim novčanikom ili e-novčanikom, Neteller je razvio izvrstan ugled zbog svoje sigurnosti i brzine, pri čemu klijenti ne moraju dijeliti podatke svoje bankovne kartice s poslovnicama, uključujući online kladionice. Neteller nikada ne posuđuje novac svojim klijentima, dok je licenciran i reguliran od strane Financial Conduct Authority.

Sto je Neteller
Neteller olakšava plaćanje mobilnim uređajima na kladionicama

Neteller je sada sinonim za industriju online kockanja, nakon što je prvi put obradio plaćanja na ovom području u srpnju 2000. U jednom trenutku, Neteller je obradio plaćanja za oko 85% svih operatera za online kockanje. Unatoč ograničenjima u mnogim zemljama, uključujući Hong Kong, Kanadu i Tursku, Hrvatska je jedna od zemalja u kojima je Neteller legalan.


Kako Neteller radi?

Neteller je platforma e-novčanika, što znači da korisnici mogu vidjeti svoje stanje, transakcije i izvršiti plaćanja putem odgovarajuće web stranice ili mobilne aplikacije.

Neteller nema fizičke podružnice, no to je način plaćanja koji prihvaćaju milijuni prodajnih mjesta, uključujući i najbolje online kladionice. Korisnici mogu dodavati sredstva na svoj Neteller račun putem bankovnih kartica i bankovnih transfera, pri čemu se većina uplata obrađuje besplatno.

Kasnije ćemo opisati različite naknade za Neteller. Uplate putem Netellera na stranicama za klađenje znače da igrači nikada nisu prisiljeni dijeliti podatke o svojoj banci ili kartici s odabranom kladionicom. Neteller Mastercard Net+ kartice nisu dostupne, što vlasnicima omogućuje trenutni pristup njihovim sredstvima. S takvim prepaid karticama, mogu se koristiti za plaćanje online i osobno.


Povijest Netellera

Neteller je osnovao Optimal Payments Limited 1999. godine, tvrtka koja je od tada preimenovana u Paysafe Financial Services Limited.

Njime upravlja ista tvrtka kao Skrill i Paysafecard, Neteller sada obrađuje više od milijardu dolara svake godine, što ga čini najvećom nezavisnom platformom za prijenos novca na svijetu.

Neteller je aktivan u više od 200 zemalja, a plaćanja se obrađuju i u više od 20 različitih valuta. Neteller je također dostupan na 16 jezika, a davatelj sada također olakšava Bitcoin plaćanja. Sve transakcije se obrađuju pod zastavom Financial Conduct Authority (FCA). Neteller ima sjedište na Otoku Man, a također ima urede u Kanadi i New Yorku.


Netteler u Hrvatskoj

Neteller je dobro etablirani e-novčanik koji nudi jednu od najpopularnijih platformi za plaćanje na globalnoj razini i, da, Neteller otvara račune klijentima koji žive u Hrvatskoj, kako domaćima tako i strancima.

U biti, Neteller funkcionira kao bankovni račun (iako nije jedan), omogućujući vam da: (a) primate novac, (b) besplatno prenosite novac na druge Neteller račune i (c) plaćate proizvode i usluge na mreži. Također nudi prepaid Mastercard, koja vam omogućuje podizanje gotovine ili plaćanje u stvarnim trgovinama.

Netteler u Hrvatskoj
Neteller nudi neke prednosti i nedostatke prilikom plaćanja

Neteller je rješenje koje će vam jednog dana sigurno pojednostaviti život, jer vjerujte nam, bit ćete u situaciji kada ćete morati primati novac, kupovati online ili platiti uslugu, a Neteller će biti jedina [ili najjeftinija] opcija koju ćete imati. Također, njegova platforma ima toliko mogućnosti u smislu dostupnih trgovina i usluga za trošenje novca na internetu da zasjenjuje svoje konkurente.


Prednosti Neteller kladionica

Ne bismo mogli predstaviti ovaj način plaćanja, a da ne predstavimo i neke od prednosti koje nudi. Međutim, ne brinite, sve koje sadrži imate priliku otkriti. Već smo spomenuli brzinu i svestranost, što su dvije odlične karakteristike za način plaćanja. Što drugo?

Jednostavnost korisnika još je jedna velika značajka koja Neteller čini tako dobrim kada govorimo o polaganju i povlačenju na stranicama za klađenje.

Visoki limiti

U većini slučajeva, stranice za klađenje radije postavljaju ograničenja na svoje metode depozita kako bi spriječile bilo kakve sumnjive aktivnosti kao što su pranje novca ili prijevara.

Međutim, igračima koji koriste Neteller dolaze s dodatnim slojem povjerenja i koji omogućuje kladionicama da povećaju ta ograničenja. Na primjer, dok će vam kreditna ili debitna kartica omogućiti samo 2.000 funti, koristeći Neteller, možete uplatiti više od 35.000 funti.

Isto vrijedi i kada je u pitanju unovčavanje vaših dobitaka jer će većina tradicionalnih načina plaćanja primijeniti ograničenja na iznos koji mogu obraditi u jednoj seriji.

Veća sigurnost

Svi načini plaćanja danas se smatraju sigurnima. Čak i tako, sigurno je zaključiti da su neki sigurniji od drugih. Govoreći o Netelleru, on vas štiti tako što nikada ne morate otkriti podatke o kreditnoj kartici. Nadalje, dolazi s ugrađenim sigurnosnim sustavom za sam račun.

Odmah nakon što kreirate Neteller račun, od vas se traži da ga potvrdite kroz niz službenih dokumenata kao dio njihove standardne procedure Know Your Customer. Nakon što dovršite sve korake, možete biti sigurni da je vaš račun siguran od bilo kakvih napada. Provjera autentičnosti u dva koraka još je jedan veliki plus u pogledu sigurnosti Netellera.

Trenutni transferi novca

Već smo prošli kroz činjenicu da su prijenosi depozita i isplata trenutni na vaš račun. To su sjajne značajke koje se odnose na brzinu i dostupnost Netellera, međutim, postoji više od toga.

Ukazujemo na činjenicu da vam neće trebati ništa više od vaše Neteller adrese e-pošte ili Secure ID-a i lozinke za uplatu na bilo kojoj stranici za klađenje koja prima igrače iz Hrvatske. Nema više kompliciranih detalja koje treba zapamtiti ili ispuniti, nema dodatnih polja koja oduzimaju puno vremena.

Više opcija dopune

Sada znate da je Neteller brza metoda plaćanja i isplate kada je u pitanju korištenje na mjestu za klađenje. Štoviše, isto se može reći i kada su u pitanju operacije koje se obavljaju unutar samog Neteller računa. Imate desetke dostupnih opcija za punjenje vašeg računa kao što su:

 • Kreditne i debitne kartice
 • Bankovni prijenos
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Bitcoin

Neteller u klađenju

Neteller i online klađenje idu ruku pod ruku. Neteller ima reputaciju jednog od najpouzdanijih načina plaćanja koji su danas dostupni igračima.

Zauzvrat, igrače privlači Neteller zbog njegove brzine i sigurnosti. Nedostatak značajnih naknada i korisničke podrške 24 sata dnevno čini Neteller još privlačnijim, jer je način plaćanja dostupan za korištenje na većini naših preporučenih hrvatskih stranica za klađenje.

Neteller u kladenju

Jedna od stvari koje nismo smatrali poštenim u vezi s Netellerovim načinom rada je činjenica da ne možete promijeniti valutu svog računa nakon što ga kreirate. Dakle, u slučaju da se selite u drugu zemlju ili putujete na duže vrijeme, morat ćete stvoriti drugi Neteller račun.

Neteller može vrlo jednostavno obustaviti vaš račun Još jedan nedostatak Netellera i njihovih usluga odnosi se na brzinu kojom mogu suspendirati vaš račun. Nije to ništa ozbiljno jer je to protokol za daljnje sigurnosne provjere koje su, na kraju, u vašu korist. Međutim, mogli bi poslati upozorenje ili vam omogućiti da izvadite sredstva prije nego što ih blokirate radi daljnjih provjera.


Kako uplatiti i podići koristeći Neteller

Za razliku od nekih drugih načina plaćanja na stranicama za klađenje, Neteller se može koristiti i za polaganje i za podizanje sredstava. Nakon što kreirate Neteller račun, sljedeći vodiči korak po korak pomoći će vam u učitavanju novca i preuzimanju dobitaka.

Polog

 1. Unesite web stranicu ili mobilnu aplikaciju odabranog kladioničara.
 2. Prijavite se na svoj račun za klađenje.
 3. Pronađite stranicu blagajne i odaberite opciju depozita.
 4. Odaberite Neteller kao svoj preferirani način plaćanja.
 5. Unesite iznos koji želite uplatiti.
 6. Unesite ID svog Neteller računa i autentifikacijski kod.
 7. Pričekajte nekoliko trenutaka da se vaša sredstva oslobode.

Povlačenje

 1. Unesite stranicu za klađenje svoje kladionice.
 2. Idite na stranicu blagajne.
 3. Odaberite opciju povlačenja.
 4. Odaberite Neteller kao odabranu metodu isplate.
 5. Unesite iznos koji želite podići, na temelju stanja na vašem računu.
 6. Unesite ID svog Neteller računa i autentifikacijski kod.
 7. Pričekajte 1-2 dana da sredstva stignu na vaš Neteller račun.

Koliko je Neteller siguran u klađenju?

Jedan od glavnih razloga zašto igrači koriste e-novčanike kao što je Neteller je činjenica da ne moraju dijeliti podatke svoje banke ili kartice u online kladionicama. Međutim, ovo nije jedini način na koji Neteller osigurava sigurnost korisnika online klađenja.

Svi osobni podaci zaštićeni su zahvaljujući tehnologiji enkripcije, dok su također uključeni u programe Securecode koje koriste Visa i Mastercard. U međuvremenu, s obzirom da Neteller nije banka prema financijskom zakonu u Ujedinjenom Kraljevstvu, novac koji se drži na vašem računu 100% je siguran.


Koraci koje treba slijediti za stvaranje Neteller kladionice računa

Idite na Netellerovu web stranicu i kliknite na gumb ‘Pridruži se besplatno’,

Pojavit će se novi prozor u kojem ćete ispuniti niz osobnih podataka kao što su:

 • Email adresa
 • Zaporka
 • Valuta
 • Ime i prezime
 • Datum rođenja
 • Spol

Pomicanjem prema dolje doći ćete do drugog dijela sa sljedećim osobnim podacima koje treba ispuniti:

 • Adresa ulice
 • Zemlja
 • Grad
 • Poštanski broj
 • Telefonski broj kako napraviti Neteller račun

Nakon što unesete osobne podatke, kliknite na Otvori račun i to je to! Vidjet ćete završni zaslon na kojem možete kliknuti na ‘Depozit’ da vidite opcije koje imate za učitavanje sredstava na Neteller račun.


Naknade

Neteller za transfere na te lokacije, nećete moći. Naknade pri korištenju Netellera za polaganje i isplatu će donekle ovisiti o stranicama za klađenje koje odaberu igrači. Međutim, većina vodećih kladionica će pokriti sve uključene naknade.

Ipak, još uvijek postoje neke potencijalne naknade s kojima se morate upoznati, a prva je da se za sva povlačenja s vašeg Neteller računa pomoću Visa ili Mastercarda može naplatiti do 5%. U međuvremenu, isplata u vašoj banci također može zahtijevati naknadu, zbog čega su se mnogi prijavili za Net+ Prepaid Mastercard, gdje su takve transakcije besplatne.

Iako ima puno više prednosti nego nedostataka, neki nedostaci ipak postoje. Jedna od najznačajnijih su naknade. Obavljanje transakcija na i s vašeg Neteller računa koštat će vas.

Neteller za transfere na te lokacije
Ovdje ćete pronaći najbolje kladionice u kojima možete platiti Netellerom

Za sve depozite ispod 20.000 USD bit će potrebna naknada od 2,5%, dok će vas isplata na bankovne račune, slanje novca drugim članovima i druge transakcije koštati 10 USD, 12,75 USD, odnosno 1,45% iznosa.

Također, postoji podugačak popis zemalja koje NETeller isključuje (popis možete vidjeti na njihovoj web stranici), pa ako želite koristiti.

Morate obratiti posebnu pozornost kada nadopunjujete svoj Neteller račun određenim metodama. Na primjer: Dopune na Paysafecard: 7% Skrill dopune: 3% Dopune kreditne/debitne kartice: 1,5% Dopune bankovnim prijenosom: besplatno.


Alternative Neteller kladionica

Ako niste u potpunosti uvjereni u ono što Neteller nudi, postoji niz dostupnih alternativa, uključujući e-novčanike i tradicionalnije načine plaćanja. Za ljubitelje klađenja sa sjedištem u Hrvatskoj, preporučujemo da dodatno razmotre sljedeće:

 • Google Pay – koji je razvio Google, ovaj način plaćanja jednim dodirom namijenjen je korisnicima Androida. Međutim, Google Pay trenutno je dostupan samo za depozite, a dostupan je i samo na mobilnim uređajima.
 • Skrill – Skrill kojim također upravlja PaySafe Group, je još jedan e-novčanik dostupan korisnicima u Hrvatskoj. Platforma digitalnog novčanika osnovana je 2001. godine i nudi plaćanja u više od 120 zemalja i 40 različitih valuta.
 • Kreditna kartica – Ovaj tradicionalni oblik plaćanja još uvijek je poželjna opcija za mnoge igrače u Hrvtaskoj. Kartice distribuiraju mnoge banke i financijski instituti, a iznos raspoloživih sredstava ovisi o financijskoj situaciji vlasnika. Igrači moraju jednostavno dodati podatke svoje kartice na svoj račun za sportske kladionice, pri čemu su depoziti ovdje trenutni, dok isplata može potrajati i do 5 dana u nekim slučajevima.
 • EcoPayz – Široko dostupno sredstvo plaćanja gdje je zaštita privatnosti i sigurnost garantirana. Jednostavan za korištenje a neke kladionice naplaćuju naknade za isplatu za EcoPayz.
 • PayPal Izuzetno siguran a vjerojatno već imate otvoren račun. Dostupan je u vrhunskim online kladionicama a zabranjen je u samo nekoliko zemalja. Naknade prilikom povlačenja s PayPala na bankovni račun su prihvatljive za svačiji džep.

Česta pitanja | Netellerove kladionice u Hrvatskoj 2024

Je li sigurno koristiti Neteller u sportskom klađenju?

Da! Neteller ima izvrsnu reputaciju kada je riječ o sigurnosti. Tehnologija enkripcije koristi se kako bi se osiguralo da svi podaci o klijentima uvijek ostanu sigurni. U međuvremenu, činjenica da se podaci vaše bankovne kartice ne dijele s kladionicama dodaje još jedan sloj zaštite.

Moram li išta provjeravati kada koristim Neteller?

Da. Novi vlasnici računa moraju potvrditi svoj račun putem e-pošte prije nego što se može koristiti. U međuvremenu, svako plaćanje mora biti potvrđeno pomoću koda za provjeru autentičnosti. To također pomaže u sprječavanju prijevarnih aktivnosti.

Hoće li biti dodane naknade kada koristim Neteller?

Potencijalno, da. Većinu naknada pokrivaju same kladionice, no igrači mogu naplatiti naknade usput, posebno kada žele povući sredstva sa svog Neteller računa na svoj bankovni račun.

Što da radim ako je moja uplata odbijena?

Plaćanja se mogu odbiti iz više razloga. Provjerite jeste li ispravno unijeli ID svog Neteller računa, a također se pobrinite da imate potrebna sredstva dostupna na svom računu. Ako vjerujete da je sve točno, kontaktirajte izravno Neteller.

Koliko će vremena proći prije nego što stranica za klađenje primi moj depozit?

Polozi napravljeni na stranicama za klađenje pomoću Netellera su trenutni, što znači da se oklade mogu postaviti odmah.

Koliko će vremena proći prije nego što se moje povlačenje primi od stranice za klađenje?

Obrada isplata koje se obrađuju putem Netellera na stranicama za klađenje općenito će trajati između 1-5 radnih dana. Točno vrijeme će se razlikovati među kladionicama.


Savjeti za korištenje Netellera

Kako bismo pomogli našim čitateljima i ljubiteljima a i početnicima u sportskom klađenju, da izvuku maksimum iz upotrebe Netellera, postavljeni su sljedeći savjeti:

 • Neteller/Banka – Iskoristiti najbolje od Netellera općenito znači povezati svoj račun s bankom. To će osigurati brza i praktična plaćanja. Iako se plaćanja mogu izvršiti izravno s Netellera, isplati se imati mogućnost prijenosa sredstava natrag na vaš bankovni račun.
 • Sigurnost – Kada se želite kladiti i prenositi sredstva putem Netellera, budite sigurni da stranica za klađenje počinje s HTTPS-om, a ne samo s HTTP-om. Što osigurava vašu sigurnost.
 • Naknade – S obzirom na to da su naknade potencijalno povezane s povlačenjem sredstava pomoću Netellera, često se isplati uzimati kućna sredstva na veliko, umjesto da obrađuje mnogo manjih transakcija.
 • Bonusi – Mnoge kladionice će u svojim uvjetima i odredbama bonusa navesti da depoziti napravljeni putem Netellera neće ispunjavati uvjete za nagrade. Stoga bi, barem u početku, možda bilo vrijedno dodavati sredstva alternativnom metodom.

Zaključak Neteller kladionica

Nadamo se da smo Vam do tančina pojasnili upotrebu Neteller kladionica. Nudeći brza, sigurna i praktična plaćanja, Neteller je odabrani način plaćanja za tisuće korisnika klađenja u Hrvatskoj. Dostupan i za uplate i za isplate, reputacija Netellera govori sama za sebe. Stoga, bez obzira na to jeste li novi u klađenju ili tražite učinkovitiji način prijenosa sredstava, svakako pobliže pogledajte Neteller.