Skrill kladionica

SkrillSkrill, ranije poznat kao Moneybookers, pruža uslugu e-novčanika/e-trgovine iz koje korisnici mogu financirati mnoštvo online transakcija, uključujući financiranje računa za klađenje. Možete povezati bankovne račune, kartice i brojne druge oblike plaćanja sa Skrill računom koristeći usluge kao posrednika. Ovo ima prednost držanja transakcija na jednom mjestu i dalje od bankovnih izvoda.
Ovo je bezbjedna usluga koju koriste milijuni ljudi u više od 200 zemalja širom svijeta. Tvrtka ima sjedište u Ujedinjenom Kraljevstvu i regulirana je njihovim zakonima. Članak u nastavku prikazuje opcije koje imate sa Skrill računom, stranice koje prihvaćaju skrill plaćanja, sve povezane naknade i ograničenja. U ostatku ovog članka pronaći ćete informacije o ograničenjima kockanja, načinu korištenja Skrilla, naknadama, sigurnosti i još mnogo toga.


Top 5 Skrill kladionica

Stručna ocjena
Plaćanje
 
Ponuda dobrodošlice
150€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
150€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Ivibet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
show more
Ivibet Recenzija
100USDT
Bonus dobrodošlice
Posjeti Palmslots
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
ecoPayz Logo
Bitcoin Logo
Prikaži više
94 Omjer isplate
100USDT Bonus dobrodošlice
Posjeti Palmslots
500€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Bitcoin Logo
Astropay Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
500€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Vulkanbet
100€
(prvi depozit): 100%
Posjeti Slotimo
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
Prikaži više
94% Omjer isplate
100€ (prvi depozit): 100%
Posjeti Slotimo
Visa Logo
Mastercard Logo
Neteller Logo
Skrill Logo
show more
Slotimo Recenzija
100€
Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home
Paypal Logo
Bank Transfer Logo
iDeal Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Prikaži više
92.5% Omjer isplate
100€ Matchbonus (prvi depozit): 50%
Posjeti Bet-at-Home

Što je Skrill?

Skrill je osnovan u Londonu, u Ujedinjenom kraljevstvu, 2001. godine. U prvim godinama svog djelovanja formalno je bio poznat kao Moneybookers. Skrillom upravlja Skrill Limited, tvrtka sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu i sada u vlasništvu Paysafe grupe, koja također posjeduje Neteller i Paysafecard. Skrill je reguliran od strane Financial Conduct Authority i licenciran od strane Europskog gospodarskog prostora. Skrill računi se mogu kreirati u više od 40 različitih valuta, uključujući BDP, EUR i USD.

Skrill kladionica
Depoziti i isplate s kladionica jednostavni su uz Skrill

Skrill je danas jedna od najpopularnijih platformi za online plaćanje u svijetu. Ova usluga plaćanja nije novajlija i već je neko vrijeme na vrhu prehrambenog lanca u online poslovanju plaćanja. Štoviše, Skrill također dopušta transkacije za kockanje, uključujući sportsko klađenje.

Usluga plaćanja posjeduje neke uzbudljive značajke koje je čine pogodnom za klađenje na esport. Primjeri takvih značajki uključuju smanjene troškove za transakcije, brze uplate i isplate, malo ili nimalo ograničenja u mnogim zemljama svijeta, između ostalog.


Povijest Skrilla

Skrill su osnovali u Londonu 2001. Daniel Klein i Benjamin Kullmannhich i to je bila prva tvrtka koja je dobila licencu za elektronički novac. Zapravo, Skrill je kratki oblik sleng riječi “skrilla” što znači novac. U ožujku 2007. tvrtku je kupio Investcorp, a u ožujku 2009. kupila ju je druga tvrtka. Moneybookers je promijenio ime u Skrill u rujnu 2011., a rebranding tvrtke nije dovršen do 2013. godine.

Zatim, Skrill i njegovi bivši konkurenti Neteller i Paysafecard pripadaju robnoj marki Paysafe od 2015. Proces plaćanja pomoću ove opcije plaćanja prilično je jednostavan s mnogim dostupnim transakcijama uključujući gotovinu, kreditne kartice i transakcije e-poštom.

Skrill je jedno od najpouzdanijih imena u sektoru prijenosa novca i tijekom godina je osvojio mnoštvo prestižnih nagrada. Ovdje su glavne značajke ove pouzdane usluge plaćanja – transakcije kreditnom karticom, besplatan račun, transakcije e-poštom i brzi pristup.


Skrill u Hrvatskoj

Skrill otvara račune klijentima koji borave u Hrvatskoj, kako domaćima tako i strancima. U biti, Skrill funkcionira kao bankovni račun, omogućujući vam da: (a) primate novac, (b) besplatno prenosite novac na druge Skrill račune i (c) plaćate proizvode i usluge na mreži. Također nudi prepaid Mastercard, koja vam omogućuje podizanje gotovine ili plaćanje u stvarnim trgovinama.

Također, njegova platforma ima toliko mogućnosti u smislu dostupnih trgovina i usluga za trošenje novca na internetu da zasjenjuje svoje konkurente.

Skrill je licenciran od strane Europskog gospodarskog prostora, dok ih također regulira Financijska uprava, što je dio razloga zašto su uspjeli postići takav uspjeh u posljednjih nekoliko godina. Kako je i Hrvatska dio tog pravno uređenog prostora, ti propisi vrijede i na njezinom teritoriju.


Prednosti korištenja Skrilla

Skrill je zaradio dobru reputaciju u industriji kockanja zahvaljujući brzim i sigurnim plaćanjima, dok oni koji rade na stranicama za klađenje ne moraju brinuti ni o dodatnim naknadama. U međuvremenu, prijenos dobitaka natrag na debitnu karticu ili drugu platformu e-novčanika iznimno je jednostavan zahvaljujući Skrillu, a brzina plaćanja nedvojbeno je jedna od njihovih glavnih prodajnih točaka.

Drugdje, s obzirom na to da su određena tržišta klađenja iznimno osjetljiva na vrijeme transfera novca, nikada nije bilo toliko važno moći brzo položiti gotovinu, a pogodnost Skrilla znači da su kašnjenja svedena na minimum.

Skrill u kladenju
Skrill je jedan od najjednostavnijih načina da dobijete isplate od kladionica

Sigurnosne mjere koje Skrill ima znače da se svaka transakcija obrađena na njihovoj platformi obavlja na siguran način, uz korištenje tehnologije SSL enkripcije. Igrači u online sportskim kladionicama i casinu ne moraju unositi podatke o svojoj kreditnoj ili debitnoj kartici izravno u kladionicu, što služi za dodavanje još jednog sloja zaštite.

Konačno, nema potrebe za prijenosom dobitaka natrag na vaš bankovni račun nakon što ih primite, sa Skrill pre-paid Mastercard karticom koja omogućuje korisnicima da troše svoj novac kako žele, kao i da ga podignu izravno s bankomata.


Skrill u klađenju

Korištenje e-novčanika kada je u pitanju klađenje nije novost, no Skrill je posljednjih godina postao sve popularniji zbog brzine i jednostavnosti uplata i isplata. Skrill također znači da igrači nemaju mogućnost dodavanja podataka svoje bankovne kartice na svoju stranicu za klađenje, što im daje veću zaštitu kada je u pitanju online klađenje.

Međutim, veći broj kladionica ne prihvaća Skrill kao bankovnu metodu kada je riječ o igračima koji upućuju svoje početne depozite, a također se u mnogim slučajevima ne kvalificiraju za potencijalni bonus dobrodošlice.


Kako uplatiti i podići novac koristeći Skrill

I depoziti i isplate su jednostavni zahvaljujući Skrillu, a igrači moraju poduzeti sljedeće korake kako bi dovršili takve transakcije:

Uplate

Ako već imate Skrill račun, polaganje je iznimno jednostavno.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se u svoju kladionicu, otići do blagajne i odabrati opciju Skrill depozita. Bit ćete preusmjereni da se prijavite sa svojim Skrill vjerodajnicama, a onda je samo pitanje odabira iznosa koji želite prenijeti iz svog novčanika. Nakon potvrde, vaš bi se prijenos trebao dogoditi odmah.

Ako još nemate Skrill račun, morat ćete potrošiti malo više vremena na registraciju prvi put – ali nakon što se svi registrirate, polaganje je vrlo brzo.

Da biste se prijavili na Skrill, morat ćete im dati određene osobne podatke – ime, datum rođenja, adresu, e-poštu, telefonski broj – kao i odabrati željenu valutu i stvoriti lozinku. Kada završite, morat ćete potvrditi svoje podatke i aktivirati svoj račun putem navedenog telefonskog broja ili e-pošte. Ako imate problema, izvrsna korisnička podrška Skill-a može vam pomoći. Da biste saznali više o Skrillu prije registracije, provjerite njihove Uvjete i odredbe nakon prijave.

Također će vam biti poslan jedinstveni šesteroznamenkasti kod, koji je dodatni sigurnosni korak i može se zatražiti svaki put kada obavljate određene transakcije sa Skrillom.

Nakon što vaš račun bude pokrenut, morat ćete uplatiti neka sredstva na svoj novčanik. Za to postoje različite opcije plaćanja, uz različite male naknade za obradu. Preporučujemo da svoje internetsko bankarstvo povežete izravno sa svojim Skrill računom, što je obično najlakši i najjeftiniji način prijenosa novca.

I ne zaboravite: vaše transakcije s kladionicama nikada se ne pojavljuju u vašem osobnom bankarstvu, već samo Skrill transakcije.

Isplate

Povlačenje s vašeg Skrill računa je također vrlo jednostavno.

U osnovi ponavljate postupak – idite do blagajne i odaberite opciju Skrill isplate. Morat ćete se ponovno prijaviti sa svojim Skrill podacima, a zatim samo odaberite koliko želite prenijeti natrag u svoj novčanik. Brzo i jednostavno.

Kao što je već spomenuto, većina igrača rado drži svoja sredstva na svojim Skrill računima. Vaš novac je zaštićen i siguran, a osim ako nemate poseban razlog, nema stvarne potrebe da ga povlačite iz novčanika.

Međutim, kada dođe vrijeme povlačenje je jednostavan proces. Samo se prijavite na svoj Skrill račun i slijedite upute. Ako ste povezali svoj bankovni račun, vraćanje novca na njega bit će jednostavan proces. Ali nemojte zaboraviti, vjerojatno ćete platiti malu naknadu za transakciju.


Koliko je Skrill siguran u klađenju?

S obzirom da se osnovna upotreba lozinke i adrese e-pošte ponekad ne smatra najsigurnijom opcijom za igrače, Skrill je osigurao da se transakcije uvijek sigurno obrađuju zahvaljujući korištenju dvofaktorske autentifikacije, također poznate kao 2FA. Kako bi dovršili ovu metodu provjere, korisnici će morati koristiti svoj mobilni uređaj kako bi preuzeli aplikaciju Google Authenticator.

Zatim se koriste 2FA kodovi za oporavak kako bi se osiguralo da korisnici ne izgube svoj račun. U međuvremenu, softver za tehnologiju SSL enkripcije koristi se na svim njihovim platformama, pomažući da se osigura da se svaki prijenos obrađuje sigurno, bez prijetnje prijevarom.


Kako napraviti Skrill račun

Otvaranje računa na Skrillu je jednostavno. Za otvaranje računa potrebno vam je nekoliko minuta. Na ovaj način možete otvoriti račun, slijedeći upute u nastavku, korak po korak:

 • Pristupite Skrillovoj web stranici i kliknite gumb “Registriraj se” na početnoj stranici.

1. Pristupite Skrillovoj web stranici i kliknite gumb Registriraj se na pocetnoj stranici

Klikom na “Otvori besplatni račun” otvarate račun na Skrillu kao fizička osoba (za osobnu upotrebu).

Skrill poslovni račun – ako želite registrirati račun za potrebe tvrtke (kao pravne osobe), kliknite na „Are you in Business?“. U tom slučaju potrebno je unijeti potrebne podatke o tvrtki za čije potrebe otvarate račun na Skrillu. Daljnje upute za registraciju bit će prilagođene registraciji korisnika kao fizičke osobe.

Nakon što kliknete na ‘Registracija’, vidjet ćete novi ekran gdje trebate unijeti adresu e-pošte i lozinku. Adresa e-pošte trebala bi biti vaša važeća adresa e-pošte, a lozinka koju odaberete mora:

 • Imati 8 do 50 znakova
 • Sadržati barem jedno slovo
 • Sadržati barem jedno neslovo

Ispunite ova polja, a zatim kliknite na gumb ‘Dalje’:

Ispunite ova polja a zatim kliknite na gumb Dalje

 • Na sljedećem zaslonu od vas će se tražiti da navedete neke detalje o sebi. Obavezno navedite točne podatke jer oni to kasnije provjere. Nakon što ispunite ova polja, kliknite “Dalje”.

Nakon sto ispunite ova polja kliknite Dalje

 • Sljedeće, od vas se traži još pojedinosti u vezi s vašom adresom kako biste prešli na sljedeći korak. Još jednom navedite točne podatke kako je napisano u vašoj osobnoj iskaznici, a zatim kliknite “Dalje”.

Sljedece od vas se trazi jos pojedinosti u vezi s vasom adresom kako biste presli na sljedeci korak.

 • Četvrti i posljednji korak je odabir željene valute i odlučivanje želite li primati e-poštu od njih. Nakon toga jednostavno pritisnite ‘Otvori račun’.

Cetvrti i posljednji korak je odabir zeljene valute i odlucivanje zelite li primati e postu od njih

 • To je to! Sada ste spremni pristupiti svom Skrill računu, potvrditi ga i početi s okladama.

Naknade

Sportske kladionice gotovo nikada ne naplaćuju naknade za depozite napravljene pomoću Skrilla, a vrlo često ne naplaćuju ništa ni za isplate.

To znači da je Skrill jedna od rijetkih bankarskih metoda koja neće koštati ništa kad god želite dobiti novac na ili s vašeg računa za klađenje. Postavljanje vašeg Skrill računa također je potpuno besplatno.

Međutim, možete pronaći priložene naknade za obradu svaki put kada uložite novac u svoj Skrill novčanik (na primjer, pomoću kreditne kartice ili bankovnog prijenosa) i za povlačenje novca iz novčanika. To su naknade koje Skrill naplaćuje i nemaju nikakve veze s bilo kojom kladionicom.

Naknade se razlikuju ovisno o vašem načinu plaćanja (koji također varira ovisno o vašoj zemlji), ali uglavnom je trošak vrlo mali. Možete očekivati ​​da ćete platiti naknadu od 1% ili 2% na depozite. Uplata direktno bankovnom doznakom besplatna je od strane Skrilla, međutim u banci ćete platiti naknadu od 70-120kn i uz to čekati čak 3-5 dana da vam sredstva sjednu na Skrill račun. Iz tog razloga ovo je metoda koju najmanje preporučujemo.

Međutim, sve ove naknade primjenjuju se samo kada želite dobiti novac na svoj Skrill račun ili s njega, a ne za bilo kakve transakcije s vašom sportskom kladionicom. Nakon što se vaš Skrill račun nadopuni, uobičajena je praksa da tamo ostavite svoj novac.

Budući da je tako lako prenositi novac u i iz svojih kladionica – i budući da ionako možete koristiti svoj Skrill novčanik za plaćanje drugih stvari na mreži – nema velikog razloga da redovito uplaćujete ili isplaćujete sredstva iz svog Skrill novčanika.


Alternative Skrillu

Skrill kladionica zasigurno nije jedina platforma za online prijenos novca koja je danas dostupna igračima u online kladionicama, no nesumnjivo je jedna od najboljih. Sljedeće su među ostalim stranicama e-novčanika koje su dostupne igračima, a svaka ima svoj popis prednosti i slabosti:


Često postavljana pitanja o klađenju pomoću Skrilla

Slijede pitanja i odgovori u vezi s nekim od tema o kojima se najviše govori kada je riječ o Skrillu i online klađenju, nudeći čitateljima bolji uvid u funkcioniranje platforme.

Je li sigurno koristiti Skrill za sportsko klađenje?

Apsolutno! Skrill kladionica je dugo bio poznat kao jedna od najsigurnijih platformi za prijenos novca na mreži koja je dostupna igračima, a korisnici ne moraju dodavati svoje bankovne podatke na svoju stranicu za klađenje.

Koje metode uplate/isplate mogu koristiti kada koristim Skrill?

Skrill vam omogućuje obavljanje transakcija putem usluga online plaćanja i sličnih e-novčanika. Uz Skrill također možete koristiti kreditne kartice.

Moram li išta provjeriti kada koristim Skrill?

Da, Skrill korisnici moraju potvrditi svoj račun prije nego što se može koristiti, što bi zahtijevalo slanje obrasca identifikacije, bilo da se radi o putovnici ili vozačkoj dozvoli.

Hoće li biti dodane naknade kada koristite Skrill kladionice ?

Jedna od najboljih stvari kod Skrilla je to što nema dodatnih naknada kada je u pitanju polaganje i povlačenje sredstava na stranicama za online klađenje.

Što trebam učiniti ako je moja uplata odbijena?

Većina kladionica ponudit će alternativu slučajevima odbijanja plaćanja.

Koliko će vremena proći prije nego što stranica za klađenje primi moj depozit?

Uplata traje samo nekoliko sekundi kada se koristi Skrill, što znači da igrači mogu brzo iskoristiti vremena osjetljiva tržišta.

Koliko će vremena proći prije nego što se moje povlačenje primi od stranice za klađenje?

Isplate obrađene pomoću Skrilla također se brzo dovršavaju, a mnoge transakcije su trenutne.


Savjeti Skrill kladionice

Bilo da koristite Skrill ili neku drugu metodu za uplate i isplate, postoji niz čimbenika koje treba uzeti u obzir, zajedno sa sljedećim savjetima koji su postavljeni kako bi pomogli korisnicima da maksimalno iskoriste svoje vrijeme na mreži.

 • Odmjerite sve opcije – Budući da većina kladionica nudi niz bankovnih opcija na svojim platformama, važno je da igrači ne žure odlučivati ​​koja metoda najbolje odgovara njihovim potrebama. Razmotrite prednosti i nedostatke svakog od njih, uključujući korištenje Skrilla, prije donošenja odluke na temelju takvih č
 • Naknade – Obavezno provjerite sve potencijalne naknade koje mogu nastati kada je u pitanju online klađenje korištenjem određene bankarske metode, jer nema ništa gore od toga da ne možete ponijeti sve svoje dobitke kući zbog naknada na licu mjesta.
 • Prihvaća li vaša kladionica Skrill? – Bilo da želite iskoristiti jednostavnost korištenja PayPal-a ili nekog drugog načina bankarstva, svakako shvatite prihvaća li mjesto klađenja na kojem ste registrirani kada je u pitanju polaganje i podizanje gotovine.
 • Ograničenja klađenja – različite bankarske metode općenito dolaze s ograničenjima depozita i isplata koje se mogu izvrš Kao rezultat toga, važno je odlučiti ispunjava li opcija koju želite iskoristiti zahtjeve vaše strategije klađenja i proračuna.

Zaključak

Teško je pronaći grešku za Skrill. Isto vrijedi i za PayPal, uostalom, za metodu plaćanja su jedine stvari koje tražite niske naknade, jednostavnost korištenja i visoka sigurnost, a obje ove usluge su izvrsne u tim područjima. Međutim, male su stvari koje razdvajaju ovo dvoje, male stvari koje pomažu Skrillu da stoji za glavu i ramena iznad svog dugogodišnjeg konkurenta.

Po našem mišljenju, iz perspektive kladioničara koji traži e-novčanik s kojim bi mogao vršiti uplate i isplate, Skrill je daleko najbolja opcija. Možete ga koristiti na više stranica, možete se obratiti korisničkoj službi ako je potrebno i općenito je vrlo jednostavan za korištenje. Skrill je prošao dug put tijekom posljednjih nekoliko godina i iako se može boriti da nadmaši PayPalovu reputaciju, ako itko to može, Skrill može.