22Bet bonus

22bet bonusi

22Bet je doživio brzi rast od lansiranja 2017. Kladionica sa sjedištem na Cipru nudi velike koeficijente i fantastičan izbor sportskih igara. 22Bet.com posluje pod licencom Curacao, a posjeduje i lokalne licence u mnogim afričkim zemljama, poput Nigerije i Kenije. Brend je proširio svoju prisutnost postavljajući bivše nogometaše Nuno Gomesa i Kevina Kuranyija kao svoje ambasadore.

Budući da je jedan od najbolje ocijenjenih sportskih platformi za klađenje u industriji diljem svijeta, 22Bet ne razočara kada su u pitanju bonusi i promocije koje nude. Imaju sjajne bonuse dobrodošlice za nove igrače, kao i atraktivne bonuse za postojeće korisnike.

Bonus dobrodošlice

Jedan od najatraktivnijih bonusa koji ćete uočiti kada prvi put uđete na web stranicu bio bi sportski bonus dobrodošlice u kojem možete dobiti 100% bonusa na temelju vašeg početnog iznosa depozita. Ovdje su uvjeti i odredbe koje morate uzeti u obzir:

  • Postoji uvjet klađenja od 5x u okladama na akumulator prije nego što možete povući iznos bonusa.
  • Morate se kladiti na tu kvalifikacijsku okladu u događaju s najmanje tri odabira s koeficijentom od 1,4 ili više.
  • Sve oklade moraju biti podmirene prije upisa iznosa.
  • Bonus se mora iskoristiti u roku od sedam dana. U suprotnom će isteći.
  • Ovaj bonus je dostupan samo jednom po računu.
  • 22bet može poništiti okladu ako se utvrdi da je račun pokušao zloupotrijebiti bonus.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

  • Svoj bonus dobrodošlice možete jednostavno dobiti u 22Bet-u. Prvo morate dovršiti registraciju.
  • Nakon što pošaljete obrazac za registraciju, dobit ćete e-mail s vezom za provjeru valjanosti. Morate slijediti vezu kako biste potvrdili svoj profil.
  • Prijavite se na svoj profil i kliknite gumb Depozit. Naći ćete ga na vrhu web stranice.
  • Sustav će od vas tražiti da odaberete Casino Bonus ili Sportski Bonus.

Bonusi za postojeće igrače

Bonus za ponovno učitavanje u petak

Kao prvo, imamo Friday Reload Bonus koji je očito bonus koji možete iskoristiti u petak. Uz ovaj bonus, možete dobiti 100% iznos bonusa na događajima sportskog klađenja koji se događaju petkom. Ovdje su neki od uvjeta i odredbi koje morate uzeti u obzir:

– Morate uplatiti početni depozit od najmanje 1 €.
– Taj kvalificirajući depozit morate uplatiti u petak.
– Maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti je 100 €.
– Bonus se mora uložiti 3x u oklade na akumulator da bi se povukao.
– I početni depozit i iznos bonusa moraju se uložiti u oklade na tri odabira s koeficijentom od 1,4 ili više.
– Oklada se mora uložiti u roku od 24 sata. U suprotnom će isteći.
– Ovaj bonus se ne može koristiti zajedno s ostalim promocijama na platformi.
– Poništene oklade neće se uzeti u obzir u uvjetima klađenja.

Akumulator dana

Akumulator dana možete pronaći na početnoj stranici, sportskoj sekciji ili sekciji uživo. Kad ste tamo, možete odabrati koji vam akumulator dana najviše odgovara. Dostupan je širok izbor sportskih i live akumulatora, od kojih je 22Bet sve ručno odabrao kao da će donijeti profit.

Nakon što se odlučite za željeni akumulator, možete se kladiti. Ako odaberete dobitni akumulator dana, vaš će se dobitak povećati za 10%.

Za klađenje se mogu koristiti samo sredstva s vašeg glavnog računa. Bonus sredstva su jedina iznimka od ovog pravila.

Rabat bonus

22bet nudi tjedni gotovinski rabat od 0,3% na vaše sportske oklade. Minimalni iznos rabata je 1 EUR. Maksimalni iznos rabata koji možete dobiti je 1000 EUR. Da biste iskoristili bonus, morate se kladiti na sportski događaj s minimalnim tečajem 1,50.

Bonus za seriju izgubljenih oklada

Svi smo bili tamo; sjednemo za računalo da se kladimo na neke igre s velikim koeficijentom, a nema ništa osim crvenog. 22Bet razumije da svatko tu i tamo ima nesretni niz i nudi ekskluzivnu ponudu onima koji su nesretniji od drugih.

Ako ste izgubili najmanje dvadeset uzastopnih oklada, pošaljite e-mail na [email protected] s brojem svog računa i naslovom “serija gubitnih oklada”. Dodijeljeni iznos će se razlikovati ovisno o vašim izgubljenim iznosima oklade i bit će isporučen u obliku bodova računa. Izgubljene oklade od najmanje 2 € ispunjavaju uvjete za 3000 bodova, 6000 bodova za oklade od 5 € i 10 000 za oklade od najmanje 10 €.

Dućan

Ako ove ponude nisu dovoljne, 22Bet također ima trgovinu s promotivnim kodovima. Ova trgovina je mjesto gdje možete potrošiti sve bodove računa koje ste zaradili; bodovi se dodjeljuju kroz različite ponude, kao i daju po paušalnoj stopi od jednog boda za svakih potrošenih 5 €. 22Bet će vam čak poslati 500 bodova besplatno na vaš rođendan; mogu se zamijeniti za besplatne oklade.

22bet Uvjeti Bonusa 100/100
122€ Bonus dobrodošlice Posjeti 22bet