DachBet bonus novosti

 

Dachbet Casino

S DachBetom, koji je krenuo u emitiranje 2021., se počeo etablirati potpuno novi pružatelj klađenja. Iza ove platforme za klađenje stoji iskusna operativna tvrtka Bellona N.V., koja je aktivna u industriji više od deset godina, stoga ima opsežnu stručnost i također ima razne druge stranice za sportsko klađenje i online kockarnice u svom portfelju uz DACHBET.com.

Sport i klađenje odavno su neraskidivo povezani, a sportsko klađenje posebno je popularno u regiji DACH. Ekonomsko-geografska skraćenica DACH označava tržišta Njemačke (D), Austrije (A) i Švicarske (CH).

I tako imamo pravi prijelaz na portal za klađenje DACHBET koji je nedavno došao na tržište i koja radi pod licencom Curacao. Nizozemski karipski otok, koji je poznat po svojim uvalama na plažama i prostranim koraljnim grebenima s brojnim morskim životinjama, također je licenciran za klađenje na pravi novac.

Igrači koji se prvi put registriraju kvalificiraju se za 100% DachBet sportski bonus do €100. S druge strane, postojeći korisnici mogu pronaći redovite promocije kao što su bonusi za ponovno učitavanje, poboljšane kvote i besplatne oklade.

Bonus dobrodošlice

Bonus na 1. depozit – 100% do 100 €

DACHBET bonus za nove korisnike: 100% bonus na depozit do 100 eura

Svatko tko želi pridobiti nove kupce koji moraju imati najmanje 18 godina u sklopu zaštite igrača, mora ih privući atraktivnim poklonom dobrodošlice u prostoru za sportsko klađenje. Zato smo to pobliže pogledali na DACHBET-u i bonus na depozit od 100% do 100 eura možemo nazvati atraktivnim klasikom.

Za aktiviranje bonusa za novog korisnika potrebno je uz prvi depozit unijeti bonus kod “DACH100S”. Minimalni iznos depozita je 10 eura, da biste iskoristili puni bonus potrebno je 100 eura.

Kao što je uobičajeno u konkurenciji, novi korisnik mora ispuniti određene uvjete kako bi bonus pretvorio u pravi novac koji se može povući – na DACHBET-u postoji maksimalno 10 puta veći bonus. Točnije, to kod DACHBET-a znači:

 • Primljeni iznos bonusa: Mora se uložiti 10x
 • Napomena: Samo 50% odobrenog bonusa računa se kao oklada za implementaciju
 • Primjer: Ako uplatite 100 eura i tako dobijete 100 eura kao bonus, morate uložiti 2000 eura u oklade s minimalnim koeficijentom od 1,80 prije nego što je moguća isplata
 • Razdoblje: Maksimalno 30 dana za ispunjavanje uvjeta, što je vrlo pošteno

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

 1. Izraditi novi račun

– Na početnom zaslonu kliknite gumb “Registriraj se” i pokrenite postupak. Od vas će se tražiti da ispunite sve svoje osobne podatke u tri brza i jednostavna koraka za dovršetak registracije na DachBet.

 1. Napravite svoj prvi depozit

– Nakon što kreirate svoj račun, idite na blagajnu. Sada možete po prvi put uplatiti. Možete birati između nekoliko opcija kao što su VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Interac, Astropay, Crypto i još mnogo toga. Ne zaboravite unijeti promotivni kod DACH100S.

 1. Kladite se sa svojim bonusom

– Ako trenutno učinite sve, bonus sredstva će se automatski dodati na vaš račun. Morate preokrenuti puni iznos deset (10x) puta uz tečaj ne manji od 1,80. Imajte na umu da neka tržišta i sportovi neće biti uračunati u zahtjeve za klađenje.

Bonusi za  postojeće korisnike

Sports Reload Bonus do 50 €

Redovni korisnici mogu u bilo kojem trenutku dobiti 50% bonusa za ponovno punjenje do 50 eura na svoj depozit. Mora se uplatiti minimalno 20 eura uz DachBet bonus kod “DACH50S”. Morate pokazati deseterostruki rollover za iznos bonusa prije nego što se pripiše kao pravi novac.

Ovdje također vrijedi ograničenje uloga od 50% i minimalni tečaj od 1,80. Opcije klađenja uključuju:

 • Hendikep oklade (osim trosmjernih)
 • Oklade na sve više/manje
 • Sve NHL oklade
 • Sve bejzbol oklade
 • Uvjeti klađenja za DachBet reload bonus moraju biti ispunjeni u roku od 15 dana.

Još jedna važna značajka u kladionici je Cash Out, s kojom možete unaprijed podmiriti svoje trenutne DachBet oklade.

Dachbet Uvjeti Bonusa 86/100
 • Minimalni potreban depozit: 10 €
 • Rollover: iznos depozita mora biti okrenut 5 puta
 • Zahtjevi za minimalne koeficijente: 1,5 za pojedinačne oklade i najmanje 1,7 za višestruke oklade