Tunis - Francuska, Savjet za klađenje, Najava & Kvote (30.11)

Svjetski prvaci ponovo nastupaju, 2 utakmice, 2 pobjede, jasno su dali do znanja da su spremni za najviše domete i ovdje. Tunis je odigrao 2 hrabre utakmice, ali bodovni konto je slab, samo 1 bod. Očekuje nas zanimljiv duel posljednjeg kola skupine D na Education City stadionu u Al Rayyan-u.
Team 1 Logo LDWLW
30.11.2022 Education City Stadium, Al Rayyan 16:00
Team 2 Logo WWLWL
Najbolji tip: Pobjeda Francuske i preko 1,5 gola 1,93 Posjeti bwin

O utakmici

Očekujemo pobjedu Francuske, iako su već obezbijedili prolaz dalje, ali ovo je SP i poneki rezervni igrač ako dobije priliku daće sve od sebe tako da vjerujemo da ovdje neće doći do iznenađenja.

Pobjeda Francuske se vraća za kvotu od 1,59. Na utakmicama Francuske pada dosta golova te nudimo i kvotu za više od 2,5 gola od 2,05. Obje utakmice do sada koje je odigrala Francuska su bile sa oba postižu gol, kvota da će se to opet dogoditi je 2,09.

Tunis-Francuska : Trenutna situacija

Susret posljednjeg i prvog na ljestvici. Tunis ima minimalne šanse za prolaz, treba savladati svjetske prvake i nadati se da Australija neće pobijediti Dansku u drugom susretu skupine, i tek onda sabirati golove tj gol razlike. Dakle, minimalne šanse. Francuska je sa 2 pobjede osigurala prolaz , a i 99,99% će biti na prvom mjestu. Tako će sigurno biti rotacija u timu Francuske, pogotovo kada se zna kako su ih povrede pokosile i sigurno će misliti na sve.

Tunis statistika i forma

Tunis igra jako čvrstu obranu, primaju jako malo golova. Na posljednjih 11 utakmica, samo su 2 puta primali gol, 9 puta sačuvali mrežu. Impresivno zaista. Iako sa druge strane, na samom SP, izdao ih je napad, u dosadašnje dvije utakmice nisu niti jednom tresli mrežu protivnika. To će ih vjerojatno na kraju i koštati nešto bolje rezultata od časnog ispadanja u skupinama.

Budući da je ovdje potrebna pobjeda, Jalal Kadri bi mogao posegnuti Wahbiju Khazriju da začini stvari u napadu.

Bivši napadač Sunderlanda tek treba započeti utakmicu u napadu, s Naimom Slitijem i Youssefom Msaknijem kao favoritima do sada na navalnim pozicijama mjestima iza napadača Issama Jebalija, ali bi ovdje mogao dobiti priliku i iskusni Khazri.

Trenutna forma: 50% 6,50 pobjeda Posjeti bwin

Francuska Statistika i forma

Francuska nakon izuzetno loše lige nacija ove godine, ipak su uspjeli konsolidirati formu pred samo SP i sada igraju odličan nogomet, postižu dosta golova. Mbappe je prvi strijelac prvenstva sa 3 pogotka i želi sigurno nastaviti svoju seriju, Giroud je iskoristio priliku neigranja najboljeg igrača svijeta Benzeme te dao 2 gola do sada.

S obzirom da su pred samo SP ostali bez Nkunku-a i Benzeme, opcije u napadu su se suzile, pa neće biti čudno ako Deschamps odmori ili Giroud-a ili čak i Mbappe-a. Sa klupe čekaju da uskoče  Thuram, Coman i ostali.

Trenutna forma: 60% 1,59 pobjeda Posjeti Betwinner

Tunis Francuska Međusobni dueli

Do sada su se sastajali 5 puta, 2 puta je pobjednik bila Francuska, odigrali su i 2 remija dok je jednom slavio Tunis.

Tunis Francuska kvote

Pobjeda Francuske je prvo što se treba odigrati a kvota na taj tip je 1,59. Na utakmicama Francuske na SP do sada je palo 8 golova, 4 po utakmici, te izdvajamo i kvotu za više od 2,5 gola od 2,05. Obje utakmice do sada koje je odigrala Francuska su bile sa oba postižu gol, kvota da će se to opet dogoditi je 2,09. Ako je netko sklon mišljenju da će Francuzi ovo odigrati bez gasa, kvota za dvoznak sa pobjedom Tunisa ili remijem je 2,43.

Savjet za klađenje i najava: Tunis Francuska (30.11)

Francuska će po nama ići na pobjedu a moguće je da ćemo gledati i utakmicu sa 3,4 gola, npr 3:1 za Francusku ili slično. Naravno, postoji velika vjerovatnoća da će Francuzi izaći u kombinovanom sastavu pa je onda sve moguće.

Najbolji tip: Pobjeda Francuske i preko 1,5 gola 1,93 Posjeti bwin