ZodiacBet bonus novosti

 

Zodaicbet 1

ZodiacBet je online od 2020. i radi pod licencom Curacao. Stranicom za klađenje upravlja iskusna tvrtka Bellona N.V., koja više od deset godina posluje u industriji a između ostalog i posjeduje online platformu za klađenje Dachbet. ZodiacBet sportska kladionica prihvaća igrače iz više od 150 zemalja i dolazi s 200+ nogometnih tržišta, konkurentnim koeficijentom u glavnim ligama i više od 30.000 događaja dostupnih svaki mjesec. U njihovoj ponudi također se izdvaja izdašni bonus dobrodošlice za nove igrače.

Bonus dobrodošlice

Bonus na 1. depozit – 100% do 100 €

Registracijom na ZodiacBet kladioničarski račun, krenuli ste na pobjednički početak. To je moguće zahvaljujući prijateljskom bonusu dobrodošlice koji trenutno udvostručuje vaš početni depozit do 100 €. Za uživanje u ovom sportskom bonusu dobrodošlice, novi igrači mogu koristiti kod depozita: ZB100S.

Kao i druge promocije, ova ponuda dobrodošlice od operatera podliježe određenim uvjetima. Na primjer, minimalni zahtjev za depozit je 10 € ili odgovarajuća vrijednost u drugim valutama. Tu je i zahtjev za bonus klađenje od x10, što uključuje bonus i iznos depozita. Nadalje, primjenjuje se minimalna kvota od 1,8. Nažalost, isključene su sve oklade na NHL hokej na ledu i neka tržišta klađenja na NBA košarku. Uvjeti ZodiacBet bonusa moraju biti ispunjeni u roku od mjesec dana.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice?

  1. Izradite novi račun

– Na početnoj stranici kliknite na gumb “Registracija” koji će pokrenuti proces. Morat ćete ispuniti sve svoje osobne podatke u tri brza koraka kako biste dovršili registraciju na ZodiacBet.

  1. Napravite svoj prvi depozit

– Nakon što ste završili registraciju, idite na blagajnu i izvršite svoj prvi depozit. Dostupne su različite opcije kao što su VISA, Mastercard, Skrill i Neteller. Samo zapamtite da ako želite 100% ZodiacBet Bonus dobrodošlice, morate dodati bonus kod ZB100S kada prvi put uplatite.

  1. Kladite se s bonusom

– Nakon što primite bonus, morat ćete prijeći cijeli iznos 10 puta, s minimalnim tečajem 1,80, prije nego što možete zatražiti povlačenje. Imajte na umu da se neka tržišta ne ubrajaju u zahtjeve za klađenje.

Bonusi za postojeće igrače

Zgrabite svog 50% bonusa za ponovno punjenje do 50 €

U području redovitih ponuda igrača, ZodiacBet nastavlja s bonusom na depozit. Međutim, put do 50% bonusa na utakmicu do 50 eura malo je teži. Prije knjiženja premije, vlastiti novac mora se pet puta konvertirati. Stvarni bonus i dalje podliježe zahtjevu za 10-struko preokretanje nakon toga.

Oklade na vise/manje, NHL oklade na hokej na ledu, sve ponude za bejzbol i hendikepi isključeni su iz preokretanja, osim ako se ne radi o trosmjernom tržištu. Bonus za redovite kupce može se koristiti više puta, pri čemu se prilikom uplate mora unijeti ZodiacBet bonus kod “ZB50S”.

E-mail i SMS ponude za vjerne igrače

Tim za korisničku podršku kontaktirat će vas putem e-pošte i/ili SMS-a kako bi vas obavijestio o najnovijim ZodiacBet promocijama. Najvjerniji igrači dobivat će redovite promocije poput besplatnih oklada, besplatnih okretaja, gotovinskih bonusa i ponuda za ponovno učitavanje. Samo pazite da pažljivo pročitate Uvjete i odredbe prije sudjelovanja.

Kladite se na najbolje događaje uz povećane koeficijente

Redovito ćete pronaći povećanje koeficijenata u vrhunskim ligama i tržištima u ZodiacBetu. Posjetite stranicu za sportsko klađenje što je češće moguće kako biste dobili najbolje tečajeve za EPL, La Ligu, Serie A, Ligu prvaka i mnoge druge.

25 € besplatnih oklada

Sve što trebate učiniti je aktivirati kod 25FREE, staviti svoju prvu okladu od 10€ ili više na minimalne tečajeve 1,80 i ako se dogodi da izgubite, odmah ZodiacBet će vam dodijeliti 20% vašeg uloga do 25€. Prva oklada mora biti postavljena do 7 dana nakon aktivacije bonus koda, inače će se bonus kampanja automatski deaktivirati i sustav neće odobriti iznos besplatne oklade.

ZodiacBet Uvjeti Bonusa 90/100
  • Minimalni potreban depozit: 10 €
  • Rollover: iznos depozita mora biti okrenut 10 puta
  • Zahtjevi za minimalne koeficijente: 1,8
    trajanje 30 dana
100€ Bonus dobrodošlice Posjeti ZodiacBet